Bel ağrısı erken gebelik belirtisi mi ? Yardımcı olur musunuz

Hayat3612

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2022
65
21
18
31
Kızlar selam. Polikistik over olduğu için adetim çok düzensiz benim. Yumurtlama günlerimi ovülasyon testiyle yakalamaya çalıştım ama tam eşit iki çizgi de göremedim. Yine de en koyu olduğı günleri değerlendirdik. Adetime normal şartlarda 5 gün var ama bende hiç olmayan şiddetli bir bel ağrısı var. Bacaklarımda aynı şekilde. Ağzımın tadı bi değişik, arada bir kasıklarım batıyor. Kokuları da daha keskin almaya başladım. Bilmiyorum pskolojik mi ama daha önce bunları yaşayan var mı

Erken gebelik testi ile deneyip bakabilirsin yada 2 3 daha bekle hakkında hayırlısı olsun

Bende de adete 2 gün kala cok fazla bel ağrısı olmuştu birde gaz sancısı iştahsızlık koku hassasiyeti vardı.. adet gecikmesinden 1 hafta sonra test yaptım ben ve pozitifti

Merhaba kızlar.. bende ovulasyon testi kullanıyorum.. yumurtlama ve çatlama günlerini değerlendirdik.. 12 gün geçti yumurtlamadan.. benmde öksürünce kasıklarıma bıçak saplanıyomuş gibi ağrı oluyor. Bugün göbek deliğime kısa bir sürelik ağrı girdi sonra geçti.. bel ağrım da oluyor .. idrarım aşırı köpüklenmeye başladı.. ve az miktarda beyaz losyon akıntım oluyor.. ama testlerim negatif çıkıyor.. bu belirtileri yaşayanlar varmı

Bende de adete 2 gün kala cok fazla bel ağrısı olmuştu birde gaz sancısı iştahsızlık koku hassasiyeti vardı.. adet gecikmesinden 1 hafta sonra test yaptım ben ve pozitifti
Evet normalden fazla gaz olmaya başladı. Akıntımda oluyor. Normalde adetten önce ağrı çekmem ben. İştahsızlık değil ama aşırı iştahım açıldı

Merhaba umarım hamilesinizdir şuan eksiksiz aynı şeyleri yaşıyorum ve daha reglime 7 gün var şuan bel, bacak ve sol kasığımda ağrılar oluyor aşırıııı bir akıntım var ve çook nadir baş dönmem kokuları da keskin alıyorum ve şuan da aşırı bir gaz karnım şişti artık gurluyor Heran regl olcak gibiyim siz test yaptınız mı sonuç nedir?

Hayır henüz test yapmadım. Olumsuz sonuç alırım diye korkuyorum. Bir de pskolojikmi acaba diye düşünüyorum. Normalde bugün reglmin gelmesi lazımdı ama hala gelmedi.

Kızlar mıratech m mınetech mi bi erken gebelik testi var ondan yaptım adetim bir gün gecikti. Ama sonuç negatif malesef çok üzüldüm bu ay bu belirtiler hiç normal değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…