- 15 Mayıs 2016
- 391
- 739
- 53
- Konu Sahibi Kanatlarimruhumda
-
Arac esime lazimdi o sebepten alamadim. Tek basima olsam lafini etmem ama biraz da su durum var . Ben her seyi fazlasıyla ustlendigim icin biraz esimden bekliyorum. Her isten anlarim her seyi yaparim diye diye sorumluluk almaz oldu. Ve artik bu durumu duzeltemiyorum.erkekler kendilerine yetebilen kadınları seviyorlar.
ben böyle bir şeyi teklif bile etmezdim kendim gider dönerdim arabayla.
arabam yoksa da otobüse binerdim.
her şeyi erkeklerden beklemeyin bir zahmet.
erkekler kendilerine yetebilen kadınları seviyorlar.
Ben böle düşünmüyorum. Küçük cocugu olan biri neden zahmet ceksin ki otobüste. Bu cocugun babası var sonucta annesi tek basına yapmadı.Baba olmak sorumluluk almak demektir elbette dönebilir hanımefendi ama neden yani imkan varken cile ceksin. Lafım size gbi oldu ama insan esinden beklememeli zaten esi teklif etmeli böle birseyi. Her insan düşünülmek ister cünkü. (cıkısmak için yazmadım size, duygusal anıma denk geldi sanırım=)erkekler kendilerine yetebilen kadınları seviyorlar.
Oyle anlamayacagini birinci yıl anladim zatenTabi ki çok şey istemiyorsunuz en doğal hakkınız. Hissettiğinizi bakışınızdan anlamasını beklemek yerine açıkça ifade etseniz keşke. Bunu tartışmaya çevirerek değil de uygun bir dille anlatsanız anlayacaktır diye düşünüyorum.
iyi de annelerimiz ne zahmetler çekmişBen böle düşünmüyorum. Küçük cocugu olan biri neden zahmet ceksin ki otobüste. Bu cocugun babası var sonucta annesi tek basına yapmadı.Baba olmak sorumluluk almak demektir elbette dönebilir hanımefendi ama neden yani imkan varken cile ceksin. Lafım size gbi oldu ama insan esinden beklememeli zaten esi teklif etmeli böle birseyi. Her insan düşünülmek ister cünkü. (cıkısmak için yazmadım size, duygusal anıma denk geldi sanırım=)
neden şaşırdınız kiYok artik
Yoruma şasirmaktan konu sahibini unutmuşum. Beklentilerin asla fazla degil ama degee gormuyorsun, bazi seyler bitince zorla yerine konmuyor gibi geliyor bana.
DedSiz beklentilerinizde boğulurken eşinizi de beklentilerinizle boğuyorsunuz bence. O kadar saçma bir mesele ki gerçekten ne kavga etmeye ne gerilmeye değer. İlla eşinizle dönmek istiyorsanız açık açık sen gelsen daha iyi olur daha rahat ederiz diyin siz de kavga çıkartmak yerine. Eşinizin sizi bakışınızdan anlamasını beklediğiniz zamanlaraysa kusura bakmayın ama güldüm yani. Öyle eşler sadece dizilerde oluyor. Siz eşinizin her şeyini hissedebiliyor musunuz? Az beklenti hep mutluluk getirmiştir. Eğer bir şey istiyorsanız beklentiye girmeden ben bunu istiyorum demelisiniz
Onu dedim tamam dedi... yapar biliyorum. Cocugu alir gider.. benim ailemin yaninda rezillik cikarir. Ben burda terk edilmis durumda kalirim. Cocuk arada heba olur... cocugu da götürür annesinin başına birakir kendi oturur bilgisayar oynar...Madem sadece çocuğu istedi, siz de sadece çocuğu gel al deseydiniz. Bakalım ne yapacaktı o zaman.
Beklentileri sıfıra indirmek insanı daha mutlu ediyor ama biz beklemedikçe onlar yapmaları gerekeni de yapmıyorlar. Size tavsiyem :" yapar mısın, sen nasıl istersen, sen ne zaman istersen..." Demek yerine:" çarşamba saat 12.30 bizi al" yani açık ve net olun. Eşinize kaçış yolu bırakmayın.
Biz otobüsle giderdik köye annem götürürdü 2 cocugu. Bende giderim elbette ama imkan dahilinde hersey varken neden mahrum kalayım ki =) bende evli değilim ama benden size tavsiye karsı taraf fazla sorumluluk aldığınızı anladıgı an (ya da kapasitrnizi görür) bunu kullanmak isteyebilir. (Bu sadece bir varsayım ama örnekleri cok bizim toplumumuzda)iyi de annelerimiz ne zahmetler çekmiş
bizim de arabamız yokmuş babam yurt dışındaymış karda kışta annem aşılara götürmüş beni evde sobalar yakmış.
ama konu sahibine şu an hak verdim normalde de tüm sorumluluğu alan oymuş zaten.
o halde o özledim deyip gelip alana kadar dönmeyin.
erkeğin sorumsuzu da bir ayrı
Henuz gitmedim ama oyle dedim.. ben o eve gelmem kizimi da gondermem dedim ama umursamadi bileKizim gelsin sen gelmesen de olur lafindan sonra yapacagin tek sey kizini da gondermeyip kendinin de o eve gitmemendi.
Esinin gelip kendisini almasini istemesinin nesi simariklik ? Bu kadin o cocugu tek basina mi yapti, arabalari olmasa bile otobusle o kadini almaya gitmeli, bu değer vermektir benim gözümde. Ha valizi olmaz yaninda cocugu olmaz haklisin o zaman bisey diyemem. 1 haftadir evde yokken bi özledim mesaji gormek ister insan. Ortalikta kasila kasila bu kadin benim karim ben babayim diye gezmeyi biliyorlar is sahiplenmeye gelince boyle topukluyorlar.neden şaşırdınız ki
illa piremses mi olmalıyız? illa bizi birileri taşımalı pohpohlamalı elimizi sıcak sudan soğuk suya sokmamalı mı?
bütün gün milletin saçma sapan işleriyle uğraşan eşlerimiz eve gelip bir de bizim şımarıklığımızla mı uğraşsın?
neden şaşırdınız ki
illa piremses mi olmalıyız? illa bizi birileri taşımalı pohpohlamalı elimizi sıcak sudan soğuk suya sokmamalı mı?
bütün gün milletin saçma sapan işleriyle uğraşan eşlerimiz eve gelip bir de bizim şımarıklığımızla mı uğraşsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?