Bekleyende kabahat

chentiq

Hytmda grkli dğşmlri klylkla ve nzkçe ypyrm
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2011
6.950
12.556
5 aylik hamile ustelik hasta bir kadin, 4 yasindaki cocuguyla saat 18.30 da eve gelir. Kadinin kocasi kadindan daha beter hasta oldugundan ise bile gidemeyerek tum gununu yatakta gecirmistir. Kadin, kayinvalidesi sabah saat 9.00 da evlerine geldigi icin biraz rahattir. En azindan evde kendilerine goz kulak olacak biri vardir. Midir acaba!!!

Yahu insan oglu hasta, gelini torununa hamile o da hasta, ustelik bi de el kadar torun var bi tas corba kaynatip dolaba koymaz mi ya. Dun daha beter hastaydim hic bir seye el suremeden yattım uyudum. Esime de soyledim ki cocuga bi cift yumurta kir diye. Demin de ben mutfakta bunlari yazarken gelmis kanal 7 yi ac diyor. Ne yapacaksan beraber yapalim demek de yok. Suc ben dem kac seneden sonra HALA bir seyler bekleyen bende! Ne olur daha beterleri var, hepimizin basindakiler boyle falan deyim ya. Abartiyorsun bu gayet normal tabiki sen yapacaksin falan deyin..

Kadin senin ucretli calisanin olmadigina gore abartiyosun elbette. Bu bir nezaket isi. Yaparsa Allah razi olsun dersin yapmazsa da kendini parcalamazsin.

TORUNUNA HAMILEYIM YAAA demeyi de anlamiyorum ise gelince cocuk benim cocugum ise gelince onun torunu ne alakasi var yani keyfine gore gebe kalmissin sorumlulugunu alacaksin tabi. Bence asabin bozuk senin sakinles biraz

Gecmis olsun ben beklemene kizmadim beklemek yerine basitten bi corba yap herkes icsin kendine gelsin cok zor degil basitten yap bi corba hem cocugun hem kocan hem sen ic cok zor degil kac aylik hamilesin

5 aylik hamile ustelik hasta bir kadin, 4 yasindaki cocuguyla saat 18.30 da eve gelir. Kadinin kocasi kadindan daha beter hasta oldugundan ise bile gidemeyerek tum gununu yatakta gecirmistir. Kadin, kayinvalidesi sabah saat 9.00 da evlerine geldigi icin biraz rahattir. En azindan evde kendilerin:KK43:

Yahu insan oglu hasta, gelini torununa hamile o da hasta, ustelik bi de el kadar torun var bi tas corba kaynatip dolaba koymaz mi ya. Dun daha beter hastaydim hic bir seye el suremeden yattım uyudum. Esime de soyledim ki cocuga bi cift yumurta kir diye. Demin de ben mutfakta bunlari yazarken gelmis kanal 7 yi ac diyor. Ne yapacaksan beraber yapalim demek de yok. Suc ben dem kac seneden sonra HALA bir seyler bekleyen bende! Ne olur daha beterleri var, hepimizin basindakiler boyle falan deyim ya. Abartiyorsun bu gayet normal tabiki sen yapacaksin falan deyin..

diyemem malesef:KK43:
ama hep aynıysa artık umursama diyebilirim, bekleme artık birşey
Hoppa

Dışardan yemek söyle.
Bu kadar basit.
Kimseyi (kaynanani ve kocani) düşünceli olması için zorlayamayiz. Iclerinde yok demek ki.

Ayy paralar Çar çur olmasın diyorsan da şöyle derim sana: dışarıdan yemek soyleyemeyecek bir adam ne bokuma güvenerek evlenip çocuk sahibi oluyor?

Kaynanan israf yapma derse de aynen bu cümleyi söylersin

5 aylik hamile ustelik hasta bir kadin, 4 yasindaki cocuguyla saat 18.30 da eve gelir. Kadinin kocasi kadindan daha beter hasta oldugundan ise bile gidemeyerek tum gununu yatakta gecirmistir. Kadin, kayinvalidesi sabah saat 9.00 da evlerine geldigi icin biraz rahattir. En azindan evde kendilerine goz kulak olacak biri vardir. Midir acaba!!!

kıyamam.kendı kızı olsa,kendıne olsa yapılmasını ısterler,bılırler.
gelın,el kızı nasılsa
dusunmezler.
ama bı yandan sey dıyorum.mutfagına gırmeye cekınıyor mu acaba bılemedım o_O

Tum cevaplar icin Cok tesekkurler. Bu kadar kisa zamanda. Simdi daha rahatladim. Farkli bir bakis acisiydi aradigim. Bu aci icin asude.bahar ozellikle tesekkur ederim. Torununa hamile meselesine gelince, genelde bana yaklasim tarzlari o oldugu icin onlarin açısından yazmistim. Yani güya sahip çıktıkları ben degil de bebek olduğundan dolayi. Ilk cocugumda yasadigim. Yoksa tabiki de benim. Hatta benim bile diyemem emanet. Oyle iste.

Teşekkür ederim tekrar her ke se

Tum cevaplar icin Cok tesekkurler. Bu kadar kisa zamanda. Simdi daha rahatladim. Farkli bir bakis acisiydi aradigim. Bu aci icin asude.bahar ozellikle tesekkur ederim. Torununa hamile meselesine gelince, genelde bana yaklasim tarzlari o oldugu icin onlarin açısından yazmistim. Yani güya sahip çıktıkları ben degil de bebek olduğundan dolayi. Ilk cocugumda yasadigim. Yoksa tabiki de benim. Hatta benim bile diyemem emanet. Oyle iste.

Teşekkür ederim tekrar her ke se
Arakadas herkes hasta olur coluklu cocuklu insanlariz evde esimiz var isr gideriz ya bir kerede hasta olunca biri gelsinde cocuguma corba yapsin bana baksin demedim gebersemde demem cok sukur kendim yaparim esin yardim etsin diycemde hastaymis bi corba yuzunden kirize gerek yok en basitinden yap bak hem buraya yazdigina gorede bi corbalik halin var diye dusunuyorum farkki bakis acisinida anlamadim bu arada ne demek istedin

Dışardan yemek söyle.
Bu kadar basit.
Kimseyi (kaynanani ve kocani) düşünceli olması için zorlayamayiz. Iclerinde yok demek ki.

Ayy paralar Çar çur olmasın diyorsan da şöyle derim sana: dışarıdan yemek soyleyemeyecek bir adam ne bokuma güvenerek evlenip çocuk sahibi oluyor?

Kaynanan israf yapma derse de aynen bu cümleyi söylersin
:KK9: Bravo

Cepten her alintinin altina tek tek yazmayi bilemedim.

Su an tarhanaya basladim bile :)

Mutfaga daha once girmisti, biraz rahatina düşkün sadece.

5 aylik hamileyim kuzum. Yazimin basina onunla baslamistim. Gozuden kacmis

Arakadas herkes hasta olur coluklu cocuklu insanlariz evde esimiz var isr gideriz ya bir kerede hasta olunca biri gelsinde cocuguma corba yapsin bana baksin demedim gebersemde demem cok sukur kendim yaparim esin yardim etsin diycemde hastaymis bi corba yuzunden kirize gerek yok en basitinden yap bak hem buraya yazdigina gorede bi corbalik halin var diye dusunuyorum farkki bakis acisinida anlamadim bu arada ne demek istedin
farklı dusunce ıstemıs..sınırle yazmıs nesını anlamdınız.coluguna cocuguna corba yapılsın ıstenmıs bı grıp bıle ınsanı mahvederken hamıleyken corba ıstemıs..lınc edeceksınız sımdı kadıncagızı

Umarım öyle bişe yoktur da devasız bir hastalığınız mı var çok çok ta grip üşütme gibidir zaten öyle olsa işe gidemezdiniz?

İnsanların içinden gelerek yapacağı şeyleri siz onlara bir mecburiyet miş gibi atfederseniz içinden gelse de yapmaz.

Kayınvalide beklentideki üsluba aynı ile cevap vermiş.

farklı dusunce ıstemıs..sınırle yazmıs nesını anlamdınız.coluguna cocuguna corba yapılsın ıstenmıs bı grıp bıle ınsanı mahvederken hamıleyken corba ıstemıs..lınc edeceksınız sımdı kadıncagızı
Hayir ne linci diyorumki herkes hasta olabilir hamile yada cocuklu benim icin cok farkli degil yapmamis kv desi bosa sinirlencek bisi yok yapmamis seninki yapiyormu benimki gebersemde gelip yapmaz oda yapmamis konu meselesi yapilmasi garip kolaydan bi corba yapilabilir 4 yasinda cocuk var ortada kimselere guvenerek yapmiyoruz degilmi cocuklari

Yani sözde sen el kızısın(!) bir tas çorba yapmadı da, oğlu da hasta be kardeşim... Seni düşünmesin peki, insan oğlunu torununu da mı düşünmez... Alt tarafı 10 dakika sürüyor bir şehriye çorbası yapmak.Bence sen zaten bir şey beklemiyordun ama bundan sonra hiç bir şey bekleme.

Cepten her alintinin altina tek tek yazmayi bilemedim.

Su an tarhanaya basladim bile :)

Mutfaga daha once girmisti, biraz rahatina düşkün sadece.

5 aylik hamileyim kuzum. Yazimin basina onunla baslamistim. Gozuden kacmis
Ohh valla tarhanayi hic biseye degismem, buyutme canim.
Yapmazsa yapmaz. Onu yapmasi icin icinden gelmesi lazim. Yapsa iyi olurdu ama yapmamis iste. Yapmayana niye yapmadin denmez ki, yapan var yapamayan var sonucta:KK53: Moral vermek icin komiklik yaptim:KK22:

Bu arada ben olsam yapardim ogluma gelinime corbasini da yemegini de. Tabi her zaman istemiyor ki kiz hastayim, hamileyim diyor. Telas yapmis ama bence konu sahibi sen bu kayinvalidene guvenip de evini yemeksiz koyma bi daha.

Alinti yapamiyorum malesef. Tek tek satir basi cevap vereyim.

Kimsenin yemek siparisi getirmedigi bir yerdeyiz.

Kv ye bir sey atfetmedim. Konusu bile acilmadi. Yemek yap da demedim diyemem. Mutfaga girdim corbami yapiyorum.

Farkli bakis acisi derken bir suru kadin bir suru ayri yasanmisliklar var. Bana zor gelen baskasina kolaydir. Tam tersi de soz konusu. Bunu demek istemistim. Gorus almak.

Bunu konu meselesine getirmek gereksiz diyen bayana da, sadece bir adim atmak icin kucuk bir kivilcim aradim. Herkesin kisiligi de karakteri de farklidir. Benim de boyle bir hassasiyetim varmis demekki. Yazdiginiza alinmadim sadece farkli dusumdugumuzu belirtmek icin aciklama yapiyorum

X