Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar
Pco sendromluyum.
Şiddetli bel ağrım var ona eşlik eden baş ağrım da.baska belirtim yok catlatmanin 14 gunundeyim. Test yapmalimiyim olabilirmi? Bunu yaşayan varmı?
Merhaba arkadaşlar
Pco sendromluyum.
Şiddetli bel ağrım var ona eşlik eden baş ağrım da.baska belirtim yok catlatmanin 14 gunundeyim. Test yapmalimiyim olabilirmi? Bunu yaşayan varmı?
Merhaba arkadaşlar
Pco sendromluyum.
Merhaba arkadaşlar
Pco sendromluyum.
Bende kalmadım canım aşırı bel agrım meger covid olmusum zaten ondanmış bu ay tekrar tedavi başladık çatlatma iğnesi vurulucam bu hafta sende durum nedir