Beklesemmi bilmiyorum yaa

• Konu Sahibi Konu Sahibi nusa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nusa

Bir can koynumda, ikincisi karnında
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
153
14
98
Arkadaşlar geçen ay adetim 1 hafta erken oldu hayatımda ilk kez hemde.ayrıca adetimden bir kaç gün evvel turuncu bir akıntı geldi.
dün adet olmam gerekiyordu, ama hala olmadım.kasıklarım ağrıyor, göğüslerim çok ağrıyor.2 gün evvel adet olcakmış gibi karın ağrım vardı ama o da geçti.
bugün adetimden 1 gün geçti.ben şimdi test yapsam çıkarmı bilmiyorum, yada beklesemmi acaba, belki geçen ay erken olduysam bu ay da geç mi olurum.ne yapayım kızlar nolur yardım...

canım anlaşılan sen gebelik için heyacanlanıyosun :))) ama ben bekle derim çünkü yazdığın belirtiler olacağının işareti gibi duruyo...

bence bekleme gebelik belirtisi de olabilir sonuç negatifse negatiftir veya pozitif ben adete bir hafta kal idrar yaptım çıktı silik ama sabah ilk idrarla yaptım ertesi gün baya renkliydi sonra kan yani çıktı bence bekleme git yaptır

arkadaşlar dün idrar testi yaptırdım negatif çıktı.siliik bile değildi :(

ben internetteki hesaplamaları yapmıştım.
son adetim 1 mart
ondan önceki 8 şubat
ondan evvel ise 14 ocaktı
hesaplamaya göre 23 martta olmam gerekiyordu ama hala olmadım.
benim heyecanlanma sebeplerimden biri sol kasığım çok ağrıyor,ayrıca üşüttüm oyüzden geç oluyorum dicem ama akıntı falan da yok.
beklicem bakalım, belki geçen ay erken oldum da bu ay normal zamanda mı olcam :(

Valla canım beklemen en hayırlsı bence için rahat etmiyorsa kan testi yaptır geçen ay şubat 28 çektiği için bende umutlanmıştım ama sonrasında geldi benim ama senin gelmez işallah allah gönlüne göre versin

aminnn allah razı olsun.bende o yüzden diyorum işte, geçen ay hesapları tutmayabilir :((

canım benimde dün adet olmam lazımdı halen olmadım belim karnım bacaklarım gögüslerim hep ağrıyor ama bi türlü kanama başlamadı inş akşam falan adet olurum.
tedavi aşamasındayım adetimin 2.veya 3.günü tekrardan kan vermem gerekiyor ve ona ggöre ilaçla tedaviye başlanması gerekiyor ama şimdi başıma bide bu gecikme çıktı.
hayatımda ilk defa gecikme oluyor ya başka zaman olsa kafama takmamda bu ay bu kanı vermem gerekiyor ki tedavim başlasın artık.

allah yardımcın olsun, benimde her yerim ağrıyor :((

arkadaşlar ben hala adet olmadım, ne yapmalıyım yaa
acaba eczaneden test alsam çıkarmı sonuç, 5 gün geçti...

arkadaşlar ben hala adet olmadım, ne yapmalıyım yaa
acaba eczaneden test alsam çıkarmı sonuç, 5 gün geçti...

aynn canım adetım 8 gun geçtı..ama gelmedı..kanda batırdıım sonuc negatıf..doktorum persembeye kadar gelmesse gel dedı...sanırım ılaçla sokturcekler adetı...bendede gebelık yok ama adet gelmıyor...:gitme:

canım test yaptım ilkinde hafif silik çıktı, ertesi gün bidaha aldım yaptım, bu kez bişey çıkmadı :((((

canım test yaptım ilkinde hafif silik çıktı, ertesi gün bidaha aldım yaptım, bu kez bişey çıkmadı :((((

slm cnm bnce hnm bi kan da baktır. en güvenilir sonuç o.inşallah olumlu sonuçlanır. ii hbrlerini bekliyoruz.hihoyyyt

ohaoldumsmile

ohaoldumsmile
allah allah kandan baktır seker..

Back
X