- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
Arkadaşlar reglime 2 gün var dün belime ağrı geldi halen var daha önce regliye yakın böle bir ağrı yaşamadm hatta belim ağrıma ilk defa ağrıdı bel ağrısıyla hamile olduğunu öğrenen var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni uzmek istemem ama benimde gecen ay agrmisdi hamileolmadim.ama her kesde farkli olada bilirsin iki gun gecsin test alArkadaşlar reglime 2 gün var dün belime ağrı geldi halen var daha önce regliye yakın böle bir ağrı yaşamadm hatta belim ağrıma ilk defa ağrıdı bel ağrısıyla hamile olduğunu öğrenen var mı?
Canm internette baktm belirti olablyrmş daha önce hiç yaşamadm daha yenide evlym adete yakın olunca şüphelendm bakalm beklyrm geçerse yapcm inş vardr:)Seni uzmek istemem ama benimde gecen ay agrmisdi hamileolmadim.ama her kesde farkli olada bilirsin iki gun gecsin test al
Insallah canim ya bende bekarken bel agrisi yasamadim ama simdi her adetimde yasiyorum.insallah hayirlisiyla olmazsan hamile kalrsan yazCanm internette baktm belirti olablyrmş daha önce hiç yaşamadm daha yenide evlym adete yakın olunca şüphelendm bakalm beklyrm geçerse yapcm inş vardr:)
İnş canm geçen ay oldum mesala yaşamadm geçen ayda ümitlendm olmadı bu ay değişiklik hissedyorum birde istedgn gbi konu bulamysn inş herkesin olur senn peki cnm bar mı birşeylerInsallah canim ya bende bekarken bel agrisi yasamadim ama simdi her adetimde yasiyorum.insallah hayirlisiyla olmazsan hamile kalrsan yaz
Canim kac ay oldu evleneli?Başka yaşıyan yok mu?
1,5 ay cnm yakın evlendm işte ondan dedim geçen ay olmadı dye bel ağrısı:)Canim kac ay oldu evleneli?
Benim 4 cu ayim oldu evleneli ilk aydan cocuk istiyoruz olmadi hen uz.ocak ayinda cok heveslenmsdim cok belirti hiss ediyordum ama olmadi adrt gordum ama ondada fazla gordum ilk defe 10gun surdu.subatda gelmedi.bu gun 15 gun oldi ama tik yok testlerde neqativ.demekki baska problem var doktora gidicemİnş canm geçen ay oldum mesala yaşamadm geçen ayda ümitlendm olmadı bu ay değişiklik hissedyorum birde istedgn gbi konu bulamysn inş herkesin olur senn peki cnm bar mı birşeyler
Canm stres haba degişikliğide olablr bencede dr git sana yardmcı olurlar cnm inş kötü brşy yoktrBenim 4 cu ayim oldu evleneli ilk aydan cocuk istiyoruz olmadi hen uz.ocak ayinda cok heveslenmsdim cok belirti hiss ediyordum ama olmadi adrt gordum ama ondada fazla gordum ilk defe 10gun surdu.subatda gelmedi.bu gun 15 gun oldi ama tik yok testlerde neqativ.demekki baska problem var doktora gidicem
Canm daha önce geçiyrmydu böle geçmyrsa bir test yap istersnMeraba kızlar son adet tarihim 29 ocak adet takvimi programım var orda 28 şubat diyo regl ama herkes 1 martta olursun diyo adet anlamadım ben dun olmadım bugün de olmadım hiç ağrım falanda yok
Bukadar gecikmedm hiç pazartesi olsnda bi kan vericemCanm daha önce geçiyrmydu böle geçmyrsa bir test yap istersn
Bende pazartesi kan vercm cnmBukadar gecikmedm hiç pazartesi olsnda bi kan vericem
Inşallah canimm :))Bende pazartesi kan vercm cnmhadi hayrlısı inş ikimizinde çıkar ya :)
Benmde kasık ağrım yok 2 gün önce bel ağrı girdi o başkada yok bende bilmyrm ya cnm var mı yok mu yarn bat gecerse pazartesi gdcm hastaneye inş vardr ikimznde:)Inşallah canimm :))
Benimde hiç karin ağrım yok bi kaç gün önce şiddetli bel ağrım vardı oda geçti degisik ya hiç böyle olmamaistiBenmde kasık ağrım yok 2 gün önce bel ağrı girdi o başkada yok bende bilmyrm ya cnm var mı yok mu yarn bat gecerse pazartesi gdcm hastaneye inş vardr ikimznde:)