- 20 Mayıs 2021
- 545
- 785
- 23
- Konu Sahibi Fight4freedom1
allah şifa versin ne diyimHayatta durmaz özlüyorum aılemı dıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah şifa versin ne diyimHayatta durmaz özlüyorum aılemı dıyor
Evet iki yüzlü. Annesı de fena bunu yenı yenı anlıyorum. Alttan alttan gaz verıyor. Kadına yarın denız gıtcez dedım sustu kaldı. Hayır ben her hafta sızlemı takılcamEşiniz kusura bakmayın ama iki yüzlüailesini idare edin diye şener şen ayakları yapıyor .
İstemiyorum
İstemiyorum işte gitmek
Bana ne bana ne![]()
Haklısınız reddedecegım. Bazende ben şu gün gelırsınız dıye bekledım dıyor. Kendınce beklıyorAynen kadın söylediği halde siz birşey demeyince geleceğinizi düşünmeye ve beklenti içinde olmaya devam edecek.
Eşim bana böyle söylese bir daha gitmem kesinlikle.Eşim aşırı pasif. Sana gel diyen mi var, bana gel diyorlar dedi eşimde
Aslında eşim yalan söyluyor. İkimizi cagırıyorlar. Ama ben hayır dıyorum artok onlar cagırınca.bıktım o da farkındaEşim bana böyle söylese bir daha gitmem kesinlikle.
Neden gitmediğimi sorarlarsa da "beni ayrıca çağırmanız gerekiyormuş, oğlunuz öyle söyledi" derim.
aynen öyleDimi her hafta gitmek saçma. Pazar full evde.Ailesi beklıyor cumartesileri ikimizide.Yanı en azından bı cumartesi gıtsın bı cumartesi gıtmesın
Ay elbette ikinizi çağırıyorlar, siz çiftsizin ailesiniz. Ama eşinizin o söylemi çok saçma, kırıcı, abes. Ordan yürüyün diye dedim.Aslında eşim yalan söyluyor. İkimizi cagırıyorlar. Ama ben hayır dıyorum artok onlar cagırınca.bıktım o da farkında
Eşiniz bisi söylemiyorsa hemen araya girip " biz şunu " yapıcaz deyin.Evet iki yüzlü. Annesı de fena bunu yenı yenı anlıyorum. Alttan alttan gaz verıyor. Kadına yarın denız gıtcez dedım sustu kaldı. Hayır ben her hafta sızlemı takılcam
Kopamıyorlar maalesefTalihsiz eşin hem ailesi hem közcü galiba ? Bunu paket yap yolla ailesine gelmesin hiç.
Biz her hafta gıtmek zorundayız gıbı beklıyorlar. Bılerek cumartesi arayıp cagırıyor annesı ki gece gec kalkalımaynen öyle
sizinle vakit geçirsin yarın çocuğunuz vs olur nasıl olucak çocuğun rahatınıda mı bölücek her hafta babaannede
Kopmak istemiyor. Çoğu erkek ailesi böyle ama iş erkekte bitiyor. O tamam demeli o dur demeli.Kopamıyorlar maalesef![]()
Cumartesi gıtmek ıstemıyorum. Eger bıdaha gıdınce 11de kalkmazsa kavga cıkarcam artık. Bu arada benım garıp aılem pıyasada yok gıbıAy elbette ikinizi çağırıyorlar, siz çiftsizin ailesiniz. Ama eşinizin o söylemi çok saçma, kırıcı, abes. Ordan yürüyün diye dedim.
Eşinizin birşeyler yapması lazım, cumartesi zincirini bozmakla başlayın mesela.
Telefonu kapatınca ya da eve gelınce annem cagırıyor aksam dıyor. Bende sen gıt dıyorum. Ben annesı cagırmadıgında gıtmeyı tercıh edıyorumEşiniz bisi söylemiyorsa hemen araya girip " biz şunu " yapıcaz deyin.
Zamanla alısırlar
Annesi aşırı düşkün. Hep bi beklenti. Oturdukları yerde herkes akraba tanıdıkTalihsiz eşin hem ailesi hem közcü galiba ? Bunu paket yap yolla ailesine gelmesin hiç.
Evet sizin aileniz nerede, hayatınızın neresindeCumartesi gıtmek ıstemıyorum. Eger bıdaha gıdınce 11de kalkmazsa kavga cıkarcam artık. Bu arada benım garıp aılem pıyasada yok gıbı
bu herhalde türkiyede genel bir sorun çünkü bizde de mevcut.Eşimle aile yüzünden problemlerimiz vardı. Halaa var belkide. Eşim aşırı aileci. Baglı degil bagımlılar.Normalde haftada 3 4 kez giderdik, bunu çözdük.
Eşimin ailesi her cumartesi onlara gitmemizi bekliyor.Ben böyle sabit bir günde gitmeyi ve her cumartesimi onlara ayırmayı dogru bulmuyorum. En son geçen hafta gittik.Gece 1buçuk 2 ye dogru kalktık. Zaten bu yüzden cumartesi bilerek eşime hadi gelin diyorlar. Eşime tek git diyorum. Aklım sende kalıyor diyor.Gidince geç dönüyoruz. Kardeşi nargile yapacagım balkonda diyor.Nargile közü bitene kadar içiyorlar.Haftaiçi gidelim dedigimde ise eşim yorgunum diyor. Ki erken geldiği saatler var.
Bugün annesi ile konuştum.Neymiş pirinç ıslatmış belki uğrarız diye. 1 sene olacak halaa kendi kafasına göre birşeyler yapıp bekliyor.Annesinin bu beklentisini nasıl yok ederim.
Annesi bana bize gelin demez, eşime der. Eşim bana der. Sürekli gel muabbetinden kusacağım artık. Ne kadar gitsekte doymuyorlar. İnanın gidince dünya meselesi falanda konuşmuyoruz. Konuşacak konu bile olmuyor.En son o kadar sıkıldım ki telefona baktım.
Annesi bugün dedi ya gelirsiniz diye pirinç ıslattım böyle içim sıkıldı. Sıkıldım sürekli bi beklenti halinde. İş arıyorum henüz bulamadım.Artık dakikam yok dedim aramıyorum bile.Bu beklentileri nasıl yok ederim. Gitmezsem kötü gelin, vicdansızım gibi hissediyorum. Gidince de Gitmezsem de huzurum kalmıyor. Kendimi zorunda hissediyorum![]()
gitmeyin bu ne böyle her hafta her hafta seninde kendine göre işin varBiz her hafta gıtmek zorundayız gıbı beklıyorlar. Bılerek cumartesi arayıp cagırıyor annesı ki gece gec kalkalım
Ben eşime karsı koyuyorum. Kac kez kavga ettım. Annesıne gecen hafta dedım kı bız herhafta gelemeyız, sürekli gelınce sıkılıyorum artık, yaşıtlarınla takıl dedım. Gayet iyi bır sekılde sız ısteyınce gelırsınız dedı.Annesı bana gelin demez. Eşime der. Eşim bana der.Bi dr annesının aglama huyu varAyy okurken bile içim daraldı, yerinizde olsaydım çoktan cinnet geçirmiştim.
Bence siz de eşiniz kadar pasifsiniz, lütfen artık tepkinizi ortaya koyun.