Beklentilerini nasıl yok ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rsin gidiyorsa sende git sürekli yalnız yollarsan esin senden soğur yada sogutulur yalnız bırakma sahada iyi davraniyolarsa git biz gelinler mecbur kaliyoruz aileleriyle gecinirsen iyi eş gecinmesen kötü es olursun yapicak bisey yok eşine ayak uydur benimkide ölecek ailesi için maddi manevi ihtiyaçlarında eşim yanlarında ama ben sıkıntı da olsam kapımızı calmazlar taki işleri düşene kadar
Gitsem de yetmıyor onlara.Haftada 1 gıtsem bu sefer 2 ıstıyorlar. Yatılı kalın dıyorlar

İş arıyorum. İş bulsam ayda bir zor yani. Banane evlemı ılgıleneyım onları mı pohpoh edeyım.
ben işe girince de değişmedi onların tavırları. bu sefer de eşimin işi yoğun olsa bile sen gel iş çıkışı diyorlar bana çünkü ben gidersem eşimde geç te olsa gelecek diye düşünüyorlar bi kere öyle yaptım 4 saat eşimi bekledim orda ölüm gibi bir şeydi.
benim tahammülüm kalmadı o insanlara malesef. 2 gün eşim aramasa hemen suratları değişiyor biz birşey alsak veya yapsak zorlarına gidiyor. aile değil baş belası.

Eşimle aile yüzünden problemlerimiz vardı. Halaa var belkide. Eşim aşırı aileci. Baglı degil bagımlılar.Normalde haftada 3 4 kez giderdik, bunu çözdük.
Eşimin ailesi her cumartesi onlara gitmemizi bekliyor.Ben böyle sabit bir günde gitmeyi ve her cumartesimi onlara ayırmayı dogru bulmuyorum. En son geçen hafta gittik.Gece 1buçuk 2 ye dogru kalktık. Zaten bu yüzden cumartesi bilerek eşime hadi gelin diyorlar. Eşime tek git diyorum. Aklım sende kalıyor diyor.Gidince geç dönüyoruz. Kardeşi nargile yapacagım balkonda diyor.Nargile közü bitene kadar içiyorlar.Haftaiçi gidelim dedigimde ise eşim yorgunum diyor. Ki erken geldiği saatler var.
Bugün annesi ile konuştum.Neymiş pirinç ıslatmış belki uğrarız diye. 1 sene olacak halaa kendi kafasına göre birşeyler yapıp bekliyor.Annesinin bu beklentisini nasıl yok ederim.
Annesi bana bize gelin demez, eşime der. Eşim bana der. Sürekli gel muabbetinden kusacağım artık. Ne kadar gitsekte doymuyorlar. İnanın gidince dünya meselesi falanda konuşmuyoruz. Konuşacak konu bile olmuyor.En son o kadar sıkıldım ki telefona baktım.
Annesi bugün dedi ya gelirsiniz diye pirinç ıslattım böyle içim sıkıldı. Sıkıldım sürekli bi beklenti halinde. İş arıyorum henüz bulamadım.Artık dakikam yok dedim aramıyorum bile.Bu beklentileri nasıl yok ederim. Gitmezsem kötü gelin, vicdansızım gibi hissediyorum. Gidince de Gitmezsem de huzurum kalmıyor. Kendimi zorunda hissediyorum 😭
Sabahtan mı ıslatmıs pirinci:D
Pilav yapmayı bildiğine emin miyiz:)
Nohut ıslatır gibi sabahtan pirinc mı ıslatıyormus.
Her hfta her hafta kimse cekemez yani.
Program yapın esinizle onlar program yapmadan.

Eşime neler neler dıyor. En son bunların kuşlarında bit muabbeti oldu. Eşim annesıne kızdı. Annesi dıyorkı sankı bebekle konuşuyor. Sen anneye kızdın mı, anneye kızılır mı hıc. Duymım bıdaha
ya acaba sen ben misin :D
benim kayınvalide de oğluşum sakın terleme üşütürsün diyor bu sıcakta. mesela beli açılsın hemen geliyor bu ne böyle bir daha görmiyim diyor kızıyor 35 yaşnda adama :D

Tamamda gece 2ye kadar sıkıyo artık
Benım aıleme neden gıtmıyorıuz.
2 ye kadar durma işte yemekten sonra biraz otur ben eve geçiyorum de.baktın devam ediyor oturmaya kalk kendim giderim dersin asla bırakmaz . Kalkacağın saati sen ayarlamış olursun.ben sadece kendini doldurma,kötü düşünme diyorum. Bu sefer ailenin yaptığı herşey sana batmaya başlar.galiba seni sevdiler yanlarında ol ,ailenin içine gir istiyorlar.

ben işe girince de değişmedi onların tavırları. bu sefer de eşimin işi yoğun olsa bile sen gel iş çıkışı diyorlar bana çünkü ben gidersem eşimde geç te olsa gelecek diye düşünüyorlar bi kere öyle yaptım 4 saat eşimi bekledim orda ölüm gibi bir şeydi.
benim tahammülüm kalmadı o insanlara malesef. 2 gün eşim aramasa hemen suratları değişiyor biz birşey alsak veya yapsak zorlarına gidiyor. aile değil baş belası.
İşte yarın denıze gıtcez dedım. Kadının ses gıttı.Sevın yanı oglun mutlu. İstıyorlarkı hep onlarla olalım. İşe gırsemde cok beklerler. Cünkü evler cok ters. Zaten işte 6 da cıksamda 9 da cıkıyorum derım onlara.

2 ye kadar durma işte yemekten sonra biraz otur ben eve geçiyorum de.baktın devam ediyor oturmaya kalk kendim giderim dersin asla bırakmaz . Kalkacağın saati sen ayarlamış olursun.ben sadece kendini doldurma,kötü düşünme diyorum. Bu sefer ailenin yaptığı herşey sana batmaya başlar.galiba seni sevdiler yanlarında ol ,ailenin içine gir istiyorlar.
Canım evler ters. Ben o saatte tek nasıl gelcem. Eşim kalkma falan der. Keske dedıgın gıbı olsa

İşte yarın denıze gıtcez dedım. Kadının ses gıttı.Sevın yanı oglun mutlu. İstıyorlarkı hep onlarla olalım. İşe gırsemde cok beklerler. Cünkü evler cok ters. Zaten işte 6 da cıksamda 9 da cıkıyorum derım onlara.
biz tatile gittik bayramda. benim başka iznim yok çünkü. kadın ağlıcaktı nerdeyse. beni de götürün 5 yıldızlı tatile diyor döndüğümüzde. mesela 2 kuruş fazla kazansın eşim bunu söylediğinde hemen bişeyler istiyorlar.

ya acaba sen ben misin :KK70:
benim kayınvalide de oğluşum sakın terleme üşütürsün diyor bu sıcakta. mesela beli açılsın hemen geliyor bu ne böyle bir daha görmiyim diyor kızıyor 35 yaşnda adama :KK70:
Evet 35 yaşında oglu. Koca adam oldu. Ve ben o kadar psikolog dinledım kı ezberledim artık. Hepsını eşime tek tek cocuga anlatır gıbı anlatıyorum. Bişeylerı ıdrak etmeye basladı. Ama aılesıne karsı agzını acamıyor pasıf.ben bıraz daha nemrutum acıkcası. Kalplerını kırmak istemiyorum.

Gitsem de yetmıyor onlara.Haftada 1 gıtsem bu sefer 2 ıstıyorlar. Yatılı kalın dıyorlar
Aynen biz yatiliyi ben reddettim benim ev çok sıcak burda kalin diyorlardı biz uygunsuz yatıyoruz dedim direk hepsi terasta uyuyo kayın kayinbaba kaynana görümce 2 çocuk hepinizin yanında rahat yatamam dedim bıdaha almadılar konuyu şöyle eşine hafta içi gidelim hafta sonuda basbasa kalnak istiyorum de

biz tatile gittik bayramda. benim başka iznim yok çünkü. kadın ağlıcaktı nerdeyse. beni de götürün 5 yıldızlı tatile diyor döndüğümüzde. mesela 2 kuruş fazla kazansın eşim bunu söylediğinde hemen bişeyler istiyorlar.
Aynılar işte. Bızde yarın gece cıkcaz ınsallah pazar dönecegız. Bunlar 1bucuk saat uzaklıkta köydeydıler 1hafta.hergın aradı annesı. Buranın ılcesı ama merkeze uzak. Onlar yokken kafam rahattı. Sonunda annesu ıle acık konuscam
Insanı sıkıyorsun ve baskı yapıyorsun. Ben daralıyorum desem

Evet 35 yaşında oglu. Koca adam oldu. Ve ben o kadar psikolog dinledım kı ezberledim artık. Hepsını eşime tek tek cocuga anlatır gıbı anlatıyorum. Bişeylerı ıdrak etmeye basladı. Ama aılesıne karsı agzını acamıyor pasıf.ben bıraz daha nemrutum acıkcası. Kalplerını kırmak istemiyorum.
benim eşim fevridir ama ailesine karşı saf göremiyor hiç bir şeyi.
bir gün fena kavga ettik bana diyor ki beni yiycekse ailem yesin ölürüm onlara falan diyor. bak gene sinirlendim :D

Aynılar işte. Bızde yarın gece cıkcaz ınsallah pazar dönecegız. Bunlar 1bucuk saat uzaklıkta köydeydıler 1hafta.hergın aradı annesı. Buranın ılcesı ama merkeze uzak. Onlar yokken kafam rahattı. Sonunda annesu ıle acık konuscam
Insanı sıkıyorsun ve baskı yapıyorsun. Ben daralıyorum

benim eşim fevridir ama ailesine karşı saf göremiyor hiç bir şeyi.
bir gün fena kavga ettik bana diyor ki beni yiycekse ailem yesin ölürüm onlara falan diyor. bak gene sinirlendim :KK70:
Sorma yaa. Ben dıyorum kralıyet aılesı herhaldee senınkı. Kı hep dıyorum kusura bakma senın aılene 1kez gıdersek benımkıne de gıtcez. İkiside eşit gözümde dıyorum. Ama annesı beklıyor ve ben daralıyorum. Bu Arada oğluşu gidince sankı eve kucuk bebek geldı gıbı nasıl ılgılenıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X