Sırf keyfi bebek aldıran teyzemin yıllarca iki yakası bir araya gelmedi öteki çocukları şimdi üvey gibi davranıyorlar kendisine.Belki o bebeğini doğursaydı onun ekmeğini yiyecekti kimbilir?
Bak bana gelinlik kızım var yaş olmuş 40 süpriz bebeğim karnım da 10 gün sonra hayırlısı ile doğum yapacağım.
Düşün ki ileri yaş gebeliği yaşıyorum yapılan testler de hep kötü çıktı doktor amniyosentez dedi eşim de hayır Allah bize emanetini nasıl verirse versin biz onun emanetçisi anne babasıyız ben Evlat katili olamam dedi ve tüm testleri ve bebeğimizi aldırmayı reddetti zaten bende evladıma kıyamazdım çünkü bundan önceki bebeğim öldüğün de aylarca kendime gelememiştim.
Şimdi ne olacak nasıl olacak bilmiyorum ama vicdanım rahat çünkü evaldımın katili olmadım.
Ve her çocuk aynı olacak diye bişey yok.Kızın gazlı bir bebektir bu da b..klu bir bebek olur

çokta önemli değil birde bakmışsın oğlun olmuş kızın büyüdüğün de gelin olup uzaklara gider belki de oğlun sana göz kulak el ayak olur? Onun ekmeğini yersin yaşlandığın da gelir seni sırtında doktora götürür belli mi olur hayat bu süprizlerle dolu.
Unutma ki dünya imtihan dünyası bize sunulan herşey imtihan.Sen o bebeği aldırmakla Allah'ın imtihanına karşı geliyorsun.
Tabi yine de sen bilirsin.