- 28 Mayıs 2019
- 465
- 939
- 53
yani ben olsam böyle planın ne falan gibi sormam. yani ne biliyim bana sorguya çekilmek gibi geliyor. ben kadın olarak bunu sorgu gibi algıladıysam, erkek topukları .ıçına vura vura kaçar bana göre.
evli arkadaşlarınız var mı ? onlarla zaman geçirmek, evli olmanın eve kapanmak olmadığını göstermek bir yoldur bence. imkanınız varsa aynı ev içerisinde zaman geçirmek, ona yemek pişirmek bir başka yoldur. erkekler yuva hissettiren kadınlarla evlenmek isterler.
siz bi de bu konuşmayı bir cafede çay içerken yaparsanız tam bir orta ölçekli işletme mülakatı gibi olur.
valla kusura bakmayın ben biraz erkek kafalı düşünürüm, çünkü meşhur bir söz vardır: aşkta kadın gibi davran erkek gibi düşün.
Evli arkadaslarimiz var, cocuklu arkadaslarimiz da var. Aslinda evliligin kendisinin eve kapanmak oldugunu düsündügünü sanmiyorum, bunu cevresinden de görmüs olmali. Ben zaten cok kuralci bir insan degilim, özgürlügüme de düskünüm. Yani ondan hayatini komple degistirmesini beklemem, bunu ima etmistim zaten. Bana göre evlenince hala arkadaslarinla cikip eglenebilir veya tatil yapabilirsin.
Hayir zaten cafede yapmam böyle bir konusmayi