beklenmeyen telefon

Konunuz delil istemediğiniz için inandırıcı gelmiyor. Belki eşinize aşık,belki bir düşmanlığı var. Belki size kini olan biri. İnsan demez mi ki nasıl ve neden inanayım?

Sizde farklısınız, eşinizde. Yani, insan inkar eder. Sadece çay içtim der:KK66: Şu zaman başladı şu zaman bitti ne kadar sürdü falan ilginç...

Konustuklarinizi kayida alin ... mesajlarida ...
Kanitlari toplayip sakladiktan sonra esinizle yüzlesin

Herkes delil al demiş ama bildiğim kadarıyla 3. Kişilerin gönderdiği hatta birebir konuşmalarda itiraf dahi olsa gerçek kişi olup olmadığı tespit edilemediğinden mahkeme için çok bişey ifade etmiyor. Burdaki gelecek her türlü şey sadece eşler arası yalan-doğru ortaya çıkarmada işe yarar.

Ayrılmayacak gibi bi hali var konu sahibinin çok kurcalamaz eğer doğru anladıysam boşa kritik yapmaya gerek yok.

Kadin etegindeki taslari doktu madem ispati da gonderse idi. Uzmek istemiyorsa neden kocan seni beni aldatti diye aradi. O kadar uzdu ise ispati da gondermeli.
Eainin ogrendigini de sanmiyorum. Yoksa kocan beni tehdit ediyordu o yuzden bunca zaman soylenedim demez.

Bir de huzur dolu ortam saglayin ki baska kadina gitmesin demis. Onceden sanki huzursuz ortamda yasiyordu adam. Huzur dolu ortam yapalim ki adamlara "sen aldatsan da ben sana mecburum" demeye getirelim.
Gercekten bir kez yaparsa affet diyenleri anlamiyorum. Sizin de dediginiz gibi bu gercek nasil unutulur?

aynen. erkekler isterse bi kadını çok huzurlu yapabileceklerinin farkındalar. tek ki istesinler. bi kadın huzursuzsa kavga varsa genelde erkeğin b.k yemesidir adam da farkındadır ama umrunda değildir. hem aldatıp hem vicdan yapan tipler kadını el üstünde tutup bi dediğini iki etmiyorlar zaten. ben senelerce huzurlu huzurlu minnoşken çatır çutur aldatılmışım, "nereye gidelim aşkım ne yiyelim aşkım ay bu kıyafet çok yakıştı kesin alıyoruz aşkım bak sana hediye aldım aşkım seni çok seviyorum aşkım"ların arasından yemişim boynuzları.

Teklif eden olmuş mu okuyamadım ama eşiniz uyurken operatör sayfasından konuşma yaptığı numaralara bakın hangi zamanlarda gerçekten bir görüşme olmuş mu?

O soru işaretleriyle yaşamaktansa o numarayı tekrar ara, sadece senin yani sizin bilebileceğiniz şeyler sor, kocanı tanıyor mu diye bilemeyeceği şeyler sor. Belki de kadın bişeyler yaşandıysa kocandan intikam almak için seni aramıştır.. Bunları sormadan öğrenemezsin.

Back
X