Beklenen kan sonucunu aldimm ve..

Insallah canim ya kiz cok istiyorum..
Annemin tarafinda tek kiz kaldim hep erkek vardi insallah benim cocugum kiz olur
Hos ikiz olma sansi cok cok yuksek, esimin tarafinda hep ikiz var.. Kayinpederiminde ikizi var ..

valla kız hissediyorum ama hayırlı evlat olsun. hamişlerin hisleri daha kuvvetli olurmuş benim oğluşumda nisanda doğacak teyzesi.
ayy ikizde pek tatlı olur bende çok isterdim ikizim olsun ama çalışıyorum çalışırken çok zor olurdu.rabbim hayırlı olanı verdi inşallah banada.

kızlarrr çok mutluyum benim de testimin sonucu belli olduuu...147 çıktı sonucummm:) inşallah sonuna kadar iyi gider bu kez...şükürler olsunnnnnnn
Ttkale senin değerin kaç çıkmıştı..seninle aynı haftadayız galiba:) benim adetim 2 gün gecikti

tebrikleeerrrrr

Test sonuçları pozitif çıkan arkadaşları tebrik ediyorum. Allah sağ salim kucağınızda görmeyi, mutlulukla ve sağlıkla büyütmeyi, iyi birer anne olmayı nasip etsin hepimize. Ttkale test değerleriniz neydi, paylaşır mısınız?

Canım ben 9 gün kala yaptırdım çıktı. Ama erken öğrenmek de iyi olmuyormuş. Allah gönlüne göre versin.

Cok sagol cnm insallah darisi sana. Bence bekle derim 10gun yeterli degil ben adetimin 4 gun gecmesini bekledim..

Amin insallah rabbim kucagima almayi nasip eder .. Bambaska birsey

tebriklerrrr Allah'ım kucagına almayı nasip etsiin sağlıklı bir şekilde darısı isteyen herkesin başına inşallah

Aminn cnm

aaaa çok sevndm canımmmm bnm hayrlı olsun ya sonunda ii bi haber alabildik darısı başımıza.sağlıklı bi şeklde dünyaya getirmeyi nasip etsin rabbim.ne belirtileri vardı peki sende

Sagol canimm.. Goguslerim en iyi belirtiydi .. Arada bi bas donmem ve mide bulantim oluyordu ama asil belirtiler adet gecince oluyor..
Bugun tum gun kustum hic iyi degildim..

Ayyy cnm bak nededim ben sana oleeeyyy rabbim bebislerimizi kucagimiza almayi nasip eder insallah.
Canim bnm deger 545 cikmisti. Istiyorsan birbirimizi ekleyek dunyanin bi ucunda olsamda fark etmez konusuruz ederiz

Amin insallah.. 545 cikti ..carsamba gunu yaptirmistim.

tebrıkler sağlıklı ve hayırlı evlat olur ınsallah. bende merakla 1 aralıgı beklıyorum :S

Amin insallah.. Darisi sana insallah sende mutlu haberi verirsin..

tebrıkler sağlıklı ve hayırlı evlat olur ınsallah. bende merakla 1 aralıgı beklıyorum :S

ben de 1 aralığı bekliyorum dayanamadım 4 gün önce test yaptırdım bişey çıkmadı çok üzüldüm ama erken baktırdım zannedersem ondan oldu 0ff daha 1 hafta var inşallah regl olmam

Kan testi sonucumuzu aynı gün aldık ve şu an aynı heyecan içindeyiz, tebrik ederim arkadaşım, bu sefer sağlıkla kucağına alırsın inşallah :))

Kan testi sonucumuzu aynı gün aldık ve şu an aynı heyecan içindeyiz, tebrik ederim arkadaşım, bu sefer sağlıkla kucağına alırsın inşallah :))

Bende seni tebrik ederim cnm, insallah sag salim kucagimiza aliriz
Bugun biraz cok bel agrim vardi yattim dinlendim gecti gibi suan..

hayırlı olsun canımsağ salim kucağına alırsın meleğini inşallah darısı isteyen herkesin başına

bende ayın 24 hamıle oldugumu ögrendımm cok guzel bır duygu ALLAHIMM tarıfsızz bebegım 5 haftalıkmıs ama kasıklarım a agrı gırıyor böle 7 8 sanıye kadar neden acaba

hu huuuu kimse yok muuuu?? doktora gittiniz mi kızlar? ben bugün gittim bebeğimin kalp atışını duydum..6 haftalıkmışş...çok şükür yarabbim..inşallah herşey iyi gider bu defa..

hu huuuu kimse yok muuuu?? doktora gittiniz mi kızlar? ben bugün gittim bebeğimin kalp atışını duydum..6 haftalıkmışş...çok şükür yarabbim..inşallah herşey iyi gider bu defa..

Cnm ben diger topicde yazdim basima geleni hamile degilim ya. Ordan oku istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…