Ne kadar süre önce öğrendiniz gebeliği benim 7 gün var bugün kan verdim negatif çıktıBen kendime bir sürü belirti bulup kesin hamileyim dediğim aylarda hep negatif gördüm. Ayyy bu ayda değilim kesin hiç bir belirtim yok dedim. Hamileymişim. Zaten erken gebelikle pms dönemi hep aynı şeyler yaşanıyor. Sadece sanırım bende farklı olan beyaz losyon gibi akıntı hep devam etti hiç kuruluk olmadı. Tek bu diyebilirim
Ben dpo 11 de kaset ile öğrenmiştim yumurtlama gününüzü biliyor musunuz? 7 gün çok çok erken varsa da çıkmaz benceNe kadar süre önce öğrendiniz gebeliği benim 7 gün var bugün kan verdim negatif çıktı
Benimde yumurtlama bittikten sonra beyaz krem gibi akıntı başladı hala devam ediyo bu kullandığım inositol adet süremi düzenledi normalde 35 36. Günden önce olmuyordum son ay 30. Günde adet oldum bu ay da öyle olursa 27 28 eylül gibi olmam lazım ama depresyona girdim resmen eşimde soruyor bi belirtin var mı diye daha çok sinirleniyorumBen kendime bir sürü belirti bulup kesin hamileyim dediğim aylarda hep negatif gördüm. Ayyy bu ayda değilim kesin hiç bir belirtim yok dedim. Hamileymişim. Zaten erken gebelikle pms dönemi hep aynı şeyler yaşanıyor. Sadece sanırım bende farklı olan beyaz losyon gibi akıntı hep devam etti hiç kuruluk olmadı. Tek bu diyebilirim
Ben dpo 11 de kaset ile öğrenmiştim yumurtlama gününüzü biliyor musunuz? 7 gün çok çok erken varsa da çıkmaz bence
Yumurtlama günüm 11 eylüldü değerlendirdim adet başlangıç tarihim 28 Eylül yani 1 hafta var ancak bir iki gün oynama yapıyor önce veya sonra ama geçen ay tam gününde oldum dpo üzerinden de 10 gün geçmiş oluyor sanırım , biraz karışık oldu ama umarım anlamışsınızdırBen dpo 11 de kaset ile öğrenmiştim yumurtlama gününüzü biliyor musunuz? 7 gün çok çok erken varsa da çıkmaz bence
Valla kafaya taktıkça kendimizi gerçekten stresse sokuyoruz ya. Ne zaman salıyoruz o zaman oluyor. Hayırlısı olur inşallah bebeğin seninledirBenimde yumurtlama bittikten sonra beyaz krem gibi akıntı başladı hala devam ediyo bu kullandığım inositol adet süremi düzenledi normalde 35 36. Günden önce olmuyordum son ay 30. Günde adet oldum bu ay da öyle olursa 27 28 eylül gibi olmam lazım ama depresyona girdim resmen eşimde soruyor bi belirtin var mı diye daha çok sinirleniyorum
Valla kafaya taktıkça kendimizi gerçekten stresse sokuyoruz ya. Ne zaman salıyoruz o zaman oluyor. Hayırlısı olur inşallah bebeğin seninledir
Ben bugün kaset test yaptım negatif verdiBen dpo 11 de kaset ile öğrenmiştim yumurtlama gününüzü biliyor musunuz? 7 gün çok çok erken varsa da çıkmaz bence
Normalde adet başlangıcından geriye 14 gün saydırıyolar yanlış hesaplama yapmış olabilir misinYumurtlama günüm 11 eylüldü değerlendirdim adet başlangıç tarihim 28 Eylül yani 1 hafta var ancak bir iki gün oynama yapıyor önce veya sonra ama geçen ay tam gününde oldum dpo üzerinden de 10 gün geçmiş oluyor sanırım , biraz karışık oldu ama umarım anlamışsınızdır
Ovulasyon testi yaptım gün gün fotoğrafı bırakıyorum bet bir şekilde pik gördüm ama , açıkçası uygulama ile denk düşmedi testNormalde adet başlangıcından geriye 14 gün saydırıyolar yanlış hesaplama yapmış olabilir misin
Ovulasyon testi yaptım gün gün fotoğrafı bırakıyorum bet bir şekilde pik gördüm ama , açıkçası uygulama ile denk düşmedi test
Evet değerlendirdim , 11-12-13-14 -16 - burada yumurtlama çatlama felan hepsi oldu sanırım2 tane olan fotoğraftaki altta pik olmuş pik olduktan 12-24 saat sonra çatlama oluyor beyaz şeffaf akıntın oldu mu o zaman
Mrb öncelikle hepimize o annelik duygusunu tattırsin Allah'ım. Bizimde 10 ay oldu deniyoruz hsg cekilecem Perşembe günü 18 bin istiyorlar şaka gibi. Senin takviye tozdan kullanıyorum bı ayı devirdik ikinci paketleri aldık eşimle kullanıyoruz. Bende bu ay hamileyim dedim beyaz akıntım oldu ağrı sızı bı hafta öncesinden başladı yerleşme ağrısı olur diye düşündüm ama sonuç negatif malesef.Merhaba, 28 yaşındayım ve yaklaşık 11 aydır gebelik için deniyoruz. AMH değerim 1,61. Ağustos ayında HSG çekildim ve tüplerimin açık olduğu görüldü. HSG’den 23 gün sonra adet oldum. İnositol Proceive F kullanıyorum ve bu ay da devam ediyorum.
Son adet tarihim 29 Ağustos. Bu ay yumurtlama dönemimin geçtiğini düşünüyorum; yumurta akı kıvamında akıntım oldu ve yaklaşık 2 gün sonra sona erdi. Şu an DPO 6-7 civarında olduğumu düşünüyorum. Ancak hiçbir belirti veya farklı bir hissiyatım yok. Bu ay da gebelik olmadı mı acaba diye düşünmek beni çok üzüyor ve moralimi bozuyor. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Özeller o fiyat devlet ya da üniversite hastanesinde yaptırabilirsin ben o paraya acıdım vermedim 20 bine çocuğun pusetini alırım diye düşündüm bence çok ağrılı bir işlem değil 5 dk sürüyo zaten gereksiz anestezi alıyorsun bide vücuduna kaç yaşındasın ? Hormon testlerine bakıldı mıMrb öncelikle hepimize o annelik duygusunu tattırsin Allah'ım. Bizimde 10 ay oldu deniyoruz hsg cekilecem Perşembe günü 18 bin istiyorlar şaka gibi. Senin takviye tozdan kullanıyorum bı ayı devirdik ikinci paketleri aldık eşimle kullanıyoruz. Bende bu ay hamileyim dedim beyaz akıntım oldu ağrı sızı bı hafta öncesinden başladı yerleşme ağrısı olur diye düşündüm ama sonuç negatif malesef.
Bence testi erken yapmışsın acele etme kısmet beklerken çıldırcam ama hayırlısı diyosun işteEvet değerlendirdim , 11-12-13-14 -16 - burada yumurtlama çatlama felan hepsi oldu sanırım
Bende öyle ama üzülünce de bişey değişmiyor10. Ay spermiyogram iyi, tüplerim açık, amh iyi. Ama hala gebelik oluşmadı. Çok üzülüyorum
37 yaşındayım. Hormonlar herşey iyi bende. Eşim varikosel. Ünv Hastanesi'nde randevu yok bulamıyoruz. Özelde çok pahalı bilemiyoruz.Özeller o fiyat devlet ya da üniversite hastanesinde yaptırabilirsin ben o paraya acıdım vermedim 20 bine çocuğun pusetini alırım diye düşündüm bence çok ağrılı bir işlem değil 5 dk sürüyo zaten gereksiz anestezi alıyorsun bide vücuduna kaç yaşındasın ? Hormon testlerine bakıldı mı
Eşindemn kaynaklı da olmuyo olabilir hangi ilde yaşıyorsunuz37 yaşındayım. Hormonlar herşey iyi bende. Eşim varikosel. Ünv Hastanesi'nde randevu yok bulamıyoruz. Özelde çok pahalı bilemiyoruz.