beklemek elden bişey gelmemesi ne zor..

bencede seni çok seviyor ki herşeyi ona açıklamışssın. bişekilde yine kabul etmiş beklediğini görmek istiyor sadece emin ol 5 yıl az değil onu unutmanda kolay değil. bence ona mutlak ulaş ailesi ile görüşüyomusun arayabilirsen ara nerde askerlik yaptığını öğren mümkünse giit bul onu yüzyüze konuş derim ben insan kaybedince değerini anlıyor bazen geç olmadan kaybetme.....

inş. heracım.. bende öyle düşünüyorum ve diliyorum canım :Saruboceq:

ya ben sanırım nişan söz kaldıracak kadar kendimi olgun hissetmiyordum.. bi sorumluluk altına girmek zor geliyordu mafoldumben haya kırıklığı yaşama korkum ise ya gelince olmazsa, devam edemezsek idi. bir de ya 15 ay aramayan birine mantığım ağır basar da hayır istemiyorum seni dersem korkusu idi..
karşı tarafın bana bekleme demesi de büyük ihtimalle bekle demeye hakkım yok düşüncesi çünkü gitmeden önce sanki geri dönemicem diyip duruyordu :gitme:

işte bende onu anlayamıyorum ben üniversite hayatım boyunca uzakta olmasına ragmen hep o varken şimdi evdeyim neredeyse evden çıkmıyorum neden bu kadar güvensizlik lmaz: beklicem seni dedim ama inandıramadım :çok üzgünüm: ama onun düşünceleri büyük ihtimalle söylediklerinin birebiri.. eğer nişan olsaydı iş ciddiye binicekti ve daha rahat olacaktı.. ve ben rahat olmasını bile ellerinden aldım mafoldumben

umarım kaybetmem canım :Saruboceq: ok teşekkür ederim konuşmak için çabalayacağım..

Kaç yaşındasın?
Evet insan ürkebiliyo sorumluluk altına girmekten..
O zaman daha fazla omuzlarında yük oluyo..
Daha fazla düşünmen gereken şeyler ve artık işin içinde aileler var..
İlişkin konusunda sadece açıklama yapıcağın bikaç kişi varken bütün aile merakla sorular soruyo..
Kolay değil tabikide sözlenmek,nişanlanmak..
Ama gerçekten hayatını devam ettirmek istiycen insan oysa korkma bu düşüncelerden..
Asker pskoljsi dönemicem ben.. Böyle hissediolar,korkuyolar,arkalarında bırakmak istemiolar kimseyi..
Ama yapıcak bişey yok.. İzne geldiğinde konuştuğunuzda oda ayrı kalmaya alışamamıştır belki ve düzelir aranız..
Gerçi izne gelmiş bi askerden ne kadar mantık beklenir oda şüpheli.. CADIARZU

ben 23 yaşındayım.. evet asker psikolojisi ile nasıl olacak bilemiyorum mafoldumben birde jandarma komando olarak gitti gitti yerden de genelde sınıra veriliyormuş ve askerlik yapan arkadaşları bayaa bi korkuttu gideceğin yer çok kötü diye eyvahedigeldismile eğer çok zorluk çketiyse gelince aramaz diye korkuyorum :gitme:

Öff bayılıyo bu insanlar moral bozmaya..
Durun bi şuan acemide hele bi dönsün nereye çıkıcağı belli olsun ondan snra konuşsunlar..
Ondada askere gidicek adamın psklojisi bozulmamlı moral verilmelidir..
Gerçekten zevkmi alıolar anlamıorum sınıra düşüceksin,zor geçicek askerliğin falan diyerek..
Jandarmaların bildiğim kadaryla ağır geçiyo eğitimleri..
Ama korkma herşey Allahtan neyin ne olcağını bilemeyiz..
Üni. 2 yıllık okudu heralde uzun dönem askerlik yaptığna göre..
Sen elinden geldiğinde izne geldiğinde falan konuşabilrseniz ona moral ver..
Şuan kafasını askerliğe taktıysa bide moralini bozdularsa ilişkiyi falan düşünemiyo olabilir..
Hakkınızda hayırlısı olsun :Saruboceq:

evet canım 2 yıllık okudu o.. herkes moral bozuyo hayliyle bana da yansıtıyor mafoldumben çok teşekkür ederim yanımda olduğun için :teselli:

evet canım 2 yıllık okudu o.. herkes moral bozuyo hayliyle bana da yansıtıyor mafoldumben çok teşekkür ederim yanımda olduğun için :teselli:

Bişey değil canım..
Onun moralini ne kadar bozuyosa etraftakiler sende bi o kadar düzeltmeye çalış..
Pozitf ol.. Birazda olsa seninle konuştuğunda kafası rahat olsun en azından yerimseniben

bir ilişkide pürüzler varsa devam ettirmeme taraftarı bir insandım. kötü bir deneyim yaşamıştım,insan olan biten kırıcı şeyleri unutamıyor çünkü,çok sevse, unutmak istese bile...tabi bu teoride insan çok sevince ilişkisini devam ettirmek için elinden geleni yapıyor,kalp kırıklıklarını bir tarafa bırakmaya çalışıyor. bunu yapabilirseniz ,birbirinize,ilişkinize olan güveniniz sarsılmış sanki biraz. tekrar sağlayabilirseniz ne mutlu... yazıyorum böyle ama kelin merhemi olsa başına sürer ben de iyi değilim hiç,ne yapacağımı bilemez durumdayım...

1.5 yıldır tanıdığım bir arkadaşım var . çok yakın hissediyorum onu kendime,neredeyse ilk tanıştığımızdan beri birşeyler hissediyorum ona karşı. canım sıkıldığında sorun yaşadığımda,hastalığımda hep yanımda oldu. destek oldu. ama şöyle bir sorun var,arkadaşız ya yaşadığı bütün aşk acılarını ne derece üzüldüğünü biliyorum. beni tanıdıktan sonra da hayatına birileri girdi çıktı.bu arada iletişimimiz de koptu doğal olarak. arkadaştık,iş arkadaşı, çok iletişimimiz yoktu başlarda, işteki bir takım insanlar yüzünden sorunlar yaşadık. böylece ortak paylaşımlarımız oldu.daha yakın arkadaş olduk. şimdi hayatında kimse yok ,günden güne daha da yakın oluyoruz. ama içim hiç rahat değil. herkesin bir geçmişi olabilir. başından bir evlilik bile geçebilir.ama beni tanıdıktan sonraki,benim gözümün önünde yaşanan ,benim şahit olduğum bir geçmişi var. bunu nasıl kabullenirim bilemiyorum. içime sinmiyor. ne yapacağımı da bilmiyorum. hayatına birilerini alırken ben yakınındaydım. şimdi neysem o zaman da oydum.ne oldu ne değişti de o böyle değişti. aslında aramızda itiraf edilmiş bir şey de yok.iş arkadaşım olduğu için başbaşa görünmek istemiyorum,tedirgin oluyorum.çünkü insanlar dedikodu yapıyor. zaten küçük bir ilçede çalışıyoruz. o da saygı duyuyor.yüzyüze görüştüğümüz çok nadirdir. ama görüşüp görüşmememiz de ona bağlı,beni sahiplenecek arkamda duracak olsa kimseden çekinmem,ama yapmıyor... ne düşüneceğimi de bilemedim.ne ifade ediyorum onun için bunu da bilmiyorum. başarısız ilişkiler yaşadı teselliyi bende mi buluyor bu da geliyor aklıma.ne olduğu belli olmayan bu durumun içinde olmak rahatsız ediyor beni. muallakta kalmaya tahammülüm yok. ya bir nokta koyalım,ya bir başlangıç yapalım. ama bunun yönlendiricisi ben olamıyorum maalesef. aslında bir nokta koymuştuk yakın zamanda ama hayatımdan çıkmasına tahammül edemedim. baktım ki gidiyor,ben aradım onu. arkadaşça. ilişkimizin nereye gittiğini konuşmaya kalksak ona soracağım sorular var. bunların cevabının beni tatmin etmemesinden,onu hayatımdan çıkarmak zorunda kalmaktan korkuyorum. sesini duymadan edemiyorum,onu düşünmeden edemiyorum. yakın zamana kadar o arardı hep beni,ben ona karşılık verirdim sadece. belli etmemek için ilgilenmez görünmeye de çalışırdım. şimdi çekinmiyorum,o da daha rahat ben de. değiştiğimi söylüyor,gözümde değerli olduğunu hissettiğini söylüyor. eskiden öyle olduğunu hissettirmezmişim. böyle iki arada bir deredeyim. yıllardır içimde biriktirdiğim sevgiyi ona vericem,ama müsade etmiyor. böyle devam ederse çok şey kaçırıcak...beni gerçekten kaybedicek,ki ben de onu kaybetmiş olucam. hem de bunun sorumlusu ben olmayacağım. acı çeken de ben olacağım.iyiye gitmiyor bu iş değil mi? ne dersiniz??

haklısın canım yaşananların bir kaçı unutulmaz ve sürekli huzursuzluk çıkabilir bu durumdan ötürü ama sevince de unutulur gözüyle bakmak kolay geliyo.. kaybetmemek için :çok üzgünüm:

senin savunduğun şeye ters geldiği için kararsızsın CADIARZU yaşadığın olaylarda mantığın olmaz der gibi ama kalbin onu kaybedemezsin seviyorsun ve o da sana yaklaştı iyice diyor :çok üzgünüm: bence hiçbişey için acele etmeden zamana bırakmalısın güzelim :teselli:

çaresiz zamana bıraktım zaten.yapacak başka bir şey yok. zaman negetirecek bana acaba....

Benzer bir durum içindeyim... Benim sevdiğimde askere gitti, sonucunun ne oldugunu bilmeden bekliyorum... Çünkü gitmeden ayrıldık ... Zaman göstericek gidişatı.. Hayırlısı olsun herkes için inşAllah

valla ona de ki, eger su bu zamana kadar aramassan elden giderim.birdaha da dönmem. bakalim ne yapicak. yani dene onu. bi ültimatum koy

Benzer bir durum içindeyim... Benim sevdiğimde askere gitti, sonucunun ne oldugunu bilmeden bekliyorum... Çünkü gitmeden ayrıldık ... Zaman göstericek gidişatı.. Hayırlısı olsun herkes için inşAllah
umarım hepimiz için hayırlısı olur :Saruboceq:
valla ona de ki, eger su bu zamana kadar aramassan elden giderim.birdaha da dönmem. bakalim ne yapicak. yani dene onu. bi ültimatum koy

bunu bana kendisi söylüyor aklinialirimsmile eğer aramazsam zaten beni kabul etmezsin her ne kadar beklerim desende o kadar vakit aramazsam beni terk edersin sen diyee :tomato: afedersin bende halaa mok gibi bekliyorum :mymeka:

Uzaktayken nasıl kavga edebiliyorsunuz anlamıyorum ben ya... biz yanyana daha kolay ederdik kavgalarmzı çünkü 5 dk sonra barışacağımızı birbirimizden kopamayacağımızı biliyorduk.....
Şimdi ise uzaktayız... Ama sorun olduğunu düşündüğüm bir şey için (ki ufak halledebileceğimiz sorunlar) ağzımı açmıyorum...kaybetmek istemediğim mutlu olduğum insanla niye boş yere kavga edeyim diyorum uzaktayken hele...

Çok üzülmüşsün sen..Zihnin de karışmış.. Olaylar üstüste gelmiş, çözülmeyince de düğüm olmaya başlamış..
Yaşadıklarınızdan sonra birlikteyken birbirinize nasılsınız, kimisi çok irdelemez unutur, yapısı öyledir.. Kimisi tam tersi.. Karekteriniz ilişki dinamiğinizi muhakkak etkiler.. Bunları da düşün..
Biraz ayrı kalmak, araşmamak ,olayların hararetini üzerinizden atmak için iyi gelir gibi.. Toparlanıp birlikte sağlıklı karar verirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…