Beklemeli mi unutmalı mı bilemiyorum akıl verin ..

daha hangi hakaretleri duymak istersin ayrılmak için anlamadım ya insanın kocası olsa bu kadar lafı çekilmez bu ne böyle allah aşkına bi de yapayım diyosun ne yapacağın ortada arkana bakmadan kaç

daha hangi hakaretleri duymak istersin ayrılmak için anlamadım ya insanın kocası olsa bu kadar lafı çekilmez bu ne böyle allah aşkına bi de yapayım diyosun ne yapacağın ortada arkana bakmadan kaç
Evet bana ne desen haklısınız. Ama çok sevdim onu ve ilkimdi bu her seferinde kolayca affetmeme geri dönmeme neden oldu. Hiç bir kadın ne olursa olsun bu hakaretleri haketmez değil mi? Hepsini biliyorum ama neden vazgeçemiyorum oda hep geliyor karşıma çıkıyor ben bana bunları bunları dedin diyorum sen istediğin kadar konuş ne sen nede ben birbirimizsiz yapamıyoruz diyor . Bu ilişkide ki ayrılığın sebebini hep bana yıkıyor ama ben bir hata yaptıysam o bin yaptı. Üç gün mutluysam bir ay mutsuz oldum ilk ayrılıktan sonra.. Ben sadece çok pişman olmasını istiyorum sizce olur mu?

BENCE PİŞMAN olmasını bekleyerek hala onu istediğini gösteriyorsun cidden bu ilişkiden hayır gelmez yazık gençliğine kimse vazgeçilmez değil canım ileride yanında 1 çocuk hakaret dayak yiyen bir kadın olursun bu kez bebeğine yazık olur istesende zor ayrılırsın kendi hatalarınızı bebeğiniz çeker .....bi vazgeç bak ne hayatın ondan ibaret olmadığını göreceksin....

Evet yalan değil istiyorum çünkü çokta mutlu oldum zamanında çokda sevdim, neden bir türlü vazgeçemiyorum anlamıyorum çok fedakarlık yaptım hemde

Evet yalan değil istiyorum çünkü çokta mutlu oldum zamanında çokda sevdim, neden bir türlü vazgeçemiyorum anlamıyorum çok fedakarlık yaptım hemde
eğer imkanın varsa psikoloğagidebilirsin sevgi değilde takıntı da olabilir

Daha çok gençsin nice iyi insanlar çıkacak karşına böyle yapboz tahtası gibi olmaz sevgi o kadar basitmi sevme işleri bu kadar yıpratılmamalı ilerde bu harcağın zamana çok acırsın.

Arkana bile bakmadan kaçmalısın. İlk başta sana o hakaretleri ettiğinde zaten silip atman gerekirdi. Sırf bir çocukla konuştun diye sana edilen o hakaretleri nasıl sindirebildin. Üstelik sadece konuşmuşsunuz. Ha sevgili bile olsaydınız, bir şeyler yaşasaydınız bile hak etmiyorsun o tip sözleri. Bence sevinmen lazım defolup gittiği için.

Yasadiginiz bu cirkin iliskilerle ilgili niye konu aciyosunuz ya? Adam sana kirlisin kasarsin bilmem ne demis daha ne desin yani ondan tiksinmen icin poff

Hata sizde, size kaşar diyen adamla sürekli barışıp kendinizi küçülte küçülte yok etmişsiniz resmen..

Bence büyük terbiyesizlik ne demek ya daha önce biriyle ya da birileriyle çıkmış kız kaşardır ! hadi be ! insanlar konuşa konuşa anlaşır , kalbinin ve mantığının kabul ettiği insanla da evlenir. bu kişi ilk seferde değil belki 10. seferde karşına çıkar ve bu kimseyi ilgilendirmez hele ki hayatına yeni dahil olmuş birini hiç bağlamaz. Karar senin ama bana birisi bu hakaretleri etseydi arkamı dönüp bir kere bakardım o da tekmeyi sallamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…