Beklediğim tepkiyi vermedi sizce bu normal mi?

Tam bilemiyorum ama sanki eşin biraz garip gibi bence eşin mantiğiyla hareket eden bi adam ve senin karsilik vermedigini bildigi icin kiskanmaya gerek duymuyor uğraşip buyutmek yerine kisa yolu tercih ediyor
 
Eşimin abimle bir sorunu yok aynı odaya giriyor eşi aynı yerdeyken görüşmeyi uygun bulmuyor sadece bencede doğrusu bu o adamla muhabbet etmedim sadece evli olduğumu belirttim hepsi bu bir mesajdı beni sevdiğini biliyorum üzülmeyin siz
Uzuntuden gece gozume uyku girmedi. Tamam ozaman bugun rahat uyuyabiliriz :uykucu:
 
Geçenlerde konu açmıştım.Önceden görüştüğüm biri beni arayıp yazmıştı.Evli olduğumu belirtmiştim.Konu orada kapandı sandım ama bir hafta sonra yine yazdı.Sonra yine...Gerçekten çok sinirlendim.Eşime söyleyeceğimi belirtip gerçekten eşime söyledim.Ben seni biliyorum elin iti laftan anlamaz numaranı değiştiririz üzülme dedi.Ben o an sinirden ağlıyordum gün boyu huzursuzluğum devam etti.Eşim işten gelince ne olduğunu sordu.Beni aradı yazdı evli olduğumu söyledim inanmıyor sanırım dedim.Eşim hiç aramak gibi bir girişimde bulunmadı.Ama su içerken ellerinin titrediğini gördüm.Arasam ne değişecek dedi adam burada değil ki gidip yüzleşeyim dedi.Ben erkek olsam dünyanın öbür ucundada olsa gider ağzını burnunu kırardım sanırım bu kadar medeni olamazdım ben mi garibim bu adam mı garip?


Güncelleme:Evet eşimin çok saatlik yolu aşıp gidip o gereksize bulaşması sıkıntı olabilirdi bu düşüncemin yanlış olduğunu anladım.


Güncelleme:Çok boş vaktimin olduğunu ısrarla belirten kişiler evet siz çok dokusunuz uzun uzun yanıtlar yazıp saatlerce bu sitede zaman harcamak çok dolu bir iş evet birde sizi ciddiye almamı bekliyorsunuz lütfen ya işinize bakın
Bu kadar rahat bir koca ilginc ama bu surekli sikayetci oldugunuz kocs gidip adamin agzini burnunu dagitsa hosunuzami gidecekti inanin cok merak ettim sizi hangisi mutlu ederdi
 
Ben eşime söylemezdim böyle bir durumu. Kendim çözerdim... gereksiz tatsızlıklar bunlar evlilikte bence. Eşinin çok da bilmesine gerek yokmuş , engellesen tamammış zaten.

Ki konuşup evli olduğumu bile söylemezdim ben olsam. Hadi numarayı bilmeden açtım , tanıyınca direk suratına kapatırdım. -eğer gerçekten konuşmak istemiyorsam(????)
 
Birincisi bir erkek sizi rahatsız ediyor ise (evli olduğunuz halde) ona laf anlatmak yerine önce eşinize bildirip ( aranızda sır kalmaması adına) daha sonra da engellemeliydiniz. Eşinizden fevri ve hatta psikopatca davranmasını umup, böyle yapmayınca da durumu garipsemek kusura bakmayın da sizin garipliğiniz olsa gerek.
Belli ki eşiniz olgun bir adam.
Daha ne istiyorsunuz ben hala anlamadım.
 
Adam size ne yazıyor mesajda ?
Bide eşinize söylediğinizi öğrenince tepkisi ne oldu ?
Rahatsız ettiği takdirde suç duyurusunda bulunacağınızı söyleyin
 
Back
X