Beklenen gün ☺

Bizimde olmuyor 14 aydır. Ve cevremdekiler bebek var mı diye soruyorlar? Bende daha tok diyorum. Aman kız boşver cocugu eşinle gezin tozun diyorlar :) sizi nasıl buluyor boyle sinir bozıcu tipler :)

Bizimde olmuyor 14 aydır. Ve cevremdekiler bebek var mı diye soruyorlar? Bende daha tok diyorum. Aman kız boşver cocugu eşinle gezin tozun diyorlar :) sizi nasıl buluyor boyle sinir bozıcu tipler :)
Vallahi sinir ediyorlar insanı bende. Zamanı var daha deyip geçiştiriyorum ya düğündlerde yada bi davete gittiğimde akrabalar

Yok canım yaklaşık 7 ay önce dış gebelik yaşadım maalesef bekledik biraz o yüzden. Bu ay başladık çalışmalara

inşallah olur bian önce. Ne düşüncesiz insanlar . Var desen sende mi eşinde mi diye sorarlar . Hamile kalsam doğum ne zaman uzar
gider insanların soruları . Takma, bence yol gitsin hak ediyorlar.

inşallah olur bian önce. Ne düşüncesiz insanlar . Var desen sende mi eşinde mi diye sorarlar . Hamile kalsam doğum ne zaman uzar
gider insanların soruları . Takma, bence yol gitsin hak ediyorlar.
Amannnn hertelden ayrı bir ses çıkıyor bende yıprandım iyice oluruna bırıkıyorum bundan sonra karar verdim

Hayır canım çok şükür ameliyat olmadım erken anlaşıldığı için bir ilaç verildi sonra normal kürtaj yapıldı sonra 2 gün hastanede yattım değerimin düşmesini bekledik

Hayır canım çok şükür ameliyat olmadım erken anlaşıldığı için bir ilaç verildi sonra normal kürtaj yapıldı sonra 2 gün hastanede yattım değerimin düşmesini bekledik
bende suan diş gebelik dedi Dr 4 mayıs da halsizlik le ve adet kanamam 14 gün boyunca şikayet üzerine gittim 04 mayisbhgc 1350 06 mayıs 40 saat sonta1875 çıktı 08 mayıs bugün 2924 çıktı Altan ultrasonla gözükmedi dış gebelik dedi ne normal kesiyi gördü ne de dış gebeliktedeki keseyi gördü igne yazdı git al acil den yaptır sonrakanaman falan okursa acil gel dedi büyük ihtimalle ameliyatsin dedi yarın başka bir Dr gideceğim çok korkuyorum

Canım bence de başka doktora git çünkü dış gebelik de değer bir yükselip bir düşüyor yani benim değerim 800e çıkıp 400e inerdi 1000leri hiç göremedik doktor o şekilde anladı bir gün yükselirse 2 gün düşüyor başka bir doktora da git bazı keseler geç görünüyor inşallah seninki de öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…