Insallah canim ya kiz cok istiyorum..
Annemin tarafinda tek kiz kaldim hep erkek vardi insallah benim cocugum kiz olur
Hos ikiz olma sansi cok cok yuksek, esimin tarafinda hep ikiz var.. Kayinpederiminde ikizi var ..
kızlarrr çok mutluyum benim de testimin sonucu belli olduuu...147 çıktı sonucummm:) inşallah sonuna kadar iyi gider bu kez...şükürler olsunnnnnnn
Ttkale senin değerin kaç çıkmıştı..seninle aynı haftadayız galiba:) benim adetim 2 gün gecikti
tebrik ederim canım ya senin adına çok mutlu oldum Rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah
kızlar benim de bat a 10 gün var kan testi yaptırsam mı çok merak ediyorum çünkü 10 gün nasıl bekleyecem niyetlendim adete kadar bekleyim diye ama duramıyorum
Canım ben 9 gün kala yaptırdım çıktı. Ama erken öğrenmek de iyi olmuyormuş. Allah gönlüne göre versin.
tebrik ederim canım ya senin adına çok mutlu oldum Rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah
kızlar benim de bat a 10 gün var kan testi yaptırsam mı çok merak ediyorum çünkü 10 gün nasıl bekleyecem niyetlendim adete kadar bekleyim diye ama duramıyorum
canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inş kazasız belasız doğumununda haberlerini duyarız bende inş nisan ayında başlayacağım çalışmalara öncesinde hem kilo vermek hemde kendimi hazırlamak istiyorum senin doğumun yaklaştığında ben hamişliğimin başlarında olmuş olurum inş
tebriklerrrrAllah'ım kucagına almayı nasip etsiin sağlıklı bir şekilde darısı isteyen herkesin başına inşallah
aaaa çok sevndm canımmmm bnm hayrlı olsun ya sonunda ii bi haber alabildik darısı başımıza.sağlıklı bi şeklde dünyaya getirmeyi nasip etsin rabbim.ne belirtileri vardı peki sende
kızlarrr çok mutluyum benim de testimin sonucu belli olduuu...147 çıktı sonucummm:) inşallah sonuna kadar iyi gider bu kez...şükürler olsunnnnnnn
Ttkale senin değerin kaç çıkmıştı..seninle aynı haftadayız galiba:) benim adetim 2 gün gecikti
Test sonuçları pozitif çıkan arkadaşları tebrik ediyorum. Allah sağ salim kucağınızda görmeyi, mutlulukla ve sağlıkla büyütmeyi, iyi birer anne olmayı nasip etsin hepimize. Ttkale test değerleriniz neydi, paylaşır mısınız?
tebrıkler sağlıklı ve hayırlı evlat olur ınsallah. bende merakla 1 aralıgı beklıyorum :S
tebrıkler sağlıklı ve hayırlı evlat olur ınsallah. bende merakla 1 aralıgı beklıyorum :S
sizin kaç çıkmıştı değeriniz?
21 kasımda 173 çıkmıştı. Bugün başka bir hastanede tekrar yaptırdım 1,20 çıktı( ne anlama geliyor bilmiyorum ama iyi birşey olmadığı kesin (
Kan testi sonucumuzu aynı gün aldık ve şu an aynı heyecan içindeyiz, tebrik ederim arkadaşım, bu sefer sağlıkla kucağına alırsın inşallah :))
hu huuuu kimse yok muuuu?? doktora gittiniz mi kızlar? ben bugün gittim bebeğimin kalp atışını duydum..6 haftalıkmışş...çok şükür yarabbim..inşallah herşey iyi gider bu defa..
diğer topic neresi canım..bulamadığım için okuyamadım...hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?