- Konu Sahibi KOKUNNHUZURR
anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek;baktığın her bebekte yüreginin kalması demek.....geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek...hiç sebep yokken iki de bir'belki hamileyimdir' deyip gidip test yaptırmak demek...her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek....gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek dem...ek...çocuk tedavisi görürken 'ben kısır mıyım, neden ben burda tedavi görüyorum 'diye göz yaşı dökmek demek...etrafındaki yakınlarının, komşullarının, büyüklerinin durmadan çocuk yok mu? diye sorup, yaranı kanatması demek...türbelere gidip ''rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et ''diye göz yaşlarıyla dua etmek demek...doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak,' hadi gel tükeniyorum' diye yalvarmak demek...anne olmak isteyipte anne anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek...anne olmamak demek hiç bir zamançekirdek aile fotoğrafında 3 kişi olamamak demek...hiç bir zaman aile gibi olamamak, eksik hissetmek demek...arkadaş toplantılarında çocuğuyla ilgilenmeyen tek aile olmak demek...anne olamamak artık hayal kurmak istememek, hayal kurunca olmayacağını düşünerek kafadan silmesi zor olsa da, sadece bir iki saniyeliğine kafadan ata bilmek demek....anne olamamak hayata tutunma dalının olmaması demek...anne olamamak yanlız öleceğini düşünmek demek...anne olamamak her ne olursa olsun umudunu kaybetmemek demek.
Arkadaşlar ne yapayım da kafam dağılsın bana bi yol gösterin :'(
3 yıllık evliyim korunmadım bebeğim yok sebepsiz infertile dedi doktor en son aşılama oldum tutmadı şimdide artık gitmiyorum tüp bebek yapalım dedi doktor :'(
Arkadaşlar ne yapayım da kafam dağılsın bana bi yol gösterin :'(
3 yıllık evliyim korunmadım bebeğim yok sebepsiz infertile dedi doktor en son aşılama oldum tutmadı şimdide artık gitmiyorum tüp bebek yapalım dedi doktor :'(