Beklediğim tepkiyi vermedi sizce bu normal mi?

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Geçenlerde konu açmıştım.Önceden görüştüğüm biri beni arayıp yazmıştı.Evli olduğumu belirtmiştim.Konu orada kapandı sandım ama bir hafta sonra yine yazdı.Sonra yine...Gerçekten çok sinirlendim.Eşime söyleyeceğimi belirtip gerçekten eşime söyledim.Ben seni biliyorum elin iti laftan anlamaz numaranı değiştiririz üzülme dedi.Ben o an sinirden ağlıyordum gün boyu huzursuzluğum devam etti.Eşim işten gelince ne olduğunu sordu.Beni aradı yazdı evli olduğumu söyledim inanmıyor sanırım dedim.Eşim hiç aramak gibi bir girişimde bulunmadı.Ama su içerken ellerinin titrediğini gördüm.Arasam ne değişecek dedi adam burada değil ki gidip yüzleşeyim dedi.Ben erkek olsam dünyanın öbür ucundada olsa gider ağzını burnunu kırardım sanırım bu kadar medeni olamazdım ben mi garibim bu adam mı garip?

Güncelleme:Evet eşimin çok saatlik yolu aşıp gidip o gereksize bulaşması sıkıntı olabilirdi bu düşüncemin yanlış olduğunu anladım.

Güncelleme:Çok boş vaktimin olduğunu ısrarla belirten kişiler evet siz çok dokusunuz uzun uzun yanıtlar yazıp saatlerce bu sitede zaman harcamak çok dolu bir iş evet birde sizi ciddiye almamı bekliyorsunuz lütfen ya işinize bakın

Son düzenleme:
Yine morsever ve yine bir konusu :)

Gidip adama kafa göz dalsaydi mutlu mu olacaktın ? Böyle kavgalarda kan çıkar .. yapabileceği en güzel şey , şikayet etmek ..sanırım ona da gerek duymamış ..

Yalnız seni kışkırtmak gibi olmasın da :) hadi yer uzak gitmiyorsun ,onu anladım ..L.n arayıp niye sövmüyorsun :)))

Yine morsever ve yine bir konusu :)

Gidip adama kafa göz dalsaydi mutlu mu olacaktın ? Böyle kavgalarda kan çıkar .. yapabileceği en güzel şey , şikayet etmek ..sanırım ona da gerek duymamış ..

Yalnız seni kışkırtmak gibi olmasın da :) hadi yer uzak gitmiyorsun ,onu anladım ..L.n arayıp niye sövmüyorsun :)))
Küfür sevmem ama bazılarını bazen yamultmak lazım

Baska konularda asiri tepki veren, kavga etmeye meyilli biri mi esin. Yoksa herseye daha sakin ve mantikla yaklasan biri mi Eger öyleyse verdigi tepki normaldir bazi erkekler böyleeee

hiç sahiplenici bi erkek davranışı değil başka adam olsa direkt arar bi güzel ağzına gelen söylerdi öbür sapığa

Çünkü yazmayacağna inandım vazgeçer sandım engel vs. onu önemsediğimi gösterir hiçbir anlamı yok ki benim için
Kendinizi böyle kandırmışsınız ama engellemek değer verildiğini değil, hiç de iplenmediğini gösterir karşıdaki kişiye. Hatta engellemediğiniz için cesaret almış olabilir. Ben eşinin yerinde olsam adamdan önce sana kızardım engellemediğin için

Normal değil en azından ara be adam karımdan uzak dur diye. Sen de niye üçüncü yazısını bekledin ki ikincide engelleseydin. Kıskandırmak şstemişsin ama olmamış :KK49: zaten ne siye cevap verilir ki
Hala engellemedim ki kıskandırmak istemedim daha neler neden ağlayıp üzüleyim derdim buysa ellerinin titrediğini görünce gözlerim doldu sarılıp ağladım

Back
X