bekliyorum..

Kendini kurslara ve eğitime vermişsin ya hani işte o en güzeli.
O yolda devam et kendini geliştiren bi insandan daha güzeli ne olabilir.

Seni anliyorum okulu bitirmis kendini egitmis bir yerlere gelmis olsanda toplumun bizim uzerimizde yaratigi altin mertebesine ulasmaya calisiyorsun bu ulkede evli kadin altin bekar kiz gumus dul kadinda cope atilacak bez gibi goruldugu surece evlenince altin mertebesine yukselip cok mutlu olacagim gozuyle hayatta bakman cok normal..lakin sen 26 yasinda bu baskiyi kendin boyle hisediyormus gibi hisetigin surece yasin beli bir sayiya gecince vah vah gecen gunlerimi bunun icinmi uzerek gecirdim diye uxuleceksin..benim yasimda kucuk sayilir 27 yasindayim 2 cocuk annesiyim keske diyorum biraz daha kendimi egitseydim gezseydim farkli insanlarla farkli seyler yapma luksum olsaydi iste bende bunun icin bir konu acabilirim..

ayaklarını yerden kesip o hızla yere çakılacağına...şimdi yaptığın gibi sıkı sıkı ayaklarının yere basması iyidir...herkesin kısmeti bir yerde hayırlısını dile...

ayaklarını yerden kesip o hızla yere çakılacağına...şimdi yaptığın gibi sıkı sıkı ayaklarının yere basması iyidir...herkesin kısmeti bir yerde hayırlısını dile...

Simdi sekerim zugurt tesellisi yazdigimi dusunmezsin ama ben de bu yaziya katiliyorum. Ne guzel dertsiz basin var, basina bela alip kalbin yanacagina kismetini bekle daha iyi.

Nasip kısmet..
Ruhunuzu çok yıpratmışsınız.
Yaşınız 26ymış ama ben bu yazınızda 26 yaşında genç bir bayan göremiyorum.

Bu yaşta 2.,3.üniversitesini okuyan var bekarlığın tadını çıkar iyi istediğin biri olsa bile bence bi insan 30 dan önce evlenmemeli....

Ama tabi yaşıtlarla kıyaslanınca insan kendini kötü hisseder haklısın...

Evlenmek ve çocuk sahibi olmayı istiyorsan ayaklarının yerden kesilmesini istersen çok beklersin bence mantığın çevresinde de düşünebilirsin aşk geçici çok güzel olsa da...

1. Daha çok gençsin
2. Sağlıklisin buna Şükret
3. Mutlu olmak için bir erkeğe ihtiyacin yok

Simdi sekerim zugurt tesellisi yazdigimi dusunmezsin ama ben de bu yaziya katiliyorum. Ne guzel dertsiz basin var, basina bela alip kalbin yanacagina kismetini bekle daha iyi.
Ben de buna katılıyorum. Yaş 26, hayal kuracak yaşı geçtim demiş arkadaş ama, nerede benim ayaklarımı yerden kesicek kişi diye de eklemiş... :)

Olur, ümit kesmeyin Allahtan ama evliliğe bu kadar da anlam yüklemenin, çok büyük beklentiler içine girmenin de bir manası yok ki. Uzaktan sanıldığı gibi, hayattaki en müthiş dönüm noktası değil bu olay; artıları da var, eksileri de var. Şu bekar halinizin artılarını doya doya yaşayın şimdi, vakti gelipte evlendiğinizde geçmişe bakıp amaaan özgürken şunu da yapabilirmişim, ne rahatmışım, ne bol vaktim varmış diye hayıflanırsınız sonra.

24te evlendim hayallerim yarım kaldı
Bekarlığımı tadını çıkart
Sevdiğin adamın yanında uyanmalardan başka evliliğin güzel biyanını göremedim ben

Evliliği ne kadar büyütüyor burdaki bekarlar ama sebep ne : işte o facebookta göstermelık mutluluk fotoğrafları koyanlar,burda ve etrafta süper bırsey evlılık dıye uyduranlar yuzunden degerlı bırsey sanıyorsunuz..Hiiiç alakası yok tek ıyı yanı dedıgı gıbı sevdıgınle uyumak uyanmak gerısı BOMBOŞŞŞ....Hele 5-6 yıl gecsın tamamen fos..

ah bir bilsen o resim paylaşanlarda belki sana özeniyordur, neden erken evlendim diye...

30. yaşımın sonunda evlendim ve tek pismanligim senin yaşlarındayken senin gibi düşünüp kendime dert edinmem. Zaten 30 a geldiğimde gözüm açıldı evlilik fikri cazip gelmemeye başladı. Tam o sırada eşim çıktı karşıma ve evliliğe ikna etmek için baya dil döktü. Yani çok isterken değil istemez kafaya takmazken evlendim. Işte bu evrenin sana bakarken soyunamiyorum deme şekli
Gez toz Eğlen tadını çıkart. Hiç kafaya takma bu yaşlarda bekar olmanın tadı başka

Mutlu olmak icin illa evlenmek mi gerekiyor? Evlenmeden de mutlu olmasini bilmeli insan, ya da bir sevgilimiz olunca mi sadece mutlu olabiliyoruz? ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…