bekleyişin sonunda mutlu olanlar??

Ailesiyle bir kaç kere görüşünce ister istemez yakınlık oluştu mesela 1 ay görüşmesek özledik biz niye gelmiyo diyorlarmış ya da beni arayıp yemeğe falan çağırıyor annesi bende kıramıyorum gidiyorum kendimde seviyorum ailesini bana çok destek oluyorlar kendi evimde bulamadigim ev ortamını aile hissini orda yaşıyorum sanki.( annem ve babam ayrı) bilemiyorum çok mu erken gelişti bu şeyler ama bana sorarsanız pişman değilim..

Biz tam 10 yıl bekledik. Biraz sancılı oldu evlenme sürecimiz ama ne yapıp edip üstesinden geldik :nazar::KK68:

Ailesiyle bir kaç kere görüşünce ister istemez yakınlık oluştu mesela 1 ay görüşmesek özledik biz niye gelmiyo diyorlarmış ya da beni arayıp yemeğe falan çağırıyor annesi bende kıramıyorum gidiyorum kendimde seviyorum ailesini bana çok destek oluyorlar kendi evimde bulamadigim ev ortamını aile hissini orda yaşıyorum sanki.( annem ve babam ayrı) bilemiyorum çok mu erken gelişti bu şeyler ama bana sorarsanız pişman değilim..
Canım benim heyecanını anlıyorum. Hele ki burada okuduğumuz onca aile felaketinden sonra düzgün insanlara rastlamış olmanın da mutluluğu katlanmış olmalı.
Benim fikrimce ailesiyle tanışmadan okul bitseydi veya son sınıfta falan olsaydınız daha iyi olurdu. Emin ol, sevgilinle arandaki bağ yıllarca sağlam kalabilir ama ailesiyle bağın çok daha hassastır. Yine çok içli dışlı olma derim ben.
Evlilik aşamasına gelmeden tam anlamıyla tanıyamazsın bu da kulağına küpe olsun :KK66: birkaç yıllık yakınlığa güvenip haddini aşan kayınvalidelerden biri de bende :) ben değil tecrübem konuşuyor tatlım.
İnşallah tüm dediklerim boşa çıkar tabii çook mutlu olursunuz :KK68:

Kızlar nerdeyse iki yıllık bir ilişkim var sevgilimle aynı okuldayız 1.sınıfın başından beri birlikteyiz.su an 2.sınıf bitmek üzere ve okul eğer uzamazsa 2 yıl sonra bitmiş olacak. Ailelerle karşılıklı tanışmadi daha resmi birşey olmadığı için.ama ailesi beni çok merak edip tanışmak isteyince görüşmeye başladık çok iyi insanlar .annem ve iki kardeşim tanıyor sadece benim ailemde erkek arkadaşımı su an icin. Aranız da bizim gibi 4 5 yıllık süreçten sonra evlenenler var mi merak ediyorum. Son zamanlarda askerlik döneminde ayrılan o kadar nişanlı çiftler gördüm ki aklıma takıldı. 5 ay yapacak zaten askerliği bu dönem bu kadar zor mu geçiyor? Tecrübelerinizi paylasirsaniz sevinirim.
4-5yil degil de 3yila yakindi bizim
Ben de bekledim ama simdi mutluyum
Askerlik falan var ise arada zor isler bazi erkekler askerdeyken kafayi yiyor cunku

Kızlar nerdeyse iki yıllık bir ilişkim var sevgilimle aynı okuldayız 1.sınıfın başından beri birlikteyiz.su an 2.sınıf bitmek üzere ve okul eğer uzamazsa 2 yıl sonra bitmiş olacak. Ailelerle karşılıklı tanışmadi daha resmi birşey olmadığı için.ama ailesi beni çok merak edip tanışmak isteyince görüşmeye başladık çok iyi insanlar .annem ve iki kardeşim tanıyor sadece benim ailemde erkek arkadaşımı su an icin. Aranız da bizim gibi 4 5 yıllık süreçten sonra evlenenler var mi merak ediyorum. Son zamanlarda askerlik döneminde ayrılan o kadar nişanlı çiftler gördüm ki aklıma takıldı. 5 ay yapacak zaten askerliği bu dönem bu kadar zor mu geçiyor? Tecrübelerinizi paylasirsaniz sevinirim.

Her seyin basi sevmek... Seviyorsan diil 5 ay 5 yil beklersin. Ben 15 yasindayken bir insanla tanistim cok sevdim ve sevildim ailem yani annem ogrendi cok karsi cikti hic gorusemedigimz zamanlar oldu universiteye gittim o askere gitti 15 aylik askerlik yapti sonrasinda ben memur oldm doguya atandm 3 yilda oyle ayri kaldik tabi aralarda kacamsk gorusmelerimz oldu o kadarda olsun ama dimi:)) ve tam 12 yil boyle gecti su an o insanla 2 bucuk yillik evliyim. Hala ona doyamiyorm ona bakmaya opmeye doyamiyorm her gecen gun daha cok seviyorum.ve inan bana 12 yil cok zor seyler yasadik cok zor zamanlar gecirdik dayandik yine hala zor seyler yasiyorz ve ustesinden geliyorz allahima bin sukur..neyse cenem dustu iyice isin ozu hersey sevmekten geciyo sabir allah sabredince herseyin sonunu guzel eyler..:))

2010 haziranda tanıştık bizde lisecilerdeniz, mecbuurr :) 16 18di yaşlarımız şuan 21- 23 okul sürecini atlattık sayılır benim iş + onun askerliği bekliyoruz. hayırlısı bakalım nasipse olur

dua et bol bol, o benim için hayırlı değilse hayırlı eyleyip nasip eyle Allah' ım :KK66:

Bende hep oyle dua etmistim "allahim onu benim icin hayirli eyle" diye..:)

iliski yasama seklinize bagli bu. tuketmezseniz birbirinizi hersey yolunda gider. hatta o enn eglenceli universite zamanlarini sevdiginiz adamla gecirmeniz super bisey olur. kendimden biliyorum;) biz epey sikintidan sonra uni 1. sinifin nisan ayinda beraber olmaya basladik. senlikler tatiller geziler herseyimde enn yakin arkadasim dostum sevgilimdi. bogmadik birbirimizi hic. 4. sinifta nisanlandik sonra o amerikada yasamayi tercih etti benim icin sartlar cok uygun degildi. o amerikaya geldi burdaki sartlari olgunlastirdi bu surecte bi yil gecti tabi. bir yilin ardindan geldi dugun yaptik ve beraber amerikaya mastera geldik. ustune bide bebisimiz olucak insallah.endiselerle yasanmaz sakin iliskine ya biterse diye kisitlayarak yaklasma (belli sinirlar icerisinde) sonu ne olursa olsun yasadigin o guzel anilar yanina kar kalir. ki gordugun uzere cok guel sonuclarda olabiliyor. umarim hersey yolunda gider;)

Esimle 16 yasinda lisede tanistim askere gittiginde 15 ay yolunu bekledim zor gecti askerligi pek nazliydi hassasti idare ettim sonra geldi istedi ailem onay vermedi isi gucu yok dedi sonra aylarca issiz gezdi yine bekledim suan 26 yasindayim 2 kizim var esim memur oldu kendi evimde huzur icinde yasiyorum ama bugunler icin cok sabrettim ondan hic vazgecmedim sabrin sonuda selamet oldu benim hikayemde...

Sabırlı olup arkadaşını boğma,fazla vıcık vıcık olmayın her zaman mesafeni koru hatta evlendikten sonra bile . biz eşimle 1 yıl flört 2 yıl nişanlı kaldık ( şark görevinin bitmesini bekledik) ve aramızda 1000km yol vardı :(

6 yıl sevgili olduk okul,askerlik bitti iş bulundu 6 ay içindede aileleri tanıştırıp evlendik evlendikten 6 ay sonra hamile kaldım
6 bizim ugurlu sayımız sanırım :):):):):)

Back
X