HAMILEYIIIIIIIIMMMMM..
kizlar aranizda bilenler vardir adetim 5 gun gecikti ama idrarda gozukmuyordu sadece bir marka pozitif gostermisti.
Dun kan vermistim ve sonuclari aldim bebisim benimleymiss ve cok mutluyum ama ayni andada icimde ufakda olsa korku oluyor.
4 ay once 7 haftalikken dusmustu neyse onu dusunmucem.
Bebissim 5 haftalikmis kurban ona...insallah hayirlisiyla kucagima al almayi nasip eder rabbim..
Darisii hamis olmak isteyenlere insallahhh
HAMILEYIIIIIIIIMMMMM..
kizlar aranizda bilenler vardir adetim 5 gun gecikti ama idrarda gozukmuyordu sadece bir marka pozitif gostermisti.
Dun kan vermistim ve sonuclari aldim bebisim benimleymiss ve cok mutluyum ama ayni andada icimde ufakda olsa korku oluyor.
Bebissim 5 haftalikmis kurban ona...insallah hayirlisiyla kucagima al almayi nasip eder rabbim..
cnm çok sewindim.darısı başımıza.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
canim tebrik ederim
ALLAH SAG SELAMET SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN ANALI BABALI BUYUTSUN INSALLAH(AMIN)
darisi bana ve tum isteyenlere INSALLAH(AMIN)
belirtilerin varmiydi canim yazarsan bize bi faydasi olur belki :)
inan oturup ağlıyorum çok sevindim :))
anladim canim...tekrar tebrik ederim...görüsürüz---Insallahh amiinn cnm
Amin insallah.. Cnm en belirgin belirtim goguslerimdi, uclari cok sivrilesmisti ve aciyordu halkasi felanda genislemisti. Adet tarihinin 1 hafta oncesi bas donmesi ve mide bulantisi vardi ama cokta bir belirtim yoktu yani..en guzel belirti gogusler veriyor..
Cnmsin insallah darisi benim gibi isteyen herkese
bende acayip duygusalim bu konularda..
Sagol cnm grsrz
HAMILEYIIIIIIIIMMMMM..
oleyyyyy:))) çok sevindimmmm walla...sabah kalkar kalmaz aklıma geldi...bi heyecanlandım:)darısı benim başıma...
inşallah sonuna kadar çoooook güzel gider ve bebeğini sağlıkla kucağına aldığın günleri de böyle bizle paylaşırsın arkadaşım..tebrikler..
Sagol canim insallah darisi sanatebrik ederim canım
rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallahh, hayırlı ve sağlıklı bir evladın olur..
darısı tüm isteyenlerin ve benim başıma
tebrik ederim..:)
allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah...
sabah sabah çok güzel bi haberle başladık..
darısı bizlerin başına..
allah isteyen herkesi kavuştursun bebeğine
oleeeeeeyyyyyyyben sana dedim dimiii...minik mucizen seninle dediimmmm.çok şükür. hakkınızda hayırlısı olsun canım benim.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
ama ne yapmayacaktık anlaşmıştık seninleee.4 ay öncesini unutacaktıııkkk. unut onu çıkar aklından. herşey çok güzelolacaakk.sağlıklı bir miniğin olacak allahın izniyle. unut geçmişi bakiimmm
ben de az önce kan verdimm..öğleden sonra sonucu alıcam..bakalım benim silik çizgiler ne anlama geliyor..dua edin bana arkadaşlar...çok strese girdim yaaa
ben de az önce kan verdimm..öğleden sonra sonucu alıcam..bakalım benim silik çizgiler ne anlama geliyor..dua edin bana arkadaşlar...çok strese girdim yaaa
Insallah aminnn sirada senin haberin var diyelim bariii
Unuttum valla cnm, suan sevincini yasiyorum uzulmek istemiyorum ama dizi izlerken bi sahne olsun basliyom aglamaya :))) unuttum dedim ama tabiki unutmadim sadece uzulmuyorum.. O cennete gitti ..
..
HAMILEYIIIIIIIIMMMMM..
HAMILEYIIIIIIIIMMMMM..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?