ah o seytan yok mu "bu saatten sonra olsa ne olur" diyen insana hayatı zehir eden..bende bekleyenlerdenim..
bazı şeyler insanın karşısına hemen çıkmıyor maalesef.. aradan belli bir zaman geçiyor sonra karşına öyle bir çıkıyor ki sen bile hayret ediyorsun :))
bu yüzden umudunu kesme canım,elbet hayatında güzel şeyler olur,pozitif düşün
son olarakta Allah kalbimize göre versin ve hayırlı olanlar beri gelsin
işin tuhaf yanı bunun da bilincinde olmam yanı hayatın hep bekleyişlerle dolu oldugunun, sonrasında da sıkıntılar yasayacagımın hatta belki de hayatın daha da zorlasacagının farkındayım ama yine de ..Canim bekarken evleniyim , evliyken bebegim olsun , bebek olunca baska bekleyisler... Hayat boyle. Gelen lere sans ver kestirip atma belkide ahiretligin onlardan biridir..
:)Birazcik yazi karakterini kucultun derim cok zorluyo okurken.
Konuya gelecek olursak kismet :)
gorucu usulunde de bir iki denedim ama olmadı.. cevre olayı ıste o yok dediginiz gibi boyle girip cıktıgım kalabalık bır ortam olsa biseyler degişir belki gerci ben o zaman da bişey yapamam soguk nevale gorunumluyum dısarda cunku..Durdugun yerde beklersen hep bekleyen olarak kalirsin.
Gorucu usulu olsada tanis belki etkilendigin biri cikar karsina.
Kalabalik ortamlarda bulun arkadaslarinin cevresini tani, yeni cevreler edin.
Yani seninde adim atman gerekiyor.
Evlenmek istedikten sonra evlenecek birini bulmak kolay yani arkadaslariniza ozenmenize gerek yok. Eskeriyle kimin ne sorunu var disardan bilemezsiniz.
Onemli olan mutlu bir evlilik hayati gecirmeniz.
yok 25Yas kaç? 30 oldun mu?
Ozaman böyle ah vah bi durumun yok canımyok 25
evet aslında ailem dısında herkes daha vaktın var dıyor da bızımkılerın artık bu ısteklerinden dolayı mı boyleyım bılmıyorum..Ozaman böyle ah vah bi durumun yok canım
napmalı pekiBu tur seyler beklenince olmuyor.
Yanlış evlilik yapmaktansa doğruyu bekleevet aslında ailem dısında herkes daha vaktın var dıyor da bızımkılerın artık bu ısteklerinden dolayı mı boyleyım bılmıyorum..
haklısın. ınsallahYanlış evlilik yapmaktansa doğruyu bekle
yok 25
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?