• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beklemekten Başka yapabileceğim bir şey yok..

şimdi biraz daha içim rahatladı. tamam pozitif bakmak her zaman faydalı ama birazcık temkinli olmak gerek. bırak o senin peşinden koşsun, bi yanın onunla olsun ama bi yanın asla hayattan kopmasın lütfen. onu şimdiden hayatının merkezine koymussun üzülebilecegi bilmen bazı şeylerin farkında olman içimi biraz daha rahatlattı ama işte.. madem dogru insanı bekledin o insanın buna değmesi gerekiyor 1 yıl sonra sana bişey olsa ona bişey olsa arkada kalan üzülmeyecekmi.. belki sınavın burada baslıyor bu bir yıl içinde aslında seni cok sevecek gerçekten mutlu olacagın bir insan cıkacak ama sen farketmeyeceksin.. bak ne yap biliormusun tüm içtenliğinle her ayrıntısı ile annene veya kardeşlerine anlat. onlar asla yanılmaz.. ama bekleme..

canım ayrıntıya girmeyim, sevincimi anlattım diyosunda burası bir derdim var bölümü. diğer açtığın konulara da baktım. kaç ay olmuş hala aynı yerdesin gibime geldi. o zaman elle tutulur sebeblerini açıkla bize? asistanmış oymuş buymuş asla engel değil. bizimde hocamız öğrencisiyle birlikte mezun kız ama her hafta sonu ya kız geliyor ya da o gidiyor arada 7 saat olmasına rağmen. kimse birşey de demiyor. elaleme ne? asistan demek de zaten öğrenci demek. ben pek sinerji kuramadım açıkcası. söyleki o ayrıntıları burda konunu takip eden insanlar senin takıntılı olmadığını anlasın.söyle bize o ayrıntıları üstü kapalıda olsa eywallah diyelim..????

özelimize girmek istemiyorum canım.. takıntılı diyenler takılsın, ben takılmıyorum, takmıyorum öyle demelerini... kızmıyorum da çünkü anlatmadığım şeyler olduğu için hala aynı yerde saydığımı sanmanız normal..

önceki mesajımda da söylemiştim iyi niyetinizden şüphem olmadığını. Ama ben böyleyim işte, sevdiğim insanı bekleyebilecek güçteyim. Bu zamana kadar kimse ile çıkmadım, göz göze bile gelmemeye çalıştım, kimse beni sevmesin diye. Çok güzel bir kız olduğumu söylerler hep. kendimi erkeklerden hep uzak tuttum, doğru insanı bekledim ve onu bulduğumu düşünüyorum. Sevdiğim için beklemek benim için bir problem değil. Sonunda üzülecek olsam bile bunu yaşamak istiyorum. Çünkü onu böyle severken, acaba ve keşkeler inşa etmek istemiyorum hayatıma..

senin onun bekleyeceginden suphem yok en azindan soylediklerina bakilinca ama o seni hayal kirikligina ugrata bilir bunu goze aliyorsan bekle ama sonunda yikilan yipranan sen olursun ona hic birsey olmaz dedigim gibi sadece duygularinizi bilsenizde yeter illa gorusmeniz gerekmiorki en azindan birbirinizden haberiniz olsunda birlikte bekleyin kavusmayi senin askin simdilik platonik...hayirlsii olsun insAllah...

şimdi biraz daha içim rahatladı. tamam pozitif bakmak her zaman faydalı ama birazcık temkinli olmak gerek. bırak o senin peşinden koşsun, bi yanın onunla olsun ama bi yanın asla hayattan kopmasın lütfen. onu şimdiden hayatının merkezine koymussun üzülebilecegi bilmen bazı şeylerin farkında olman içimi biraz daha rahatlattı ama işte.. madem dogru insanı bekledin o insanın buna değmesi gerekiyor 1 yıl sonra sana bişey olsa ona bişey olsa arkada kalan üzülmeyecekmi.. belki sınavın burada baslıyor bu bir yıl içinde aslında seni cok sevecek gerçekten mutlu olacagın bir insan cıkacak ama sen farketmeyeceksin.. bak ne yap biliormusun tüm içtenliğinle her ayrıntısı ile annene veya kardeşlerine anlat. onlar asla yanılmaz.. ama bekleme..

canım zaten eskisi gibi davranmıyorum. yani ben peşine düşmüyorum artık.. anneme anlatıyorum ayrıntısını.. Annem de çok mutlu şu sıralar o yüzden.. Benim yüzüm gülünce o da mutlu oluyor. Bir de onu çok daha fazla tanıdım ve tam annemin istediği gibi bir insan.
Aramızda geçenleri anlatıyorum, hep bak gözüme girdi diye seviniyor..
:64::64:

e konuyu tam anlatmazsan biz anlattıgın kısmıyla yorum yaptıgımızda senin anlattıgının tam tersi bir durum cıkıyor.. madem anlatmadıgın şeyler var, o zmn bir derdim var bölümünde konuya gerek yok.. madem beklemek sorun bitek, ama duygular bile acık acık ifade edilmemiş :53: ay kafam karıstı benim, neyse artık daha ne diyebilirim:)

eyvallah o zaman..birseyler varsa iyi ama olabilir gibi seyler söyleniyorsa bu kadar kaptirma kendini,yoksa neden baslamis bir iliskiyi elestrelim sadece ileride üzülme diye..beklmek güzel ama karsilikli tek sen bekleme demek istedigim odur

senin onun bekleyeceginden suphem yok en azindan soylediklerina bakilinca ama o seni hayal kirikligina ugrata bilir bunu goze aliyorsan bekle ama sonunda yikilan yipranan sen olursun ona hic birsey olmaz dedigim gibi sadece duygularinizi bilsenizde yeter illa gorusmeniz gerekmiorki en azindan birbirinizden haberiniz olsunda birlikte bekleyin kavusmayi senin askin simdilik platonik...hayirlsii olsun insAllah...

amin.. inşallah hayırlısı olur.. Ama platonik değil artık..:34:

senin etrafındaki insanlar ile tanısmak istiyorum ben :53: nasıl bu kdr uzakken tanıdıgını düşünebiliyorsun?? kimseyi kolay kolay tanıyamazsın, yada şöyle söyliim, kimseyi kendi istemedigi sürece gerçekten tanıyamazsın.. neyse bu son msjım, şaşkınlıktan dilimi yutmadan gideyim ben..

eyvallah o zaman..birseyler varsa iyi ama olabilir gibi seyler söyleniyorsa bu kadar kaptirma kendini,yoksa neden baslamis bir iliskiyi elestrelim sadece ileride üzülme diye..beklmek güzel ama karsilikli tek sen bekleme demek istedigim odur
hayır, yanlış anlaşılmasın. Başlamış bir ilişki yok ortada. Sadece onun duygularından eminim. Anlatmak istediğim bu.

senin etrafındaki insanlar ile tanısmak istiyorum ben :53: nasıl bu kdr uzakken tanıdıgını düşünebiliyorsun?? kimseyi kolay kolay tanıyamazsın, yada şöyle söyliim, kimseyi kendi istemedigi sürece gerçekten tanıyamazsın.. neyse bu son msjım, şaşkınlıktan dilimi yutmadan gideyim ben..

uzak olduğumu nereden çıkardınız? dersimize girmiyor ama görüşüyoruz sürekli. başbaşa olmasak da grup içinde, arkadaş ortamında onu tanıma fırsatı buldum, ne var bunda bu kadar şaşıracak?:52::53:

Son düzenleme:
hayır, yanlış anlaşılmasın. Başlamış bir ilişki yok ortada. Sadece onun duygularından eminim. Anlatmak istediğim bu.

gelip itiraf ettimi biriylemi haber gonderdi yoksa bakislardanmi sezdin eger bakislarsa oyle her bakisa kanma canim...

uzak olduğumu nereden çıkardınız? dersimize girmiyor ama görüşüyoruz sürekli. başbaşa olmasak da grup içinde, arkadaş ortamında onu tanıma fırsatı buldum, ne var bunda bu kadar şaşıracak?:52::53:

bak güzelim benimde vardi böyle birtane yani karsiliklyli birak yani anlamayanda yoktu ayni konumda seninle ama sartlar daha degisik neyse sadece karsikli bir iliski baslamamisti, sonra ortada birsey olmadigindan hoop hersey tepetaklak :) cok üzüldüm filan ama oda bana bir hayat tecrübesi oldu..laylaylom bak bak,laf kondur,flörtles eee sonuc olmayinca ortada kaliyorsun..neyse sen böyle mutluysan birsey demek bana düsmez madem öyle insallah üzülmezsin..bekleyin bakalim 1 sene hayirlisi olsun

cafeye sinemaya herhangi bir yere mi gidiyorsunuz yani? bir insan sevgilisine eşine baska, etrafına karsı her zaman baskadır, iyi bir insan olması iyi bir eş - sevgili olacagı anlamına gelmez, iyi bir es te iyi bir insan anlamına gelmez.. hem bahsettigin süreler cok kısa daha dün gibi hatırlıyorum konularını, bu kdr süre de ben kimseyi tanıdıgımı iddia edemem, böyle temkinli olmamında bir zararını görmedim..

Mezun olmama 1 sene kaldı. Seneye bu zamanlar mezun olucam. Sonrası Allah kerim.. O zamana kadar bunu ikimiz de çevreden saklamak zorundayız.. Bu arkadaş rollerinde devam etmeliyiz. Buna da şükür...

bu cumle kafama takildi sanki sevgilisinizde kk da bi tanidigiinz falan cikarda duyulur die gizli gizli yaziyorsunuz anlamadim gitti ne yasadiysan anlatsana bacim ne diye ballandiriyonnn:1::1:

birde malesef bir ilişki için sadece sevmek yetmiyor, yetmiyor.. hayat sartları, çevre, herhangi birinde bir sorun oldumu, o işin içinden cıkılmıyor.. e ztn hayatımızıda bunlar belirliyor, yaptıgımız tercihler, sorunlara bakıs açılarımız baskalarına verdigimiz değerler.. senin karsılacagın daha cook sey var ama umarım hepsi umdugun gibi cok güzel olur..

Back
X