2 ay sonra 26 yı dolduracağımhiç böyle hayal etmezdim lisedeyken üniversitedeyken felan.. çok mutlu olucam sanıyordum. ama hayattım he o adamı beklemekle geçti hep saçma salak adamlar çıktı karşıma yaşadığım hayal kırıklıklarının üzüntülerin hesabı yok
facemi kapadım çünkü arkadaşlarımın mululuklarını görmeye dayanamıyroum :/ artık bir gram bile mutsuz olmak istemiyorum kendimi kurslara eğitimlere verdim ne kadar eksiğim varsa tamamlıyorum... ama bi yawrum olsun isitiyorumhayal kurma yaşım geçti bekliyorum bekliyorum ne zaman ayaklarım yerden kesilecek
2 ay sonra 26 yı dolduracağımhiç böyle hayal etmezdim lisedeyken üniversitedeyken felan.. çok mutlu olucam sanıyordum. ama hayattım he o adamı beklemekle geçti hep saçma salak adamlar çıktı karşıma yaşadığım hayal kırıklıklarının üzüntülerin hesabı yok
facemi kapadım çünkü arkadaşlarımın mululuklarını görmeye dayanamıyroum :/ artık bir gram bile mutsuz olmak istemiyorum kendimi kurslara eğitimlere verdim ne kadar eksiğim varsa tamamlıyorum... ama bi yawrum olsun isitiyorumhayal kurma yaşım geçti bekliyorum bekliyorum ne zaman ayaklarım yerden kesilecek
76 yaşına girmiş gibi konuşuyorsun26 yaş ne ki.Nedir gerçekten.26 yıla saçma salak adamlar girmesi normal.İnsan o yaşlarda neyin doğru neyin yanlış olduğunu kestiremiyor.Kimse senin karşına çıkmıyor.Sen saçma olanları tercih ediyorsun.Bir de bu açıdan bak.Kimsenin hayatı face te yayınladığı bir kaç kare fotoğraftan ibaret değil.İnsanların da hayatlarında sorunlar dertler çaresizlikler var.Ama bu onların gülmelerine,gülerken fotoğraf çekilmelerine engel değil.Bugün bir kaç arkadaşın tanıdığın evlenmiş çoluk çocuk sahibi olmuştur.Bilemezsin içlerini.Evlenip yavrun olunca hayat mutlu sonla bitmiyor.Mutlu hayat bitiyor sorumluluklar başlıyor.Haline şükret.Allah dert verip derman arattırmasın.26 yaş nedir gerçekten.Hayat bir günde bir saattte bir anda değişir.2 ay sonra 26 yı dolduracağımhiç böyle hayal etmezdim lisedeyken üniversitedeyken felan.. çok mutlu olucam sanıyordum. ama hayattım he o adamı beklemekle geçti hep saçma salak adamlar çıktı karşıma yaşadığım hayal kırıklıklarının üzüntülerin hesabı yok
Çok iyi anlıyorum! Aynılarını yaşadım üstelik sen gençsin ben 30 dun bunları yaşadığımda. Ama her şeyin bir zamanı mı var diyelim kısmet mi diyelim inan senin de karşına çıkacak doğru insan. O zaman bu günleri düşünüp güleceksin belki de... Kendini bunlarla harap edip umutsuzluğa kapılma lütfen.
Mutluluğu hayatınızda bir erkek olmasına bağladığınız sürece zaten mutlu olamazsınız.
evlimisiniz şimdi
Evet canım evliyim :)
allah mutlu etsin inşallah.bende çok geç kaldığımı düşünüyorum.ama olmuyor bir türlü.
Amin canım. Geç falan kalmadın. Önemli olan hayırlısı olması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?