- 21 Şubat 2019
- 9
- 2
- 1
- Konu Sahibi Cinnamon roll
Herkese iyi akşamlar. Bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum. Mesaj göndermek için yeni üye oldum. Bugün bilmediğim bir telefon numarasından arandım ve bir kadın eşimle ilişki yaşadığını ayrıldıklarını, birlikteyken bana söylemek istediğini ancak eşim tarafından tehdit edildiği için sessiz kaldığını söyledi. Kendisinin de evli olduğunu söyledi oldukça özgüvenli konuştu. Böyle bir şey yaşayacağımı hayatta tahmin etmezdim, telefon başında küçük bir şok yaşadığım için hiç bir şey soramadım ve söyleyemedim.Bir an önce telefonu kapatmak istedim hatta iyi günler diyerek ve sizli bizli konuşarak kapattım. ‘Beni neden arıyorsunuz’ diye sorduğumda ‘bilmeniz gerekiyor’ diye bir cevap verdi. Hala şok içerisindeyim. Merak ettiğim o kadar çok şey var ki ama tekrar kendisini arayarak konuşmak istemiyorum. Eşimle 5 yıldır evliyiz, 2 yıldır çocuk için uğraşıyorduk ve bu süreç aşılama ve tüp bebek tedavileriyle geçti. Şu an 5 aylık bir bebeğimiz var ve ben işe yeni döndüm. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum o kişiyle tekrar konuşarak bilgi almalı mıyım? Eşime söylersem direk inkar edecek diye düşünmeden hareket etmek istemiyorum.