bekleyenler hep bekleyenler kulübü

Yine aynı hesap , sonuçta tesadüfen tanıştığınıda ilk kez görmüş oluyosun, görücü usulüyle tanıştığınıda ilk kez görmüş oluyosun, amaaan en güzeli görücü usulü bence, en azından ilerde anlaşamazsan , annenin babanın başını etini yersin, kendi istediğinle evlenip anlaşamadınmıda oturup için içini yersin, Allah gönlüne göre versin

Ben cok uzuldum, paramparca oldum, yandim kul oldum. Hala daha hatirlatan bisey oldugunda hungur hungur aglarim gozyaslarim cigerimdeki yangini sondurmek icin akar adeta..
Sonra.. bisey yapmaliyim dedim. Bos duramam bu hayati ziyan edemem. Herkes kursa git birini bul dedi. Acikca boyle dedi. Herkes hayatimda biri olsa boyle olmazdi diye dusundu
Evimden cikmadim. Cicek baktim. Konustum agladim. Icimi doktum.. bu arada bir yil gecti.. ciceklerim dillere destan oldu. Tam karsi komsum bir yil once esini aniden kaybetti. Ilk defa o zmn gittik.bu sure boyunca beni izlemis, teyzesinin ogluyla tanistirmak icin. Agzim dilim baglandi oda zorla gelmis bende yarim saatligine zorla gittim.. 5 saat oturmusuz. Bunlar 4,5 ay oncedi subatta soz kesecegiz martta nisan eylul sonu dugun.. Rabbimim izniyle onunla yasayacagim hic biseyden korkmuyorum. Ailesi beni elustunde tasiyor.. oyle mucizeler yasadikki bu arada.. daha onumuzde upuzun bi hayat var ve ben cok heyecanliyim. Bu arada bundan 1 yil once sabir konusunda cok onemli sinavlar verdim. Sanki tum yasadiklarim bugune hazirlikmis, oyle kotuluk gormusumki simdi iyiligini kiymetini biliyorum. Nasil boyle derin oldugumu hic anlamiyor. Bende Rabbim diyorum.. Rabbim sen istedikten sonra neler olmazki. Hayata odaklanin. Tam odaklandiginiz anda karsiniza biri cikacak. Rabbim size oyle mutluluklar yasatsinki siz bile hayal diyin..

edıyorum ama demek zamanı var en hayırlısı ıcın Rabbim sabır versin gerisi de kolay olur ınsallah da

Keske her insan ruh esini, ahiretligini buldugunda mutlu olabilse..

Insan bazen boyle umitsizliklere kapiliyor gercekten. Ama kadere yurekten inaniyorum, herseyin hayirlisi ve vakitlisi gerek :)
haklısın canım bır de sabredebilmeyi basarsam

haklısın ama gorucu de gerı donus zor oluyor aileler girdigi ıcın ondan da cekınıyorumamin cumlemiz ıcın ınsallah

Eşimle en umutsuz anımda tanıştım aslında evlenmek olarak değildi istediğim hayatımda bazı şeylerin yoluna girmesiydi.
Şu söz hep beni dizginledi.
“Küle döndüysen, yeniden güle dönmeyi bekle. Ve geçmişte kaç kere küle dönüştüğünü değil, kaç kere yeniden küllerin arasından doğrulup yeni bir gül olduğunu hatırla.” Mevlana

allah razı olsun ınsallah.. siz sabır sınavınızı verebildiniz darısı bana

cok guzel gercekten..ben her umutsuz anımda kı bu mutemadıyen tekrar edıyor, o anın gelmesini bekliyorum..

Hanımlar, bu kadar karamsar olmayın.. ha size bir kapı acayım, 29 yasında yakısıklı üni mezunu kuzenim var, tanıstırabilirim ön ayak olurum size bana haber verin :)

beklemek derken
öyle boş boş oturup beklenecekse o olmaz, insan evli olunca mutluluğu garanti değil
her durumda önce kendisi mutlu olabilmeli kişi, kendine yetebilmeli, sonra evlilikle çocukla, aileyle, arkadaşlarla, maddi güçle bu ancak pekişir, büyür ,güçlenir. ama bunlar tek başına huzurun, mutluluğun kaynağı olamaz.
daha 25 yaşındasın evlenince hele anne olunca zaten ömür boyu sorumlulukların olacak, acele etmene gerek yok.

Görücü usulü haricinde sizi hiç beğenen, size yazan birileri çıkmıyor mu?

haklısınız..

Bu devirde görücü usulü olmayan ilişki bulmak mı zor görücü usulü mü sen görücü usulü olmayan demişsin saçmalamışsın hangi devirdeyiz tam tersi

Bu devirde görücü usulü olmayan ilişki bulmak mı zor görücü usulü mü sen görücü usulü olmayan demişsin saçmalamışsın hangi devirdeyiz tam tersi
bu sacmalamak olmuyor sartların bulunulan ortama gore farklılık gostermesi oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…