- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
Geçenlerde konu açmıştım.Önceden görüştüğüm biri beni arayıp yazmıştı.Evli olduğumu belirtmiştim.Konu orada kapandı sandım ama bir hafta sonra yine yazdı.Sonra yine...Gerçekten çok sinirlendim.Eşime söyleyeceğimi belirtip gerçekten eşime söyledim.Ben seni biliyorum elin iti laftan anlamaz numaranı değiştiririz üzülme dedi.Ben o an sinirden ağlıyordum gün boyu huzursuzluğum devam etti.Eşim işten gelince ne olduğunu sordu.Beni aradı yazdı evli olduğumu söyledim inanmıyor sanırım dedim.Eşim hiç aramak gibi bir girişimde bulunmadı.Ama su içerken ellerinin titrediğini gördüm.Arasam ne değişecek dedi adam burada değil ki gidip yüzleşeyim dedi.Ben erkek olsam dünyanın öbür ucundada olsa gider ağzını burnunu kırardım sanırım bu kadar medeni olamazdım ben mi garibim bu adam mı garip?
Güncelleme:Evet eşimin çok saatlik yolu aşıp gidip o gereksize bulaşması sıkıntı olabilirdi bu düşüncemin yanlış olduğunu anladım.
Güncelleme:Çok boş vaktimin olduğunu ısrarla belirten kişiler evet siz çok dokusunuz uzun uzun yanıtlar yazıp saatlerce bu sitede zaman harcamak çok dolu bir iş evet birde sizi ciddiye almamı bekliyorsunuz lütfen ya işinize bakın
Güncelleme:Evet eşimin çok saatlik yolu aşıp gidip o gereksize bulaşması sıkıntı olabilirdi bu düşüncemin yanlış olduğunu anladım.
Güncelleme:Çok boş vaktimin olduğunu ısrarla belirten kişiler evet siz çok dokusunuz uzun uzun yanıtlar yazıp saatlerce bu sitede zaman harcamak çok dolu bir iş evet birde sizi ciddiye almamı bekliyorsunuz lütfen ya işinize bakın
Son düzenleme: