• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beklemekten Başka yapabileceğim bir şey yok..

deligibi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2010
650
0
0
Denizli
Bilen biliyor benim konumu. Benden 5 yaş büyük asistanımıza aşığım.. Kaç aydır artık siz hesaplayın, alttaki sayaçta yazıyor.. :1:
Artık onun da bana karşı boş olmadığın hemen hemen eminim. Ayrıntılara girmek istemiyorum ama eminim. Onun tek çekincesinin çevre olduğunu düşünüyorum. Mezun olmama 1 sene kaldı. :97: Seneye bu zamanlar mezun olucam. Sonrası Allah kerim.. :66: O zamana kadar bunu ikimiz de çevreden saklamak zorundayız.. Bu arkadaş rollerinde devam etmeliyiz. Buna da şükür...:77: Selam vermeye, gözüne bakmaya çekindiğim günleri atlattım sonunda.. :1: Artık arkadaş gibi olmak, aradaki duvarları eritmek beni çok sevindiriyor..:64: Bu hafta okulumuz kapanıyor. 4 ay onu göremeyecek olmak çok zor gelecek bana..:25::25: Ayrıca ondan hoşlanan kızlara çok sinir oluyorum..
:95::95:

Bilen biliyor benim konumu. Benden 5 yaş büyük asistanımıza aşığım.. Kaç aydır artık siz hesaplayın, alttaki sayaçta yazıyor.. :1:
Artık onun da bana karşı boş olmadığın hemen hemen eminim. Ayrıntılara girmek istemiyorum ama eminim. Onun tek çekincesinin çevre olduğunu düşünüyorum. Mezun olmama 1 sene kaldı. :97: Seneye bu zamanlar mezun olucam. Sonrası Allah kerim.. :66: O zamana kadar bunu ikimiz de çevreden saklamak zorundayız.. Bu arkadaş rollerinde devam etmeliyiz. Buna da şükür...:77: Selam vermeye, gözüne bakmaya çekindiğim günleri atlattım sonunda.. :1: Artık arkadaş gibi olmak, aradaki duvarları eritmek beni çok sevindiriyor..:64: Bu hafta okulumuz kapanıyor. 4 ay onu göremeyecek olmak çok zor gelecek bana..:25::25: Ayrıca ondan hoşlanan kızlara çok sinir oluyorum..
:95::95:

Çok fazla abarttığını düşünüyorum bu mevzuyu.

ay sevindim valla artık asistan asistan diye diye öldün burda
yanii tanısam ben gelip aranızı yapacaktım:1::1:
sevindim her seyin düzelmesine
umarım sorunsuz ve istegin gibi olur her sey:nazar:

sevmenin nesi abartı, bir bağlantı kuramadım?:53:

Orta da elle tutulur bir şey var mı? Gelip sana seni sevdiğini söyledi mi? Direk. Sevdiğini hareketleri dışında , kendi ağzından duydun mu? Yani bir takım hareketlerden değişik yollara gelmişsin. Sevgi, öyle bir şey ki, asistanmış bilmemneymiş bi şekilde oluşur. Engel tanımaz diye düşünüyorum. Kendini çok fazla kaptırmamanı ve çevrendeki fırsatları görmeni istiyorum.

arkadasim akusura bakma ama hastalik derecesinde saplanti geliyor her seferinde acitginiz konu bunun üzerine..cevreden dolayi filan diyorsunuz kendi mi dedi yoksa sizle arkadas olarak ya da normal insan olarak konustu siz buna karar verdiniz..sanki aranizda birsey var ama saklamak zorundaymis gibi yaziyorsunuz en sonunda da 4 ay tatil onu özleyecegim diyorsun..eee madem aranizda birsey var neden tatilde görüsemiyorsunuz..
bence kendini cok kaptiriyorsun üzülen kisi sen olacaksin gibime geliyor..insallah yaniliyorumdur

Orta da elle tutulur bir şey var mı? Gelip sana seni sevdiğini söyledi mi? Direk. Sevdiğini hareketleri dışında , kendi ağzından duydun mu? Yani bir takım hareketlerden değişik yollara gelmişsin. Sevgi, öyle bir şey ki, asistanmış bilmemneymiş bi şekilde oluşur. Engel tanımaz diye düşünüyorum. Kendini çok fazla kaptırmamanı ve çevrendeki fırsatları görmeni istiyorum.

yorumunuza saygı duyuyorum ama rica ediyorum yine fırsatlara getirmeyelim konuyu. O doktor çocukla görüşmeyi kabul etmedim diye burada bana demediğini bırakmayanlar oldu. Hayır yani bir insan gerçekten aşıksa etraftaki fırsatları nasıl düşünebilir ki?:52: Ayrıca ben burada sizle sevincimi paylaşmak istedim. Bir takım şeylerin düzeldiğini söylüyorum. Elle tutulur şeyler var, ama ayrıntıya girmek istemediğimi söylemiştim zaten ilk mesajımda.

arkadasim akusura bakma ama hastalik derecesinde saplanti geliyor her seferinde acitginiz konu bunun üzerine..cevreden dolayi filan diyorsunuz kendi mi dedi yoksa sizle arkadas olarak ya da normal insan olarak konustu siz buna karar verdiniz..sanki aranizda birsey var ama saklamak zorundaymis gibi yaziyorsunuz en sonunda da 4 ay tatil onu özleyecegim diyorsun..eee madem aranizda birsey var neden tatilde görüsemiyorsunuz..
bence kendini cok kaptiriyorsun üzülen kisi sen olacaksin gibime geliyor..insallah yaniliyorumdur

4 ay boyunca ben başka şehirde olacağım için görüşemeyeceğiz.. Ayrıntılara girmeyeceğimi söyledim. Her şey yolunda, takınıtılık bir durum yok ortada.:63: Karşılıklı olan bir durum. Neyse.. Allah bozmaz inşallah..:64:

ay sevindim valla artık asistan asistan diye diye öldün burda
yanii tanısam ben gelip aranızı yapacaktım:1::1:
sevindim her seyin düzelmesine
umarım sorunsuz ve istegin gibi olur her sey:nazar:

sağol canım.. ben de o kadar mutluyum inan ki.. sevincime ortak olduğun için çok teşekkür ederim..:71::69::71:

hakkinda hayirlisi ama 4 ay gormicen kesin araya bi sogukluk girer bide daha mezun olmana 1 sene varmiss o zamana kadar kim bilir kimler cikar karsina unutursun sen unutmasanda o unutur sizinki turkan dizisinin baslarina benzemis turkanla orhan hoca gibi aynen oda asistan digeri ogrenci...:82:

ayrıntıya girmek istemediğini tek derdinizin çevre oldugunu söylemişsin ama aklıma bişey takıldı. 4 ay tatilde , farklı sehirlerde iseniz, sen gidebilirsin o gidebilir.. yani çevreye takılıyorsa buna sevinmesi lazım, bu tatilin sizin için fırsat olması lazım..
hı eger acık acık konusmadıysanız emin olun seven erkek bir günü bile boşa geçirmez, bırak bir yılı beklemeyi.. ki bence sizin buludungunuz ortamda bu ilişki kesinlikle göze batmaz yani seven bir insan asla buna takılmaz.. lütfen kendinden baska hiç kimseye fazla değer verme.. hele erkeklere durup dururken asla güvenme.. 1 yıl bu, bir yılda neler olur, neler biter..

arkadaşlar neden bu kadar umutsuzsunuz? Kendi özel yaşantınızda da böyle misiniz? :53::53:merak ettim. İnsan neye inanırsa bir gün onu yaşar. Ben şu anki durumumu dahi aylar önce hayal edemezdim. Siz ise; 4 ayda kesin soğukluk girer. diyorsunuz. Yahu niye soğukluk girsin? Bu dönem dersimize girmediği halde daha samimi olduk. Yani rica ediyorum sırf olumsuz yorum yapmak için yorum yapmayın. İyi niyetinizden şüphem yok, yanlış anlaşılmasın ama olaylara hep gri pencereden bakmak da doğru değil bence.

sence yazdıklarımızda ne anlatmaya calıstık? tek anladıgın hayata gri baktıgımız mı? ben bana acıkca gelmeyecek birini bir yıl beklemeyecek kadar hayatı cok seviyorum tam tersi.. hadi bizim yanılma payımız var, ya senin yokmu? sen hayatını yaşa, bir yıl sonra gelebilirde gelmeyebilirde. ama bekleme, beklemediğinde 1 yıllık acını 10 yılda asamazsın.. hayat hiç kimseyi beklemeyecek kadar kısa. ben bunu bilir bunu söylerim, öyle 1 yıl beni bekletecek adamla işim olmaz benim. sana mutluluklar dilerim gercekten hemcinsimin mutlu olmasını cok cok istiyorum.. herzaman, hiç tanımıyor olsamda.

yoo özel hayatimda umutsuz degilim,6 yildir güzel bir iliskim var:49::49:
senin gri pencere dedigin seyi belki biz daha iyi görüyoruz disardan, evet 6 yillik iliskim var,deger veririm,görürüm,güvenirim..ama ilk zamanlarda aslada ölüp bitmedim yani iyi görüyorsunuzda asil o kim biliyormusunuz yani icine girince ne olacak..o yüzden temkinli yaklasmak gerek..ya bence arada iliski varsa 4 ay gibi bir zamanda insan gelip gidemez mi? hadi bilemiyorum belki kiz olarak sen gidemeyebilirsin bir erkek sence sevdigi birini birakir mi?
ya kirici geliyor belkide,belkide muhalefet olmak icin yazdigimi düsünüyorsunuz..biz 6 yilda pembe panjurlu kösten gercek hayata gecis yaptik..sadece pembe gözlüklerle her gördügüne inanma üzülürsün...

canim dost aci soyler herkes kendi fikrini belirtebilir konuyu acmissin yorum bekliorsun herkes ewet kavusurssun soyle olur boyle olur die olumlu yorumlar yapmak zorunda degil herkez farkli pencerelerden bakiyor sen pembe penceren bakiorsun hayata kac ay oldu adam daha gelip duygularini solememis illa sevgili olmaniz gerekmior ama duygulariniz acabilirsiniz en azindan oda yok e ne diyim ben ortada bisey yokken...4 ayda neler olacagini kimse bilemez ben sogukluk dedibelki baska bisey cikacak ne bileyim fazla umutlanma die soledim benim fikrim bu kimseyi kirmak istemem ne olacaginida bilemem insAllah gonlune gore olsun...:nazar:

sence yazdıklarımızda ne anlatmaya calıstık? tek anladıgın hayata gri baktıgımız mı? ben bana acıkca gelmeyecek birini bir yıl beklemeyecek kadar hayatı cok seviyorum tam tersi.. hadi bizim yanılma payımız var, ya senin yokmu? sen hayatını yaşa, bir yıl sonra gelebilirde gelmeyebilirde. ama bekleme, beklemediğinde 1 yıllık acını 10 yılda asamazsın.. hayat hiç kimseyi beklemeyecek kadar kısa. ben bunu bilir bunu söylerim, öyle 1 yıl beni bekletecek adamla işim olmaz benim. sana mutluluklar dilerim gercekten hemcinsimin mutlu olmasını cok cok istiyorum.. herzaman, hiç tanımıyor olsamda.
canim dost aci soyler herkes kendi fikrini belirtebilir konuyu acmissin yorum bekliorsun herkes ewet kavusurssun soyle olur boyle olur die olumlu yorumlar yapmak zorunda degil herkez farkli pencerelerden bakiyor sen pembe penceren bakiorsun hayata kac ay oldu adam daha gelip duygularini solememis illa sevgili olmaniz gerekmior ama duygulariniz acabilirsiniz en azindan oda yok e ne diyim ben ortada bisey yokken...4 ayda neler olacagini kimse bilemez ben sogukluk dedibelki baska bisey cikacak ne bileyim fazla umutlanma die soledim benim fikrim bu kimseyi kirmak istemem ne olacaginida bilemem insAllah gonlune gore olsun...:nazar:

önceki mesajımda da söylemiştim iyi niyetinizden şüphem olmadığını. Ama ben böyleyim işte, sevdiğim insanı bekleyebilecek güçteyim. Bu zamana kadar kimse ile çıkmadım, göz göze bile gelmemeye çalıştım, kimse beni sevmesin diye. Çok güzel bir kız olduğumu söylerler hep. kendimi erkeklerden hep uzak tuttum, doğru insanı bekledim ve onu bulduğumu düşünüyorum. Sevdiğim için beklemek benim için bir problem değil. Sonunda üzülecek olsam bile bunu yaşamak istiyorum. Çünkü onu böyle severken, acaba ve keşkeler inşa etmek istemiyorum hayatıma..

Son düzenleme:
canım ayrıntıya girmeyim, sevincimi anlattım diyosunda burası bir derdim var bölümü. diğer açtığın konulara da baktım. kaç ay olmuş hala aynı yerdesin gibime geldi. o zaman elle tutulur sebeblerini açıkla bize? asistanmış oymuş buymuş asla engel değil. bizimde hocamız öğrencisiyle birlikte mezun kız ama her hafta sonu ya kız geliyor ya da o gidiyor arada 7 saat olmasına rağmen. kimse birşey de demiyor. elaleme ne? asistan demek de zaten öğrenci demek. ben pek sinerji kuramadım açıkcası. söyleki o ayrıntıları burda konunu takip eden insanlar senin takıntılı olmadığını anlasın.söyle bize o ayrıntıları üstü kapalıda olsa eywallah diyelim..????

Back
X