Bel ağrısı düşük belirtisi midir 😔

Elif Elanurr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2020
103
22
48
29
Kızlar merhaba 4+5 haftalık hamileyim. Bugün belime ağrı girdi ve hareket ettiğimde çok ağrıyor. Adet olacakmışım gibi ağrı var bacaklarımda ve midem de bulanıyor ara ara. Düşük belirtisi olabilir mi acaba korkuyorum biraz Cevap verirseniz çok mutlu olurum

Normal canım kanaman olmadığı sürece

Bel ağrısı mı kasık ağrısı mı? Hamilelikte dönem dönem ağrılar olabiliyor bebek geliştikçe bizde ağrıya neden olabiliyor önemli olan ağrıların yanında kanama olmaması içinizi ferah tutun

Büyük ihtimalle normaldir kendinizi yormayın .böyle ağrılar ara ara azalır artar . Tabi takipli olduğunuz doktorunuza da danışın.bende geçen hafta adet olacakmış gibi ağrıyla uyandım belim bacağım kasığım ağrıdı. İlerleyen saatlerde baktım geçmiyor doktoruma yazdım. O da acile gidip idrar testi ayrıca ultrasonla rahim uzunluğunu ölçtürmemi söyledi . Ama ben 15 haftalıktım geçen hafta . Sizin rahim uzunluğu ölçtürmek için erken olabilir. Ölçtürdüğümde sorun olmadı doktor yoruldun mu ağır bir şey mi kaldırdın diye sordu

Ya ben daha önce düşük yaşadığım için korkuyorum biraz. Ama inşallah herşey yolundadır. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Bugün kasıklarım ağrımıyor sadece belim ağrıyor göğüslerim çok ağrıyor özellikle uykudan kalkınca. Bir de midem bulanıyor çok hafiften belimin ağrısı korkutuyor açıkçası beni biraz

Ooo o göğüs ağrısı en kötüsü benim ilk belirtim o olmuştu hala daha devam ediyor o ağrı. Mide bulantısı hormon değişikliğinden kaynaklı olabiliyor korkma şuan için anormal bir durumun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…