Bekletilmek

Bişey demedi mi cevap olarak. Çok iyi yapmışsınız bu arada
Dedi de hiç inandırıcı değildi kargo beklemiş yolda biriyle karşılaşmış eczaneye uğramış
Dediği hepsi eften püften sebepler
Özür diledi ama çok kızmıştım tersledim
Böyle yaparsan etrafında kimse kalmayacak diye söylendim

Aklıma geldi, bazen müşteri ile işlem yaparken arıyor birileri, "geldim, 5 dk ya ordayım, yoldayım" falan diyor ama en az yarım saatlik işi var...
O kadar da rahatlar ki ben şok geçiriyorum. Telefonu alıp hayır yalan söylüyor halen bankada sakın evden çıkma ağırdan al diyesim geliyor :D

ben ciktim sen de cik demissiniz, onceden belli bir saat icin sozlesmemisseniz, bence kuzeninize boyle bir donemde boyle tepki vermekte haksizsiniz, cunku herkes ayni hizda hazirlanamiyor. ha onceden saat konusunda kesin bir plan yaptiysaniz haklisiniz. kuzeniniz ayip etmis.
Akşamdan konuşmuştuk anlaşmıştık

Aklıma geldi, bazen müşteri ile işlem yaparken arıyor birileri, "geldim, 5 dk ya ordayım, yoldayım" falan diyor ama en az yarım saatlik işi var...
O kadar da rahatlar ki ben şok geçiriyorum. Telefonu alıp hayır yalan söylüyor halen bankada sakın evden çıkma ağırdan al diyesim geliyor :KK70:
:KK14:İnanmıyorum ya

O kadar da rahatlar ki ben şok geçiriyorum. Telefonu alıp hayır yalan söylüyor halen bankada sakın evden çıkma ağırdan al diyesim geliyor :KK70:
karşıdaki de ağırkanli biriyse ondan oyle konusuyordur belki, al birini vur ötekine :)

bende hep gec kalma korkusu vardır belki de fobi halini almışta olabilir.(nasıl bi cümle kurduysam :KK53:) normalde eşimle bi yere gezmeye gidicez acele acele giyinirim gcikecem eşim beni beklicek diye tedirgin olurum eger fark edersem durdurmaya calışırım kendimi keyfi bi yere gidiyorum sonucda acele edecek bişey yok diye. bi yere gideceksem ya önceden ayarlarım kendimi ya da anlık karar verildiyse bütün işimi bırakır hemen cıkarım. cevremde arkadaşlarım vardım atıyorum 1 de buluşacaksak 2 de gelirler neden diye sordugumda işte gec kahvaltı yaptımda işimi bitiremedimde camaşır asmayı bekledimde sıralarlar. sonra dönüp kendime derim kızım sen enayimisinde işini gücünü yarım bırakıp koşturuyosun.
en güzelini yapmışsınız allah korusun cook acil bişey olmadıgı sürece kimse kimsenin keyfini beklemek zorunda :KK19:degil

dogru davranmıssınız en nefret ettıgım seydır beklemek ve bekletılmek saatlerım bıle 5 dk ılerı benım gec kalmamak ıcın

Kimseyi o kadar beklemem
Nefret ettigim insan tipi , arkadaslik da etmrm , kardesim olsa onunla bile bir daha hicbir program yapmam
Ay konuyu okurken bile gerildim
40 senelik ömrümde daha bir kisiyi 5 dakika bekletmisligim yoktur

Donmeseydiniz 2 saat bekliycektiniz yani:işsiz: 10 15 dk anlarim da o kadar saat ne ya...zaman kavrami bu kadar mi oturmamis kendisinde?

Madem cikamadi evden neden geliyorum diyor sizi bekletiyor soylesin biraz gecikicem yarimsaat gec cik diye sorun kalmaz cok dusuncesizlik yapmis. Sizin tavriniz yerinde olmus 1 saat 15 dakika beklemek haric. Beklemenin de bi siniri var

Selamlar
Kuzenimle dışarda buluşup tanıdığım bir avukata gitmek için sözleşmiştik
Ben çıktım sende çık diye mesaj attım
Tamam dedi
Abartmıyorum 1 saat 15 dakika onu bekledim dışarda gelmedi
Arıyorum yola çıktım arıyorum yoldayım arıyorum meşgule atıyor
Mesafe yarim saat bile değil
Kızdım döndüm evime
Eve geldikten yarim saat sonra arıyor neredesin
Ben evime geçtim sana avukatın adresini attım git istersen ben avukat ile konuştum dedim
Benim seni bu kadar bekleyecek zamanım yoktu kusura bakma dedim
Yahu bir işin varsa neden işini zamanında yapmazsın
İnsanları bu kadar bekletmeye ne hakkın var
Biliyorum kırıldı ama dayanamadım ya elimde değil

Kuzenim boşanmanın eşiğinde çok zor bir dönem geçiriyor onu kısmen anlıyorum ama bu böyle davranmasına sebep değil bana kalırsa
Değil mi?
Ben de hep saatinde giderim ve kimseyi 15 dakikadan fazla beklemem. Direk giderim ben. Siz yine iyi beklemişsiniz. Peki ne dedi siz eve geldim dediğiniz zaman

Hadi tamam geç kaldı aradığınızda bolca özür dileyerek insan gibi söyleseydi meşgule atmak ne demek. Doğrusunu yapmışsınız.

Ben de hep saatinde giderim ve kimseyi 15 dakikadan fazla beklemem. Direk giderim ben. Siz yine iyi beklemişsiniz. Peki ne dedi siz eve geldim dediğiniz zaman
Abla neredesin seni göremiyorum
Sen neredesin
İşte falanca buluşma yerindeyim
Ben evime döndüm
Nasıl
Seni daha fazla bekleyemedim
Ya evet özür dilerim biraz geç kaldım işlerim çıktı (işlerini sıraladı)
Tamam ayşe bunlar mazeret değil
Böyle yaparak sana yadım etmek isteyenlere hiç yardımcı olmuyorsun
Ben avukatla konuştum git istersen dedim
Tamam dedi kapattı
Aramızda bu tarz bir konuşma geçti
Avukatta gitmiş buarada

Abla neredesin seni göremiyorum
Sen neredesin
İşte falanca buluşma yerindeyim
Ben evime döndüm
Nasıl
Seni daha fazla bekleyemedim
Ya evet özür dilerim biraz geç kaldım işlerim çıktı (işlerini sıraladı)
Tamam ayşe bunlar mazeret değil
Böyle yaparak sana yadım etmek isteyenlere hiç yardımcı olmuyorsun
Ben avukatla konuştum git istersen dedim
Tamam dedi kapattı
Aramızda bu tarz bir konuşma geçti
Avukatta gitmiş buarada
Aaaaa. O beklememiş yanı. Niye beklesin ki doğru. Şimdi kendi uğraşsın dursun. Bazen diyorum iyi oluyor böyle insanlara. Size söz verdiyse ne olursa olsun öncelik siz olmalıydınız

Back
X