bekliyorum..

wyz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
51
9
28
Diğer
2 ay sonra 26 yı dolduracağım :( hiç böyle hayal etmezdim lisedeyken üniversitedeyken felan.. çok mutlu olucam sanıyordum. ama hayattım he o adamı beklemekle geçti :( hep saçma salak adamlar çıktı karşıma yaşadığım hayal kırıklıklarının üzüntülerin hesabı yok:(
facemi kapadım çünkü arkadaşlarımın mululuklarını görmeye dayanamıyroum :/ artık bir gram bile mutsuz olmak istemiyorum kendimi kurslara eğitimlere verdim ne kadar eksiğim varsa tamamlıyorum... ama bi yawrum olsun isitiyorum :( hayal kurma yaşım geçti bekliyorum bekliyorum ne zaman ayaklarım yerden kesilecek

2 ay sonra 26 yı dolduracağım :KK43: hiç böyle hayal etmezdim lisedeyken üniversitedeyken felan.. çok mutlu olucam sanıyordum. ama hayattım he o adamı beklemekle geçti :KK43: hep saçma salak adamlar çıktı karşıma yaşadığım hayal kırıklıklarının üzüntülerin hesabı yok:KK43:
facemi kapadım çünkü arkadaşlarımın mululuklarını görmeye dayanamıyroum :/ artık bir gram bile mutsuz olmak istemiyorum kendimi kurslara eğitimlere verdim ne kadar eksiğim varsa tamamlıyorum... ama bi yawrum olsun isitiyorum :KK43: hayal kurma yaşım geçti bekliyorum bekliyorum ne zaman ayaklarım yerden kesilecek

yoo yaşın geçmemiş 26 çok büyük bir yaş değilki canım, benim kuzenim 27 de tanıştu 29 da evlendi. kafana takma çıkar karşına, kurlara falan iyi olmuş, şunuda söyliyim kafaya takınca olmuyor tam tersine bırak akışına

2 ay sonra 26 yı dolduracağım :KK43: hiç böyle hayal etmezdim lisedeyken üniversitedeyken felan.. çok mutlu olucam sanıyordum. ama hayattım he o adamı beklemekle geçti :KK43: hep saçma salak adamlar çıktı karşıma yaşadığım hayal kırıklıklarının üzüntülerin hesabı yok:KK43:
facemi kapadım çünkü arkadaşlarımın mululuklarını görmeye dayanamıyroum :/ artık bir gram bile mutsuz olmak istemiyorum kendimi kurslara eğitimlere verdim ne kadar eksiğim varsa tamamlıyorum... ama bi yawrum olsun isitiyorum :KK43: hayal kurma yaşım geçti bekliyorum bekliyorum ne zaman ayaklarım yerden kesilecek

Mutluluğu hayatınızda bir erkek olmasına bağladığınız sürece zaten mutlu olamazsınız.

Daha 26 yaşındaymışsınız 56 değil neden bu kadar umutsuzluğa kapıldınız ki beklemek yerine harekete geçin kendi başınıza mutlu olmaya bakın bir adama mutluluğunuzu bağlamayın.

Yaşın genç canım.ben 30 umda anne oldum.Hayırlısını dile inşallah karşına iyi bir insan çıkar mutluluğu yakalarsın.

Çok iyi anlıyorum! Aynılarını yaşadım üstelik sen gençsin ben 30 dun bunları yaşadığımda. Ama her şeyin bir zamanı mı var diyelim kısmet mi diyelim inan senin de karşına çıkacak doğru insan. O zaman bu günleri düşünüp güleceksin belki de... Kendini bunlarla harap edip umutsuzluğa kapılma lütfen.

Bu isler nasip kismet isi .
acele etme elbette karsina cikacak aradigin adam.

76 yaşına girmiş gibi konuşuyorsun26 yaş ne ki.Nedir gerçekten.26 yıla saçma salak adamlar girmesi normal.İnsan o yaşlarda neyin doğru neyin yanlış olduğunu kestiremiyor.Kimse senin karşına çıkmıyor.Sen saçma olanları tercih ediyorsun.Bir de bu açıdan bak.Kimsenin hayatı face te yayınladığı bir kaç kare fotoğraftan ibaret değil.İnsanların da hayatlarında sorunlar dertler çaresizlikler var.Ama bu onların gülmelerine,gülerken fotoğraf çekilmelerine engel değil.Bugün bir kaç arkadaşın tanıdığın evlenmiş çoluk çocuk sahibi olmuştur.Bilemezsin içlerini.Evlenip yavrun olunca hayat mutlu sonla bitmiyor.Mutlu hayat bitiyor sorumluluklar başlıyor.Haline şükret.Allah dert verip derman arattırmasın.26 yaş nedir gerçekten.Hayat bir günde bir saattte bir anda değişir.

Çok iyi anlıyorum! Aynılarını yaşadım üstelik sen gençsin ben 30 dun bunları yaşadığımda. Ama her şeyin bir zamanı mı var diyelim kısmet mi diyelim inan senin de karşına çıkacak doğru insan. O zaman bu günleri düşünüp güleceksin belki de... Kendini bunlarla harap edip umutsuzluğa kapılma lütfen.

evlimisiniz şimdi

artık umudum yok çünki kimseye ısınamıyrum leyla değil çünkü kafam artk

canım yaşın daha çok gençş 26 yaş hayatın en güzel dönemleri
üzülme mutsuz olma o adam seni elbet bulacaktır
bende 30 yaşında evlendim neyim eksildi hiçbirşey elhamdülillah...
iyikide geç evlenmişim diyorum yaşadım,gezdim,eğlendim
emin ol evlenince bu kadar rahat olamıyorusun eşin ne kadar iyi olsa bile
benden sana tavsiye mutsuz olacağına hayatını yaşa,tadını çıkar
abla tavsiyesi sana

31 de evlendim
35 te çocuksuz boşandım.
Senin kadar depresif değilim.
Silkelen ve kendine gel !

Kötü biten bir sürü ilişki yaşayacağınıza, hatta evlenip ayrılacağınıza mutluluğu nispeten geç bulmanız daha iyi değil mi?
Kendinizi neden arkadaşlarınızla kıyaslıyorsunuz çok yanlış, bugün mutlu olan yarın mutsuz olabilir; o zaman da siz mutluluğu yakalamış olabilirsiniz, bu durumda arkadaşlarınız için üzülecek misiniz, sevinecek misiniz?
Ayrıca ben de 32 yaşında evlendim. 36 yaşında iki çocuk annesiyim şuan, geç yoktur, zamanında gelen doğru vardır...

bende 27 yasımdayım cnm. yalnızım ama takmamak lazım bu işler nasıp kısmet .. sen nekadar takarsan tak yerı ve zsamanı bellıdır. bolbol dua et.. hem allahın bı bıldıgı vardır. yalnızsan senı kotu ınsanlardan koruyordur.

Back
X