Beklentıler,evlılık,fedakarlıklar ve yorumlarınız..?

blackberry__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2011
674
0
0
Antalya
Kızlar bu konuda dusuncelıyım ve fıkırlerınızı almak ıstedım:97:
Insan beklentısını en aza mı ındırmelı?
Herseye ragmen sevdıgının yanında olmalı ama verdıgı oncelıgı beklememelı mı?:37:

sartlara mı ayak uydurmalı aynı zamanda ettıgı sıtemler bosa gıderken susmalı mı?
en az zararla hayatta en cok ıstedıgı seye kavusmak ıcın ne yapmalı?:26:

Yorumlarınız ıcın sımdıden tesekkur ederım:31:
Gec cevap yazarsam kusura bakmayın:7:

Kızlar bu konuda dusuncelıyım ve fıkırlerınızı almak ıstedım:97:
Insan beklentısını en aza mı ındırmelı?
Herseye ragmen sevdıgının yanında olmalı ama verdıgı oncelıgı beklememelı mı?:37:

sartlara mı ayak uydurmalı aynı zamanda ettıgı sıtemler bosa gıderken susmalı mı?
en az zararla hayatta en cok ıstedıgı seye kavusmak ıcın ne yapmalı?:26:

Yorumlarınız ıcın sımdıden tesekkur ederım:31:
Gec cevap yazarsam kusura bakmayın:7:

hepımızın krıterlerı ve kuralları vardır .benım de evlılık ıcın krıterlerım vardı .sevgılım de bılır.ama sartlar bunu gerektırmıyor ne yazık kı .krıterlerden vazgecmekten baska caren olmuyor .ya en basından krıterlerını koruyacaksın ,ya da ılıskı ılerledıkten sonra krıterlerı en aza ındıreceksın .kı ındırmekten baska da caren olmuyor ne yazık kı .

sartlara ayak uydurmak ıstemeyız,ama uymak zorunda kalırız .ettıgımız sıtemler de genel de hep bosa gıtmıstır .degısen bırsey olmuyor .
hayat ıste ...

hepımızın krıterlerı ve kuralları vardır .benım de evlılık ıcın krıterlerım vardı .sevgılım de bılır.ama sartlar bunu gerektırmıyor ne yazık kı .krıterlerden vazgecmekten baska caren olmuyor .ya en basından krıterlerını koruyacaksın ,ya da ılıskı ılerledıkten sonra krıterlerı en aza ındıreceksın .kı ındırmekten baska da caren olmuyor ne yazık kı .

sartlara ayak uydurmak ıstemeyız,ama uymak zorunda kalırız .ettıgımız sıtemler de genel de hep bosa gıtmıstır .degısen bırsey olmuyor .
hayat ıste ...
Haklısın en aza ındırıp beklemek:37:
ayak uydurmak ıstemıyoruz ama zorundayız ne yazık kı ama bu sartlara ayak uydurma surecı herkeste sancılıdır degıl mı? ben mı cok abartıyorum anlamıyorum.
sıtemler bosa uzuldugumuzle kalıyoruz sanırım.

bir evlilikte beklenti ne kadar az olursa mutlu olmak daha kolay oluyor.çünki hayal kırıklığı az oluyor:34:

Hayat kriter,prensip,kural,stil,alışkanlık dinlemiyor malesef...:94:Seçimlerimiz doğrultusunda sonuçlar veriyor elimize..Neden böyle oldu sorusuna hep attığımız ilk adıma gönderme yaparak cevap veriyor.."Bu senin seçimindi!:51:" diyor.. O yüzden çıtayı aşağı indirmek lazım ki,beklediğimizden daha vasat bi sonuç elde edersek fazla hırpalanmayalım ama fazlasını alırsak da çok mutlu olalım diye..:34:

Hayat kriter,prensip,kural,stil,alışkanlık dinlemiyor malesef...:94:Seçimlerimiz doğrultusunda sonuçlar veriyor elimize..Neden böyle oldu sorusuna hep attığımız ilk adıma gönderme yaparak cevap veriyor.."Bu senin seçimindi!:51:" diyor.. O yüzden çıtayı aşağı indirmek lazım ki,beklediğimizden daha vasat bi sonuç elde edersek fazla hırpalanmayalım ama fazlasını alırsak da çok mutlu olalım diye..:34:
haklısınız ama sorunum bunu basaramamak sanırım:18:
yanı beklentılerımde ısrarcı olmak onlara zaman vermemek.
aslında buyuk beklentılerım yok sadece hayallerın ertelenmesı sorunum ozetle:5:

bir evlilikte beklenti ne kadar az olursa mutlu olmak daha kolay oluyor.çünki hayal kırıklığı az oluyor:34:

gercekten dogru bunu basarmak ıcın evlılık oncesı asamasını asmam gerek:44:

mümkün oldugunca beklentileri en aza indir hayal kırıklıgı yasamaman için evlilik çiftleri farklı etkileyebiliyor...
sakin olmak,düşünmek hatta daha çok düşünmek,dinlemek en önemlisi bence,,
herşey illa ki toz pembe gitmiyor ama arada ki diğer renkleride kabullenmen en dogrusu...
keske bende evlenmeden önce burada arkadaslardan fikir alsaydım :42:

beklentileri en aza indirgemek evlilikten de hayattanda
ben hep bunu yapıyorum hiçbirzaman fazla bir beklentim olmadı
allaha şükürkü hiç hayal kırıklığınıda yaşamadım
kendim haricinde ben kendi kendimi daha çok üzüyorum

sanırım bu beklentilerin artması, yaş ile birlikte daha bir ayyuka çıkıyor...gerçi kendi adıma hep fazla beklentiler içine girmemişte olsam,gün gelip karşınıza biri yada birileri çıktığı zaman afallayabiliyorsunuz..çünkü düşüne düşüne sürekli hayal kura kura ister ister pek çok beklenti içine girmiş oluyor insan,daha seçici davranmaya başlıyorsunuz her konuda..insanlardan çok bişiy beklemek hata oluyor tabi kim olursa olsun,kendi kendimize bile verdiğimiz sözleri tutamıyoruz çoğunlukla..bunları düşünerek,gözardı etmeden evlilikle ilgili düşünmek lazım sanırım..

Benim anlayamadığımda ne için beklentilerimizden vazgeçiyoruz ?? Sanırım benim de alttan almayı öğrenmem ve bazı şeylerden feragat etmem gerekli.. Neden evlilik insanları değiştirir ki.. Bunu mantıklı bir şekilde açıklayamıyorum..

ya beklentilerini karsilayacak biriyle evlenmelisin
yada bile bile sana uymayan biriyle evlendiysen beklentilerini yok edeceksin

ben ilkini sectim, beklentilerimi karsilayacak, üstelik bunu ben bekledigim icin degil dogasi öyle oldugu icin yapan bi adamla evlendim
benim iliskiden beklentim ilgidir, sevgidir, saygidir.
bunlar olmazsa mutsuz olurum, nasil bunlardan vazgecip mutlu olma ihtimalimden fedakarlik edeyim ki?
sacma geliyor bana...

sevdigin icin maddi acidan fedakarlik yaparsin, zamanindan fedakarlik yaparsin, hayat standardindan fedakarlik yaparsin
ama kimse mutlulugundan vazgememeli bence.
bu sevgi degil kendine yapilmis en büyük haksizlikdir olur

Back
X