bekleyenler hep bekleyenler kulübü

hepcocuk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
362
123
53
Hani diyor ya Oğuz Atay:
“İyi şeyler birdenbire olur; bu kadar bekletmez insanı." diye..
Iste ben de (belki sizler de) ruh eşimi, ahiretligimi bekliyorum ama gelmiyor bazen bu bekleyiş cok zor geliyor herseyden umudu kesiyorum, hayattan soguyorum.. Bunda cevremdeki cogu arkadasımın evlenmiş olması hatta cocuk sahıbı olması da etkili, kendimi, yasım cok buyuk olmamasına ragmen gec kalmıs hissediyorum. Sevmek, sevilmek duygularına o kadar uzak hissediyorum ki kendimi..Ama bir o kadar da ıhtıyac duyuyorum bu duygulara.. Isın kotusu bana talip olanlar genelde aileleri begenip onay verdikleri ıcın gelenler.. ben de gorucu usulunden ziyade kendim tanıyıp sevmek ıstıyorum, karsıdakı kısı ailesi onay verdigi ıcın degil kendi hısleriyle kararıyla gelsin ıstıyorum .. o da bu devirde cook zor, anlayacagınız bu kafayla ben daha cook bekleyecegim
İcimi dokmek geldigi ıcın yazdım buraya, siz de düsüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim..

bende bekleyenlerdenim..
bazı şeyler insanın karşısına hemen çıkmıyor maalesef.. aradan belli bir zaman geçiyor sonra karşına öyle bir çıkıyor ki sen bile hayret ediyorsun :))
bu yüzden umudunu kesme canım,elbet hayatında güzel şeyler olur,pozitif düşün
son olarakta Allah kalbimize göre versin ve hayırlı olanlar beri gelsin

ah o seytan yok mu "bu saatten sonra olsa ne olur" diyen insana hayatı zehir eden..
Amin canım cumlemiz icin ...

Canim bekarken evleniyim , evliyken bebegim olsun , bebek olunca baska bekleyisler... Hayat boyle. Gelen lere sans ver kestirip atma belkide ahiretligin onlardan biridir..
işin tuhaf yanı bunun da bilincinde olmam yanı hayatın hep bekleyişlerle dolu oldugunun, sonrasında da sıkıntılar yasayacagımın hatta belki de hayatın daha da zorlasacagının farkındayım ama yine de ..

Durdugun yerde beklersen hep bekleyen olarak kalirsin.
Gorucu usulu olsada tanis belki etkilendigin biri cikar karsina.
Kalabalik ortamlarda bulun arkadaslarinin cevresini tani, yeni cevreler edin.
Yani seninde adim atman gerekiyor.
Evlenmek istedikten sonra evlenecek birini bulmak kolay yani arkadaslariniza ozenmenize gerek yok. Eskeriyle kimin ne sorunu var disardan bilemezsiniz.
Onemli olan mutlu bir evlilik hayati gecirmeniz.

gorucu usulunde de bir iki denedim ama olmadı.. cevre olayı ıste o yok dediginiz gibi boyle girip cıktıgım kalabalık bır ortam olsa biseyler degişir belki gerci ben o zaman da bişey yapamam soguk nevale gorunumluyum dısarda cunku..

duzenlemeyi yapamadım bu arada:/

Bu tur seyler beklenince olmuyor.

Daha gencsin yaa. Ne takiyosun bu kadar?
Kader kismet denen bir sey var. Hayirlisi ne zamansa elbet o zaman gelecek ve olacak.
Eger cok istiyorsan dua et derim. Allah kabul eder dualarini. Yeter ki ictenlikle et ve istedigin her ozelligi sirala dualarinda hic cekinme

Keske her insan ruh esini, ahiretligini buldugunda mutlu olabilse..

Insan bazen boyle umitsizliklere kapiliyor gercekten. Ama kadere yurekten inaniyorum, herseyin hayirlisi ve vakitlisi gerek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…