Beklenmeyen hamilelelik

lovesnob

La tahzen !
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
2.687
1.995
158
34
mrb arkadaşlar öncelikle rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip etsin ,ama benim için doğru Zaman değil .... Neyse konuyu kısaca anlatayım 2 ay sonra 3 yaşına girecek olan bi kızım var ve ben bu akşam hamile olduğumu öğrendim !!
eşim korunuyordu Nasıl hamile kaldım hala şaşkınım !!!istemiyordum ...
kızım çok gazlı bir bebekti 7 ay gece gündüz hic uyumadı, ondan sonra da 2 yaşına kadar gece sabaha kadar emdi .... Bende kızım büyüdü işe başlarım diye düşünüyordum ki,ikinci Bebek haberi !!!
kızlar ne olur kızmayın, ama istemiyorum psikolojik olarak hiç hazır Değilim,aldırmak istiyorum .. eşimde aldırma o bizim nasibimiz diyor ,ama ben istemiyorum :( aranızda Bebek aldıran varmı süreç Nasıl ilerliyor anlatırmısınız ??

kimsenin sizi yargılamasına gerek yok herkesin kendi tercihi bi arkadaşımın kızı şuan 12 aylık oda geçen hafta hamile olduğunu öğrendi onunda eşi koruyodu ilk öğrendiğinde resmen yıkılmıştı ama üzerinden biraz geçince alıştı oda şimdi normale döndü belki eşinizin dediği doğrudur nasibinizdir bu bebek

Mutlu olmayıp şartlarınızı zorlayacaksanız doğurmanız gerekmiyor elbette.
Bazıları bu işe çok anlam yüklüyor ve bu konularda her türlü söz hakkını kendinde buluyor bu tür konularda. O yüzden hazır olun gelecek hakaretlere.O tür kişilerin zihnen sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.5 tane doğurup hiçbirine hakkıyla bakamayan o zihniyetin ürünü bence.

Ilk bebek anneyi çok zorlayınca ikinci bebek düşüncesi bile korkutuyo insanı:(
Benmde oğlum 2 yaşındayken hamile olduğumu öğrendim üstelik korunuyoduk
Aldıramadım kıyamadım düşüncesi bile günlerce ağlattı beni :(
Bende oğluma bi bakıcı tutup ise girmek eşimin yükünü azda olsahafifletmek istiyordum ama hherşey nasip ben ikizlere hamileyim Rabbimin hediyesi ondan gelen herşeye şükür
Ama sizin için de aldırın veya aldırmayın diyemem ama Rabbim hakkınızda hayırlı olan neyse onu yaşatsın size inşallah

Mutlu olmayıp şartlarınızı zorlayacaksanız doğurmanız gerekmiyor elbette.
Bazıları bu işe çok anlam yüklüyor ve bu konularda her türlü söz hakkını kendinde buluyor bu tür konularda. O yüzden hazır olun gelecek hakaretlere.O tür kişilerin zihnen sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.5 tane doğurup hiçbirine hakkıyla bakamayan o zihniyetin ürünü bence.
Kimseye söylemeyi düşünmüyorum eşim anneme söyleyecek miş annem başlar yine aldırma diye ama kesin kararlıyım umarım pişman olmam

Ben evleneli 5 ay oluyor 20 yaşındayım..doktorum seninçocuğun olmaz dedi...Ama oldu...Ben hiiiç hazır değildim,hatta doğumdan çok korkuyorum ama aldırmak aklımdan bile geçmedi...Karar verecek olan yine sizsiniz tabi ama...

mrb arkadaşlar öncelikle rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip etsin ,ama benim için doğru Zaman değil .... Neyse konuyu kısaca anlatayım 2 ay sonra 3 yaşına girecek olan bi kızım var ve ben bu akşam hamile olduğumu öğrendim !!
kızım çok gazlı bir bebekti 7 ay gece gündüz hic uyumadı, ondan sonra da 2 yaşına kadar gece sabaha kadar emdi .... Bende kızım büyüdü işe başlarım diye düşünüyordum ki,ikinci Bebek haberi !!!
kızlar ne olur kızmayın, ama istemiyorum psikolojik olarak hiç hazır Değilim,aldırmak istiyorum .. eşimde aldırma o bizim nasibimiz diyor ,ama ben istemiyorum :KK43: aranızda Bebek aldıran varmı süreç Nasıl ilerliyor anlatırmısınız ??
Cok berbat bişey o masaya yatınca hungur hungur agladgmı hatrlıyorum tam 1 sene oldu acısı pişmanlğı hala içimde iyi düşün hayrlısı olsun

Ilk bebek anneyi çok zorlayınca ikinci bebek düşüncesi bile korkutuyo insanı:KK43:
Benmde oğlum 2 yaşındayken hamile olduğumu öğrendim üstelik korunuyoduk
Aldıramadım kıyamadım düşüncesi bile günlerce ağlattı beni :KK43:
Bende oğluma bi bakıcı tutup ise girmek eşimin yükünü azda olsahafifletmek istiyordum ama hherşey nasip ben ikizlere hamileyim Rabbimin hediyesi ondan gelen herşeye şükür
Ama sizin için de aldırın veya aldırmayın diyemem ama Rabbim hakkınızda hayırlı olan neyse onu yaşatsın size inşallah
Şu an nasılsınız peki hamilelik Nasıl gidiyor

kızlar ne olur kızmayın, ama istemiyorum psikolojik olarak hiç hazır Değilim,aldırmak istiyorum .. eşimde aldırma o bizim nasibimiz diyor ,ama ben istemiyorum :KK43: aranızda Bebek aldıran varmı süreç Nasıl ilerliyor anlatırmısınız ??
bu çocuğunuz sıkıntılı olmaz belki hiçbir sorun yaşamazsınız her bebek bir olacak değil ya

Üç çocuk iyidir sizin daha bir tane daha var
Çocuk nasibiyle gelirmiş
Kürtaj yasaklanmamismiydi

Şimdi sen o bebegi aldırmaya karar verdin. Doktora gittiginde dışarıdaki 3 yasina girecek olan bebeğinin başına bir kaza geldi diyelim. Hiç üzülmeyecek misin?
Canından can gitmeyecek mi?

Gidecek değil mi?
Ömür boyu yavrunu unutamayacaksın.
Acı çekeceksin.
Peki 3 yaşındaki senin canın kanında karnındaki yavrucak kimin?
Henüz dünyaya gelmese bile senin yavrun değil mi?
Onun canına kendin nasıl kıyabileceksin?
Kıyabilecek misin?

Bence kıymamalısın. Günahı çok büyuk. O bebegin hakkinı nasil odeyeceksin. Öbür dünyada o bebek sana anne beni neden öldürdün dediğinde. Ablan çok huysuzdu sende huysuz olursun diye mi diyeceksin? Yada ben çalışacaktım o yüzden seni öldürdum mü diyeceksin?
Peki.

Şu an nasılsınız peki hamilelik Nasıl gidiyor
Ikiz olduğu için hamileliğim çok zor geçiyor ama psikolojik olarak sorarsanız iyiki aldırmamışım diyorum
Ama doğumdan sonra garanti olsun tüplerimi bağlatcam
Çocuk yapmak doğurmak kolay hatta yemesi içmesi masrafı da kolau ama bi çocuğun sorumluluğu çok ağır

Back
X