• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekleyişim yarın sona eriyor

çok uzuldum canım en kısa zamanda saglıklı melegın gelır ıhsallah
hıcmı agrın kanaman bı belırtın olmadı
bende hıc bırsey yok bugun 4.gun

teşekkür ederim canım. allah sana bana isteyen herkese versin. hiç ağrım kanamam olmadı evet. hatta şu malum jelden kullanıordum. bembeyaz geri çıkıordu çubuk. günde dört beş defa göğüslerimi sıkardımki acıyormu diye. ama hep hüsranla hayır yine acımıyor hamile değilim derdim. sen şimdilik bunları düşünme tamam mı? sadece dua et. bu arada sonucun negatif olsa bile dünyanın sonu değil. 30 yaşındayım 8 yıllık evliyim ve hala bebek bekliyorum. ama bir gün olsun benim bebeğim olamıcak demedim. eminimki bir gün gelecek. by

saol canım bende hıc bı zaman ALLAHIMA ISYAN ETMEDIM NIYE OLMUYOR DIYE HAKKIMIZDA HAYIRLISI BUYMUS IHSALLAH HAYIRLI HABERLER ALIRIZ HEPIMIZ
BANA UMUT VERDIN CANIM

tebrikler canım Şeniz Allah tamamına erdirsin kucagında görürsün inşallah darısı bizlere (degerin yüksek ikiz olabilir canım)

canım tebrık ederım saglcakla kucagına almayı nasip etsin rabbim darısı basıma bızlere de dua eder mısın canım allah hamıslerın duasını cabuk ısıtırmıs:kedi:

Canlarım,kader ortaklarım benim.Hepiniz için dua ediyorum.Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin innnnnşalllahhhhh!!!!Desteğiniz için sağolun.

Back
X