Olabilir ama olmayabilir de çok umutlanma yinedeİyi akşamlar kızlar 3 yıldır evliyim ve hala bebiş sahibi olamadım pcosluyumbu ay bitmek bilmeyen bir bel ağrım var ama reglime de daha 8 gün var bu bel ağrısı şiddetli ve dinmeyen bir ağrı bebeğin habercisi olabilir mi? böyle bir durum yaşayıp hamile olduğunu öğrenenler var mı yardımcı olup bilgilendirirseniz çok sevinirim Benim gibi bekleyen ve hakeden herkese Rabbim en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eder inşallah
inşallah kuzum inşallah Allah'tan hayırlısı sen kaç yıldır evlisinİnşallah hamilesindir canım. Benim de test günüme 5 gün kaldı 2 gündür bel ağrım var hayırlısı olsun hakkımızda
ay lutfen sonucunuza beni de etiketleyin merak ediyorumİnşallah hamilesindir canım. Benim de test günüme 5 gün kaldı 2 gündür bel ağrım var hayırlısı olsun hakkımızda
Ben de 3 yıldır bekliyorum canım bu ay aşılama yaptırdım sonucu bekliyorum işteinşallah kuzum inşallah Allah'tan hayırlısı sen kaç yıldır evlisin
Tabii ki haber veririmay lutfen sonucunuza beni de etiketleyin merak ediyorum
hadi hayırlısı kuzum ya Dualarımdasın inşallah bebişin seninledirBen de 3 yıldır bekliyorum canım bu ay aşılama yaptırdım sonucu bekliyorum işte
Veririm canim sen de ver lütfen inşallah sen de hamilesindir insallahhhhhadi hayırlısı kuzum ya Dualarımdasın inşallah bebişin seninledirhayırlı haberlerini bekliyoruz Allah'ın izniyle kesinlikle haber ver olur mu
Sonuç?İyi akşamlar kızlar 3 yıldır evliyim ve hala bebiş sahibi olamadım pcosluyumbu ay bitmek bilmeyen bir bel ağrım var ama reglime de daha 8 gün var bu bel ağrısı şiddetli ve dinmeyen bir ağrı bebeğin habercisi olabilir mi? böyle bir durum yaşayıp hamile olduğunu öğrenenler var mı yardımcı olup bilgilendirirseniz çok sevinirim Benim gibi bekleyen ve hakeden herkese Rabbim en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eder inşallah
maalesef regl oldum dün, nasipSonuç?
Sonuç neymiş?İnşallah hamilesindir canım. Benim de test günüme 5 gün kaldı 2 gündür bel ağrım var hayırlısı olsun hakkımızda
Sonuc daha çıkmadı bugün kan verdim bekliyorumSonuç neymiş?
NegatiffSonuç neymiş?
kuzum selamın aleyküm test yaptın mı hayırlı haberler ver bize inşallahVeririm canim sen de ver lütfen inşallah sen de hamilesindir insallahhhh
Bi dahakine inş.Negatiff
Negatif çıktı maalesef canım..kuzum selamın aleyküm test yaptın mı hayırlı haberler ver bize inşallah
hayırlısı olsun kuzum enerjimizi düşürmek yok stresten uzak duracağız ve bu yolun sonunda biz kazanacağız Allah'ın izniyleNegatif çıktı maalesef canım..
Merhaba, göğüslerinizde berlirgin bir ağrı ve dolgunluk oldu mu? İçi sanki dolu gibi bir his yürürken özellikle ağırlaştılar ve yüzüstü yatamıyorum. Sizde sanırım kist oldu o yüzden öğrenmek istiyorum çünkü benim de adetime 10 gün kaladan beri bel ağrım var şiddetli. Yarın adet olmam gerekiyor ve bugün iyice şiddetlendi. Yoruldum belki ondan dedim yada adet olcam.İyi akşamlar kızlar 3 yıldır evliyim ve hala bebiş sahibi olamadım pcosluyumbu ay bitmek bilmeyen bir bel ağrım var ama reglime de daha 8 gün var bu bel ağrısı şiddetli ve dinmeyen bir ağrı bebeğin habercisi olabilir mi? böyle bir durum yaşayıp hamile olduğunu öğrenenler var mı yardımcı olup bilgilendirirseniz çok sevinirim Benim gibi bekleyen ve hakeden herkese Rabbim en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?