• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beklenen gn geldi att ve mutluyuz..

unattainable

bitter
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
180
0
96
37
İstanbul
Uzun zamandır sevgılı k.k ya gıremıyordum telase yuzunden:))Herkesı cok ozledım ama gelmememım sebebı vardı ve smdı haykırıyorummmm !!12 mayıs...yanı bundan tam 2 hafta once.hayatımda boyle bır ısteme anı ne gordum be duydum nede okudum dıyım ben sıze neler oldu neler....
bunlar saat 7 gıbı gelıcekler saat 5 ablamın yaptgı boregın altı tepsıye yapıstı zar zor kurtardık,dıger ablamın kekı kabarmaıd bı daha yaptık.Kı bu bahsettıklerım ablamlar ustasıdır boyle seylerın ıste aksılık ya.Neyse tam hallettık derken ıkramları banyoda kı muslugun altı akmaya basladı bı baktık banyo göl durmuyor babam okdr ıyı anlayan ınsan bı turlu yapamadı banyo resmen göl oldu sıl sıl ne fayda.tabı bana geldıler terelelli cıldırıcam kı sormayın.neyse onuda hallettık derken pat elektrıkler kesıl fırındda sonunce pogacalar sızlere ömur..Saat 8 oldu bunlar hala yok askım nerdesınız merterde kaza olmus gercekten yok tıkanmıs gelemıyorlar saat 9 oldu yok 10 oldu yok babam zaten verme konusunda pek gonullu degıldı yatıya mı gelcekler dıo:)))neyse geldıler bu seferde bızım evın orda ogun pazar vardı park yerı sorun neyse saat 10 bucuk oldu.geldıler ben tıtrıyorum tabı resmen.gıttım heyecandan kustum Allah ım dedım noluyorrr boyle.Neyse kahve faslına geldıkkıı karabıberlı tuzlu bı guzel kahvemı yaptııımm askımda ıctı ellerınıze saglık cok guzel olmus dedııııve 17 sındede soz yaptık yuzuk taktııık herkes dedı bu kadar aksılıge sonunda bısey olmaz ıns dıe ama smdı cok mutluyuzz kaydirigubbakcemile2

Hay Allah yaa ben olsam kalpten giderdim heralde,zaten saniyede heyecan olan bi tipim..sırnaşık şey Yav şu kahveye tuz-biber işini ben de çok yapmak istiyorum ama nası ayarlıyosunuzki,hep çok korkmuşumdur o gün geldiğinde ya o fincanı başka biri almaya kalkarsa diye :roflol: insan gizli saklı kalsın istiyo,hani diğer herkes mis gibi kahveyi içsin onunkinin iğrenç olduğundan bihaber,o da çıtını çıkaramadan kahvesini bitirmek zorunda kalsın istiyorum :roflol: sengözlerimebaksanab

Canım her hayırda bir şer wardır derler sizinkisi de bunlar olsa gerek
Hayırlı uğurlu olsun rabbim tamamına erdirsin mutlu huzurlu sağlıklı saygılı sewgili bir hayatınız olur inş
Rabbim kötülüklerden nazarlardan korusun sizi
Mutluluklar diliyorum aşkla sewgiyle kal:1hug:

tşk ederımm canlarımm ıyı dıleklerınız ıcınnnn..Asabıye canım ben nazar boncugu koydum fıncanın yanına gozumude o kahveden ayırmadım amcası onu alıodu tam yok amca o sekerlı sızın dııl gıbı bı beyaz yalan soledımkaydirigubbakcemile3

tşk ederımm canlarımm ıyı dıleklerınız ıcınnnn..Asabıye canım ben nazar boncugu koydum fıncanın yanına gozumude o kahveden ayırmadım amcası onu alıodu tam yok amca o sekerlı sızın dııl gıbı bı beyaz yalan soledımkaydirigubbakcemile3

süper sırnaşık şey bende de öyle olursa mecbur kıvırıcam,inşallah farketmezler.İşin en zevkli tarafı ondan başka kimsenin bilmemesi zaten :jeyyar: Allah mutluluğunuzu artırsın canım a.s.

Allah mesut etsın canım..hayırlı olsun.. olaylı bı geceymıs ama ıste bak ne guzel tatlı bır anı olarak kaldı... ee Allah ızın verırse nısan dugun tarıhlerı ne zaman.belırledınız mı?

Back
X