eli ayağı saglam,işi gücü olan,kendıyle ılgılı hertürlü yatırımı yapmış,profil olarak düzgün bir insanım diye düşünen birinin allahım neden dogru ınsan karsıma cıkmıyor,neden evlenemıyorum demesıne benzetıyorum bazen bu durumu..
tüm şartları hazırlamış,bedenen ruhen evlılıge hazır biri karşısına biri çıkmadıgı için,ya neden ben der,ya cevresındekı ılıskılere bakar iç çeker,ya mılletın eee hanı hala bulamadın mı birini nezaman evlenıyosuın sorularına ya kısmet yada cok bunaldıgında amaaan ben ıstemıyorum der..aslında nekadar paralel degilmi..
her ikisininde de,konu hep kısmet..nezaman gelırse ozaman olacak,senin ya da eşinin sağlıgında sorun yok,dr kontrollerinde herhangı bir problem yok yaşınız uygun,maddı durmunuz,aile durmunuz vs..
ama işte rabbim nezaman uygun görürse ozaman olacak..
bu bir tevekkül,bu bir kabulleniş...
bizim elımızde olan bir konu değil malesef,sıkı bir çalışma,uzun süre çaba sarfedilip emek verilerek elde edılecek bir durum değil..
oyuzden umudunuzu hep içinizde tutarak,sağlık kontrollerini elden bırakmayarak,tek yapmanız gereken şey doğru zamanı beklemek...her işte vardır bir hayır..gelecek olan güzelse beklemeye değer:)
allah gönlünüze göre versin inşallah,tez zamanda yavrunuza kavuşun inşallah..