beklemeli miyim?

nevall33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2025
43
29
3
merhabalar, daha önce gebelik belirtileri ile ilgili konular açmıştım fakat hamile kalamadım. Evlilikte 1. yılımız doldu, ilk zamanlar çocuk düşünmediğimiz için korunuyorduk ama 3-4 aydır korunmayı bıraktık ama hamilelik olmuyor. ilk evlendiğimde doktora gittiğimde bir sorun olmadığını söylemişti fakat o zamanlar çocuk düşünmediğim için çok takılmadım. yeniden muayene olmalı mıyım biraz daha mı denemeliyim bilmiyorum ya da bi şeyleri mi yanlış yapıyorum. aynı durumu yaşayan arkadaşlarım varsa bilgi verebilir mi

Bir sene kadar olmamasi normal, denemeye devam ama stres yapıp kendinizi üzmeyin, doktor da bir sene dene sonra gel diyecektir muhtemelen

3-4 aydır korunmayı bırakmışsınız daha çok erken. Doktorlar evli çiftler 1 yıldan fazla deneyip çocuk sahibi olamadığında, hastaneye gitmelerini öneriyor diye biliyorum. 2 yıllık evli bir arkadaşım da sonradan anne olmaya karar verdi hormon testi verdi, eşi de sperm testi yaptırdı. Rahim filmi de çektirdi. Hormonlarda sorun yoktu. Stres yapmak, sürekli bunu düşünmek de olumsuz etkileyebiliyor. Düzenli olarak vitamin takviyesi alın, sağlıklı beslenmeye, uykuya özen gösterin. Hayırlısıyla kolaylıkla anne olursunuz inşallah. Kendinizi üzmeyin, zamana ve akışına bırakın.

normalde takılmıyordum olursa olur kafasındaydım ama bazen ister istemez beynimi susturamıyorum. demir ilacı, b12 falan alıyorum evet. çünkü değerlerim düşük maalesef

normalde takılmıyordum olursa olur kafasındaydım ama bazen ister istemez beynimi susturamıyorum. demir ilacı, b12 falan alıyorum evet. çünkü değerlerim düşük maalesef
Dediğim gibi 1 yıl geçip çocuk olmadığında tedavi öneriliyor. İlaçları düzenli olarak kullanmaya devam edin. Doktor sorun yok demiş zaten. Yumurtalıklarınız gayet sağlıklıdır. Böyle durumlarda eşin de kontrole gitmesi gerekir ama ben daha fazla beklemek istemiyorum diyorsanız eşinizle birlikte gerekli tetkikleri yaptırabilirsiniz. Allah gönlünüze göre versin, sağlıkla ve kolaylıkla anne olmanızı nasip etsin inşallah

çok teşekkür ederim, inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…