Kesinlikle katılıyorum.
Aklı sizde kalmiyor, anası aa karısı niye gelmiyor onu getiremedin mi demesin diye, karın anasına pervane olsun diye öyle yalan söylüyor.
Aklın bende kalmasın koca kadınım ben, beni o kadar düşünüyorsan bu kadar bunaltma üzme, birlikte plan yapalım ikimiz birlikte mutlu olalım de. Bunu yapmıyorsan ben de aklının bende olduğuna, beni düşündüğüne inanacak kadar aptal değilim de.
Ben de evliyim ve o koca tarafı darlamasinı yaşıyorum, benim ailem başka ülkede, burada olsaydı mutlaka iki aile ile de eşit görüşürdüm, birgün kv ile geceye kadar oturduysam sonra hemen kendi ailem ile ayni saate kadar otururdum, ben sıkılıyorsam herkes sıkılsın. Bence böyle yapın, ama dedigim gibi kendi ailem uzak oldugu icin ben bunu uygulayamiyorum.
Ülkeye yeni geldim henuz işim ve ugraşım yok, surekli gelip gidilmek isteniyor nasilsa boşum diye dusunuluyor, yeni evliyiz dusunen yok sonra ben surekli kocama çullaniyorum. Ama yakinda islerim baslayacak haftada bir bikac saatlik gorusme disinda surekli yogun oldugumu soyleyecegim. Bakalım