bir gün buraya yazmak hiç aklıma gelmezdi,çözemiyceğim dertlerim olmadığına inanırdım nedense...ama varmış,yanılmışım...geleyim konuya:
birini çok seviyorum...2ay kadar önce vize zamanı sabah sabah kafede ders çalışırdı,görürdüm hep..çünkü ben de ders çalışmak için erkenden okula giderdim...ama hiç o gözle bakmamıştım ta ki vizelerden sonra tatil bitip de okula dönene kadar...her yerde o çıktı karşıma...köşeyi dönüyorum o,kafeye gidiyorum o... sonra kendimi kandırdığımı farkettim,seviyordum ben onu... sonra o da beni farketti,göz göze geldik bir çok kez... rastgele adımı öğrendi...ertesi gün arkadaşları benim yanımda bağıra bağıra defalarca adını söyledi,yani ben de öğrendim... facebooktan arattım,ekleyip eklememek arasında çok gittim geldim..1hafta kadar sonra da ekledim netten çıktım...anında kabul etmiş...ekleyen olduğum için benim konuşmam gerekirdi,yazdım ama 2mizinde netinde sorun olduğu için gitmedi... bi daha yazmaya da cesaret edemedim
şuanda finallermiz var,tabi sabahın köründe okulda olup ders çalışma moduna girdik yine...geçen gün gittim kafeye,her zaman bomboş olan kafe tıklım tıkış,sadece 2 masa var boş olan,o 2 masa da onun masasının yanında... o gün kahve almaya gittim arkamı döndüğümde beni görebilmek için eğilmiş bana baktığını gördüm...evet bana karşı boş değil,çevremdekiler de farkında bunun,bende...ondan bi şey bekleyemem,çünkü ilk adımı ben attım...bu işlerin artık kızı,erkeği yok bence..kız da ilk adımı atabilir....biliyorum atmam lazım ama üzerimde anlayamadığım bir çekingenlik var...nedenini inanın ki bilmiyorum aslında hiç çekingen biri değilimdir... en azından gözgöze geldiğimizde gözlerimi kaçırmamam gerek ama yapamıyorum bunu...ne istediğini bilmeyen bir duruş sergiliyorum ama aslında ne istediğimi biliyorum....her gün defalrca karşılaştığım birine bir gülümsemeyi çok görüyorum...sizce ne yapmalıyım gidip selam vermeli miyim onu gördüğüm yerde,yoksa bu şekilde devam edip yok yere kendimi de onu da üzmeli miyim? ben böyle yaptıkça o da gelemye cesaret edemez bunu arkadaşlarım tarafından da sıkça duyuyorum.....
uzun oldu ama okuduğunuz için hepinize şimdiden teşekkür ederim.....
birini çok seviyorum...2ay kadar önce vize zamanı sabah sabah kafede ders çalışırdı,görürdüm hep..çünkü ben de ders çalışmak için erkenden okula giderdim...ama hiç o gözle bakmamıştım ta ki vizelerden sonra tatil bitip de okula dönene kadar...her yerde o çıktı karşıma...köşeyi dönüyorum o,kafeye gidiyorum o... sonra kendimi kandırdığımı farkettim,seviyordum ben onu... sonra o da beni farketti,göz göze geldik bir çok kez... rastgele adımı öğrendi...ertesi gün arkadaşları benim yanımda bağıra bağıra defalarca adını söyledi,yani ben de öğrendim... facebooktan arattım,ekleyip eklememek arasında çok gittim geldim..1hafta kadar sonra da ekledim netten çıktım...anında kabul etmiş...ekleyen olduğum için benim konuşmam gerekirdi,yazdım ama 2mizinde netinde sorun olduğu için gitmedi... bi daha yazmaya da cesaret edemedim

uzun oldu ama okuduğunuz için hepinize şimdiden teşekkür ederim.....