- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 30
- Konu Sahibi sirinhatun46
-
Bizimde olmuyor 14 aydır. Ve cevremdekiler bebek var mı diye soruyorlar? Bende daha tok diyorum. Aman kız boşver cocugu eşinle gezin tozun diyorlar :) sizi nasıl buluyor boyle sinir bozıcu tipler :)Senin bir tane varmış bide beni düşün benle evlenenler bebeği doğurdu ikincileri yolda.
Hani senin yokmu bir sorun mu var diyip duruyolar.Saçlarını yol diyo şeytan
Bende bebişlerime kıyafet alıp onları büyütmek istiyorumm
Maşallah ne güzel aklı başında insanlar öle der zatenBizimde olmuyor 14 aydır. Ve cevremdekiler bebek var mı diye soruyorlar? Bende daha tok diyorum. Aman kız boşver cocugu eşinle gezin tozun diyorlar :) sizi nasıl buluyor boyle sinir bozıcu tipler :)
Vallahi sinir ediyorlar insanı bende. Zamanı var daha deyip geçiştiriyorum ya düğündlerde yada bi davete gittiğimde akrabalarBizimde olmuyor 14 aydır. Ve cevremdekiler bebek var mı diye soruyorlar? Bende daha tok diyorum. Aman kız boşver cocugu eşinle gezin tozun diyorlar :) sizi nasıl buluyor boyle sinir bozıcu tipler :)
Hayırlısı de geç vAllahVallahi sinir ediyorlar insanı bende. Zamanı var daha deyip geçiştiriyorum ya düğündlerde yada bi davete gittiğimde akrabalar
Başka cevap yok zaten inşallah göbüşüm dolarda bende hamileyim derimHayırlısı de geç vAllah
İnşAllah cnm tüm isteyenlerin sağlıkla ve hayırlı evlatları olsunBaşka cevap yok zaten inşallah göbüşüm dolarda bende hamileyim derim
Aminn inşallah rabbim büyükİnşAllah cnm tüm isteyenlerin sağlıkla ve hayırlı evlatları olsun
Çatlatma iğnesimi vurdurdun canım sende14 günüm kaldı benim de tez zamanda hamiş kalırız inşallah
inşallah olur bian önce. Ne düşüncesiz insanlar . Var desen sende mi eşinde mi diye sorarlar . Hamile kalsam doğum ne zaman uzarSenin bir tane varmış bide beni düşün benle evlenenler bebeği doğurdu ikincileri yolda.
Hani senin yokmu bir sorun mu var diyip duruyolar.Saçlarını yol diyo şeytan
Bende bebişlerime kıyafet alıp onları büyütmek istiyorumm
Amannnn hertelden ayrı bir ses çıkıyor bende yıprandım iyice oluruna bırıkıyorum bundan sonra karar verdiminşallah olur bian önce. Ne düşüncesiz insanlar . Var desen sende mi eşinde mi diye sorarlar . Hamile kalsam doğum ne zaman uzar
gider insanların soruları . Takma, bence yol gitsin hak ediyorlar.
Canım dış gebelikte ameliyat mi oldunYok canım yaklaşık 7 ay önce dış gebelik yaşadım maalesef bekledik biraz o yüzden. Bu ay başladık çalışmalara
bende suan diş gebelik dedi Dr 4 mayıs da halsizlik le ve adet kanamam 14 gün boyunca şikayet üzerine gittim 04 mayisbhgc 1350 06 mayıs 40 saat sonta1875 çıktı 08 mayıs bugün 2924 çıktı Altan ultrasonla gözükmedi dış gebelik dedi ne normal kesiyi gördü ne de dış gebeliktedeki keseyi gördü igne yazdı git al acil den yaptır sonrakanaman falan okursa acil gel dedi büyük ihtimalle ameliyatsin dedi yarın başka bir Dr gideceğim çok korkuyorumHayır canım çok şükür ameliyat olmadım erken anlaşıldığı için bir ilaç verildi sonra normal kürtaj yapıldı sonra 2 gün hastanede yattım değerimin düşmesini bekledik
bende suan diş gebelik dedi Dr 4 mayıs da halsizlik le ve adet kanamam 14 gün boyunca şikayet üzerine gittim 04 mayisbhgc 1350 06 mayıs 40 saat sonta1875 çıktı 08 mayıs bugün 2924 çıktı Altan ultrasonla gözükmedi dış gebelik dedi ne normal kesiyi gördü ne de dış gebeliktedeki keseyi gördü igne yazdı git al acil den yaptır sonrakanaman falan okursa acil gel dedi büyük ihtimalle ameliyatsin dedi yarın başka bir Dr gideceğim çok korkuyorum
Kafam karıştı, kaçıncı haftada oluyorsunuz yani?
Canım suan bhgc göre 2924 değerim suan 6 haftalik olması gerekmişKafam karıştı, kaçıncı haftada oluyorsunuz yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?