Beklentilerini nasıl yok ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşiniz kusura bakmayın ama iki yüzlü 😀ailesini idare edin diye şener şen ayakları yapıyor .

İstemiyorum
İstemiyorum işte gitmek
Bana ne bana ne 😂
Evet iki yüzlü. Annesı de fena bunu yenı yenı anlıyorum. Alttan alttan gaz verıyor. Kadına yarın denız gıtcez dedım sustu kaldı. Hayır ben her hafta sızlemı takılcam

Eşim bana böyle söylese bir daha gitmem kesinlikle.
Neden gitmediğimi sorarlarsa da "beni ayrıca çağırmanız gerekiyormuş, oğlunuz öyle söyledi" derim.
Aslında eşim yalan söyluyor. İkimizi cagırıyorlar. Ama ben hayır dıyorum artok onlar cagırınca.bıktım o da farkında

Dimi her hafta gitmek saçma. Pazar full evde.Ailesi beklıyor cumartesileri ikimizide.Yanı en azından bı cumartesi gıtsın bı cumartesi gıtmesın
aynen öyle
sizinle vakit geçirsin yarın çocuğunuz vs olur nasıl olucak çocuğun rahatınıda mı bölücek her hafta babaannede

Aslında eşim yalan söyluyor. İkimizi cagırıyorlar. Ama ben hayır dıyorum artok onlar cagırınca.bıktım o da farkında
Ay elbette ikinizi çağırıyorlar, siz çiftsizin ailesiniz. Ama eşinizin o söylemi çok saçma, kırıcı, abes. Ordan yürüyün diye dedim.
Eşinizin birşeyler yapması lazım, cumartesi zincirini bozmakla başlayın mesela.

Ay elbette ikinizi çağırıyorlar, siz çiftsizin ailesiniz. Ama eşinizin o söylemi çok saçma, kırıcı, abes. Ordan yürüyün diye dedim.
Eşinizin birşeyler yapması lazım, cumartesi zincirini bozmakla başlayın mesela.
Cumartesi gıtmek ıstemıyorum. Eger bıdaha gıdınce 11de kalkmazsa kavga cıkarcam artık. Bu arada benım garıp aılem pıyasada yok gıbı

Eşimle aile yüzünden problemlerimiz vardı. Halaa var belkide. Eşim aşırı aileci. Baglı degil bagımlılar.Normalde haftada 3 4 kez giderdik, bunu çözdük.
Eşimin ailesi her cumartesi onlara gitmemizi bekliyor.Ben böyle sabit bir günde gitmeyi ve her cumartesimi onlara ayırmayı dogru bulmuyorum. En son geçen hafta gittik.Gece 1buçuk 2 ye dogru kalktık. Zaten bu yüzden cumartesi bilerek eşime hadi gelin diyorlar. Eşime tek git diyorum. Aklım sende kalıyor diyor.Gidince geç dönüyoruz. Kardeşi nargile yapacagım balkonda diyor.Nargile közü bitene kadar içiyorlar.Haftaiçi gidelim dedigimde ise eşim yorgunum diyor. Ki erken geldiği saatler var.
Bugün annesi ile konuştum.Neymiş pirinç ıslatmış belki uğrarız diye. 1 sene olacak halaa kendi kafasına göre birşeyler yapıp bekliyor.Annesinin bu beklentisini nasıl yok ederim.
Annesi bana bize gelin demez, eşime der. Eşim bana der. Sürekli gel muabbetinden kusacağım artık. Ne kadar gitsekte doymuyorlar. İnanın gidince dünya meselesi falanda konuşmuyoruz. Konuşacak konu bile olmuyor.En son o kadar sıkıldım ki telefona baktım.
Annesi bugün dedi ya gelirsiniz diye pirinç ıslattım böyle içim sıkıldı. Sıkıldım sürekli bi beklenti halinde. İş arıyorum henüz bulamadım.Artık dakikam yok dedim aramıyorum bile.Bu beklentileri nasıl yok ederim. Gitmezsem kötü gelin, vicdansızım gibi hissediyorum. Gidince de Gitmezsem de huzurum kalmıyor. Kendimi zorunda hissediyorum 😭
bu herhalde türkiyede genel bir sorun çünkü bizde de mevcut.
hatta benimkiler o kadar bağımlı ki memleketi bırakıp bizim olduğumuz şehire taşındılar. Bende inadına gitmiyorum onlar geldiğinden beri 2 kere falan gittik.
çünkü dozunu kaçırıyorlar, sabahın körü ararlar biz kahvaltıya geldik sizde gelin, haftasonu şuraya pikniğe gidelim, şu yemeği yaptım gelin. ya bi salın bizi be kardeşim.
bu sebeple boşanmayı bile düşündüm zaten bir ton sorunumuz var bi siz eksiktiniz de geldiniz bizim şehire.
mesafenin gözünü seveyim her anlamda cidden isyan edeceğim.

Biz her hafta gıtmek zorundayız gıbı beklıyorlar. Bılerek cumartesi arayıp cagırıyor annesı ki gece gec kalkalım
gitmeyin bu ne böyle her hafta her hafta seninde kendine göre işin var
vallahi ben sinirlendim burda
benim amcaoğlunu karısı var yakın oturuyorlar yengemle kadın nadir geliyor öyle ben gelmiyorum diyormuş

Ayy okurken bile içim daraldı, yerinizde olsaydım çoktan cinnet geçirmiştim.

Bence siz de eşiniz kadar pasifsiniz, lütfen artık tepkinizi ortaya koyun.
Ben eşime karsı koyuyorum. Kac kez kavga ettım. Annesıne gecen hafta dedım kı bız herhafta gelemeyız, sürekli gelınce sıkılıyorum artık, yaşıtlarınla takıl dedım. Gayet iyi bır sekılde sız ısteyınce gelırsınız dedı.Annesı bana gelin demez. Eşime der. Eşim bana der.Bi dr annesının aglama huyu var
Ondan korkuyorum. Yoksa cinnet gecırcem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X