Beklenen tarihten geç yumurtlanırsa hamilelik oluşursa sıkıntı olur mu?

QueenM77

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2022
135
46
18
27
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben 25-26 günde bir adet gören ve adetleri 7 gün süren biriyim. Genelde adetimin 10.cu gününde yumurtlama testindeki çizgiler çıkmaya başlar ve 11.ci gününde çizgi pik yapar ve 12.ci günde yumurtam çatlardı. Ama bu ay öyle olmadı beklenen tarihte yumurtlama gerçekleşmedi. 12.ci günde çatlaması beklenen yumurta 14.cü günde oldu. Yani beklenen tarihten 2 gün sonra yumurtlama meydana geldi. Bizde eşimle ilişkiye girdik. Eğer hamile olursam hamilelik sağlıklı ilerlemez mi? İnternette geç yumurtlanan dönemde eğer hamilelik oluşursa, bu sağlıklı bir hamilelik olmayabilirmiş yazıyordu. Çok endişelendim şimdi. Geç yumurtlayıp hamile kalıp hamileliği güzel ilerleyenler var mı?

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben 25-26 günde bir adet gören ve adetleri 7 gün süren biriyim. Genelde adetimin 10.cu gününde yumurtlama testindeki çizgiler çıkmaya başlar ve 11.ci gününde çizgi pik yapar ve 12.ci günde yumurtam çatlardı. Ama bu ay öyle olmadı beklenen tarihte yumurtlama gerçekleşmedi. 12.ci günde çatlaması beklenen yumurta 14.cü günde oldu. Yani beklenen tarihten 2 gün sonra yumurtlama meydana geldi. Bizde eşimle ilişkiye girdik. Eğer hamile olursam hamilelik sağlıklı ilerlemez mi? İnternette geç yumurtlanan dönemde eğer hamilelik oluşursa, bu sağlıklı bir hamilelik olmayabilirmiş yazıyordu. Çok endişelendim şimdi. Geç yumurtlayıp hamile kalıp hamileliği güzel ilerleyenler var mı?
Hiçbir ilgisi yok geç yumurtlama geç döllenme gayet normal sağlıklı gebelik hatta birçok anne adayının adet tarihini ileri geri alırlar geç yumurtlamışsn veya geç döllenme olmuş diye benim son adet tarihim 18 nisandı ama doktorum 25 nisan olarak değiştirdi geç yumurtlama hiçbir sorun çıkarmaz yani rahat olabilirsin

Alakası yok canım ya içini rahat tut yani hiç böyle bir şey de duymamıştım da okumamıştım da şaşırdım yani yıllardır araştırıyorum ben bu meseleleri hiç böyle bir şey duymadım sen içini rahat tut istersen yani adetinden bir ay sonra yumurtla o önemli değil önemli olan yani sağlıklı yumurtlamak yani yumurtanın sağlıklı ve kaliteli olması gebeliğin oluşmasındaki sağlık kriteri budur o ne zaman yumurtladığın değil yani tarih değil rahat ol 🤗

Sıkıntı olmaz sadece ultrasonda daha geç gözükür ayrıca siz tamda gününde yumurtlama yaşamışsınız doktorlarların ön gördüğü yumurtlama günü adetin 14. Günü bu bir geç yumurtlama değil geç olan adete 1 hafta 5 gün kalan günler içinde yumurtlama olması geç döllenmede sağlıksız olur diye bişey de yok

Kizlar merhaba. Bendede gec döllenme oldu. 10 gun önce gittigimde keseyi gordu 5 haftalik dedi. Bugun gittim. Kese var ama bebek gorunmuyor bos gebelk olabilir dedi. 1 hafta sonra tekrar gel bakalm dedi. Umut varmi sizce☹

Kizlar merhaba. Bendede gec döllenme oldu. 10 gun önce gittigimde keseyi gordu 5 haftalik dedi. Bugun gittim. Kese var ama bebek gorunmuyor bos gebelk olabilir dedi. 1 hafta sonra tekrar gel bakalm dedi. Umut varmi sizce☹
Ne oldu sonuç merak ettim aynı şeyi bende yaşıyorum

Back
X