Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alahım banada nasip etsin kızlar benimde bugün adet günüm normalde adetime 3 4 gün kala hastalanırdım ama olmadım birde kasıklarımda grı var arada birde belime giriyor yardımcı olun hamişmiyim acaba ellerimdede eateşler varinşallah hamilelik belirtisidir canım
Allah tüüm isteyenlere sağlıklı bebişler versin
sevgiler..
canım inş.hamişsindir.benimde aynı belirtilerim vardı.el ve ayaklarımdan ateşler fışkırıyordu snki.kasık ve bel ağrısıda oluyo.hayırlısı olsun inş.alahım banada nasip etsin kızlar benimde bugün adet günüm normalde adetime 3 4 gün kala hastalanırdım ama olmadım birde kasıklarımda grı var arada birde belime giriyor yardımcı olun hamişmiyim acaba ellerimdede eateşler var
canım bendede senin gibi topiği okumaya başladım. hatta bebek isteyenler topiğinide takip ediyorsun değil mi, bende merak ediyorum ama hiç bir fikirm yokk. İnşallah gebelik belirtisidir ve güzel haberlerini alırız:))kızlar yokmu hiç bel ağrısı olupta hamile olduğunu veye olmadığını öğrenen lütfen
meraba arkadaşlar ben 2 haftadır bel ve kasık agrısı çekiyorum adetime 5 gün var şüphelerim vardı bugün test yaptım ikinci çizgi hafif silik çıktı acaba hamile miyim acele yardımmm :18: