beklemeli mi yoksa sevdiğini belli etmeli mi?

_masal_

...
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2009
3.962
6
116
Diğer
bir gün buraya yazmak hiç aklıma gelmezdi,çözemiyceğim dertlerim olmadığına inanırdım nedense...ama varmış,yanılmışım...geleyim konuya:
birini çok seviyorum...2ay kadar önce vize zamanı sabah sabah kafede ders çalışırdı,görürdüm hep..çünkü ben de ders çalışmak için erkenden okula giderdim...ama hiç o gözle bakmamıştım ta ki vizelerden sonra tatil bitip de okula dönene kadar...her yerde o çıktı karşıma...köşeyi dönüyorum o,kafeye gidiyorum o... sonra kendimi kandırdığımı farkettim,seviyordum ben onu... sonra o da beni farketti,göz göze geldik bir çok kez... rastgele adımı öğrendi...ertesi gün arkadaşları benim yanımda bağıra bağıra defalarca adını söyledi,yani ben de öğrendim... facebooktan arattım,ekleyip eklememek arasında çok gittim geldim..1hafta kadar sonra da ekledim netten çıktım...anında kabul etmiş...ekleyen olduğum için benim konuşmam gerekirdi,yazdım ama 2mizinde netinde sorun olduğu için gitmedi... bi daha yazmaya da cesaret edemedim :( şuanda finallermiz var,tabi sabahın köründe okulda olup ders çalışma moduna girdik yine...geçen gün gittim kafeye,her zaman bomboş olan kafe tıklım tıkış,sadece 2 masa var boş olan,o 2 masa da onun masasının yanında... o gün kahve almaya gittim arkamı döndüğümde beni görebilmek için eğilmiş bana baktığını gördüm...evet bana karşı boş değil,çevremdekiler de farkında bunun,bende...ondan bi şey bekleyemem,çünkü ilk adımı ben attım...bu işlerin artık kızı,erkeği yok bence..kız da ilk adımı atabilir....biliyorum atmam lazım ama üzerimde anlayamadığım bir çekingenlik var...nedenini inanın ki bilmiyorum aslında hiç çekingen biri değilimdir... en azından gözgöze geldiğimizde gözlerimi kaçırmamam gerek ama yapamıyorum bunu...ne istediğini bilmeyen bir duruş sergiliyorum ama aslında ne istediğimi biliyorum....her gün defalrca karşılaştığım birine bir gülümsemeyi çok görüyorum...sizce ne yapmalıyım gidip selam vermeli miyim onu gördüğüm yerde,yoksa bu şekilde devam edip yok yere kendimi de onu da üzmeli miyim? ben böyle yaptıkça o da gelemye cesaret edemez bunu arkadaşlarım tarafından da sıkça duyuyorum.....

uzun oldu ama okuduğunuz için hepinize şimdiden teşekkür ederim.....

sen selam verme... facebooktan da eklememen gerekirdi ya bana göre.

çocuğun sevgilisi var mı yok mu bilmeden ona yaklaşman bence doğru değil.

kız biraz ağır olmalı. gidip teklif edip de beyefendinin havasını kaldırma bence

ayrıca bir erkek bir kızı istiyorsa şayet ne yapar eder çıkar karşısına. bunu yapamayan erkekler için kılını kıpırdatmaya gerek yok.

ilişki başladıktan sonra zaten yettiğinden fazla fedakarlık kızlar tarafından veriliyor. bırak da eğer istiyorsa o gelsin sana karşı.

olduğun gibi ol, yeterli bu davranış tarzın:emir_bebek:

bence bekle canım eğer tahmin ettiğin gibi değilse çok üzülebilirsi
o yüzden bekle tabi biraz belli etmelisin yoksa oda çekinip ilk adımı atmayabilir
belli et ama ilk adımı atma

ben de bekle diyenlerdenim.. aslinda bu tur olaylarda kizi erkegi olmaz derim seviyorsan cikarsin cesurca ama bu durumda bekle diyorum.. cunku bu isin senin sandigindan daha farkli versiyonlari da olabilir. onun cesurca net adimlar atmasini bekle.
inan erkekler sonrasinda zaten bi adim atmiyolar herseyi kadin yapiyor bari birak bunun icin ugrassin.

o zaman ki yaşadığım benzer tecrübelerime dayanarak sana kesinlikle bekle diyorum canım..finallerine konsatre olmaya çalış..seven adam ne yapıp edip buluyo seni,kartlarını daha açık oyuyo emin ol..

ben teklif etcem anlamında dememiştim tabi ki teklif etmek erkeğin görevidir,o kadar da ileriye gitmem... benim belli etmekten kastım hani gözgöze gelirsiniz de gözünüzü kaçırmaz,doya doya bakışırsınız bazen de ufak bir gülümsemeyle karşılık verirsiniz ya işte o... ben onu dahi yapamaz oldum... biliyorum gülümseyebilsem herşey çok daha farklı olcak,daha cesur olcak... ben özellikjle aynı ortama girdiğimizde kendim bakmıyorum çok da belli etmemek için..arkadaşlarıma baktırıyorum ve onlar tarafından da hep şunu duyuyorum..' biraz gülümse nolur ' dün arkadaşım arkamdan bakıp gülümsediğini görmüş daha sonra da ben farkettim baktığını zaten...

biraz cesaret et o baktığında sende ona bak ve gülümse..şimdiki sevgilimle bende böyle haftalarca bakışa bakışa anca tanıştım yüzümde sürekli sevimli bi gülümseme otururdum öyle aay ay ne günlerdi sen öyle yapmasan asla cesaret edip gelemezdim der herzaman buda sana örnek olsun

biraz cesaret et o baktığında sende ona bak ve gülümse..şimdiki sevgilimle bende böyle haftalarca bakışa bakışa anca tanıştım yüzümde sürekli sevimli bi gülümseme otururdum öyle aay ay ne günlerdi sen öyle yapmasan asla cesaret edip gelemezdim der herzaman buda sana örnek olsun

işte benim demek istediğim de bu... sonuçta aynı ortamda bulunan insanlarız... ortak derslerimiz oluyor gelse teklif etse ben reddetsem onun için de zor ... ben bu konuda tereddüt ediyordum açıkcası acaba gülümsesem ne olur diye düşünüyordum bu örnek içimi rahatlattı...

gülümsesen hiçbişi olmaz çünkü zaten facebook da eklemişsin artık tanımamak gibi bi şansın yok ee insna tanıdığı birini görüncede gülümser yani...

ben teklif etcem anlamında dememiştim tabi ki teklif etmek erkeğin görevidir,o kadar da ileriye gitmem... benim belli etmekten kastım hani gözgöze gelirsiniz de gözünüzü kaçırmaz,doya doya bakışırsınız bazen de ufak bir gülümsemeyle karşılık verirsiniz ya işte o... ben onu dahi yapamaz oldum... biliyorum gülümseyebilsem herşey çok daha farklı olcak,daha cesur olcak... ben özellikjle aynı ortama girdiğimizde kendim bakmıyorum çok da belli etmemek için..arkadaşlarıma baktırıyorum ve onlar tarafından da hep şunu duyuyorum..' biraz gülümse nolur ' dün arkadaşım arkamdan bakıp gülümsediğini görmüş daha sonra da ben farkettim baktığını zaten...

o kadar emin olma derim:jeyyar:

erkeklere güven olmazalsanaalsanasmile

yüzüne bakar arkandan güler geçer... kısaca seni parmağında oynatır ruhun duymazsengözlerimebaksanab

erkeklere karşı acımasız olkötükedihüso

bırak bakma o baksın, gezsin peşinde. toplasın cesaretini çıksın karşına eğer istiyorsa teklifini etsin adam gibi.şakkıdı
reddedilmenin riskini alsın ve böylece ilk kendini kanıtlama aşamasını geçmiş olur:delphin:

facebooka eklememeliydin. şu durumda sen teklif etmiş oluyorsun zaten, bi teklif bekleme ondan. şu an sadece onun cevap vermesini beklemen gerekiyor. ilgisi varsa bi şekilde karşına çıkacak. gülümsemesen bile... :)

gülümsesen hiçbişi olmaz çünkü zaten facebook da eklemişsin artık tanımamak gibi bi şansın yok ee insna tanıdığı birini görüncede gülümser yani...

gülümsemeliyim yani,pazartesi ilk gördüğüm yerde uygulucam bunu =) teşekkür ederim yorumun için....

hmmmmmmmmmm cnm düşünüyorum da.. bence çok gülümseme.. göz göze gel ama 10 sn geçmesin bakman yani öle bakıp bakıp durma.. arada kaçamak bak. biraz kovalasın inan ki erkekler seviyor bunu. hep poz kes. duruşun oturuşun fln böyle güzel olsun ;) ortalarda çok dolan. hep görüp dursun seni. sonunda çatlıcak bi yerde denk gelip selam vermeye muhabbet açmaya çalışcak bak görürsün. ortak arkadaşlarınız varsa arada onların yanına gidip onlarla konuş o onlardan uzakken. gerçekten senle birebir tanışmak isterse bu fırsatı kaçırmaz. (denenmiş onaylanmış tavsiyelerdir ;) )

o kadar emin olma derim:jeyyar:

erkeklere güven olmazalsanaalsanasmile

yüzüne bakar arkandan güler geçer... kısaca seni parmağında oynatır ruhun duymazsengözlerimebaksanab

erkeklere karşı acımasız olkötükedihüso

bırak bakma o baksın, gezsin peşinde. toplasın cesaretini çıksın karşına eğer istiyorsa teklifini etsin adam gibi.şakkıdı
reddedilmenin riskini alsın ve böylece ilk kendini kanıtlama aşamasını geçmiş olur:delphin:

şimdiye kadar bi erkek tarafından hiç üzülmedim...tabi ki ayrılırken üzülür insan ama benim ayrılığım bile kalp kırmadan olmuştu,pek bilmem erkeklerin acımasızlığının boyutunu... ama ilerde ''keşke... '' demek istemiyorum...eğer ki yapabileceğim her şeyi denemezsem ilerde başkası tarafından üzüldüğüm vakit kendimi suçlucam...onla olsaydı böyle olmazdı dicem...işte ben bunu istemiyorum.... tabiki bu demek değil ki ipleri onun eline vercem o asla olmucak bişey ama şu var benim en yakın arkadaşlarım bile bana dışardan çok soğuk duruyosun senle konuşmaya biz bile korkardık diyolar... ben bir adım atmalıyım ki o gelebilsin...bilmiyorum doğru mu yaptığım yanlış mı :S

facebooka eklememeliydin. şu durumda sen teklif etmiş oluyorsun zaten, bi teklif bekleme ondan. şu an sadece onun cevap vermesini beklemen gerekiyor. ilgisi varsa bi şekilde karşına çıkacak. gülümsemesen bile... :)

ya ben facebooka eklemenin teklif etmek anlamına geldiğini düşünmüyorum açıkcası,bu olsa olsa bi arkadaşlık teklifidir,ilişki teklifi değil.... ama tabi ki ilgisi varsa bi şekilde çıkar o konuda katılıyorum ama ben sadece eğer ki ilgisi varsa ona yardımcı olmak istiyorum....

hmmmmmmmmmm cnm düşünüyorum da.. bence çok gülümseme.. göz göze gel ama 10 sn geçmesin bakman yani öle bakıp bakıp durma.. arada kaçamak bak. biraz kovalasın inan ki erkekler seviyor bunu. hep poz kes. duruşun oturuşun fln böyle güzel olsun ;) ortalarda çok dolan. hep görüp dursun seni. sonunda çatlıcak bi yerde denk gelip selam vermeye muhabbet açmaya çalışcak bak görürsün. ortak arkadaşlarınız varsa arada onların yanına gidip onlarla konuş o onlardan uzakken. gerçekten senle birebir tanışmak isterse bu fırsatı kaçırmaz. (denenmiş onaylanmış tavsiyelerdir ;) )

yok bende zaten sürekli etrafında kahkaha atmayı falan düşünmüyorum =) gözgöze gelince hafif bir gülümseme yeter bencede....benim ortalarda dolanmama pek gerek kalmıyo canım çünkü nereye gitsem o da orda oluyor...tesadüf mü kader mi bilemiyorum...mesela bugün hiç görmedim diye düşünüyorum,koridordan köşeyi dönüyorum karşımda o =) açıkcası bu karşılaşmalar onunda hoşuna gidiyor galiba çünkü ben kafeden içeri girdiysem o da o anda dışardaysa mutlaka içeri girip bi ortamı kolaçan ediyor....

ya ben facebooka eklemenin teklif etmek anlamına geldiğini düşünmüyorum açıkcası,bu olsa olsa bi arkadaşlık teklifidir,ilişki teklifi değil.... ama tabi ki ilgisi varsa bi şekilde çıkar o konuda katılıyorum ama ben sadece eğer ki ilgisi varsa ona yardımcı olmak istiyorum....

ama bu seni taniyorum seninle ilgileniyorum adini arattim buldum hatta ekledim manasini tasir canim.

ya facebooktan başlayan ilişkiler çerez gibi geliyor bana yani çok basit bişey facebooktan eklemek günde bin kişi eklersin istersen ama sevdiğin bi tanedir
bence de keşke facebooktan eklemeseydin biz sevgilimle çıkmaya başladıktan sonra ekledik anca yani :D

ya facebooktan başlayan ilişkiler çerez gibi geliyor bana yani çok basit bişey facebooktan eklemek günde bin kişi eklersin istersen ama sevdiğin bi tanedir
bence de keşke facebooktan eklemeseydin biz sevgilimle çıkmaya başladıktan sonra ekledik anca yani :D

saygı duyarım görüşüne ama bazen yapabilceğin en iyi şey budur... acaba iyi mi yaptım diyordum aslında ama çok iyi yapmışım çünkü bu akşam konuşmaya başladık.... =)

Back
X