Bel ağrısı hamilelik belirtisi olabilir mi?

ben regl oldum.hayırlısı ne zaman da o zaman olsun artık zamana bırakıcam ve kafaya takmıcam ne zaman olursa olsun

canım inşallah hamilesindir ama acele etme gününden 2 sonra test yapar çıkar rabbim isteyene verr inşallah

inşallah hamilelik belirtisidir canım
Allah tüüm isteyenlere sağlıklı bebişler versin
sevgiler..
alahım banada nasip etsin kızlar benimde bugün adet günüm normalde adetime 3 4 gün kala hastalanırdım ama olmadım birde kasıklarımda grı var arada birde belime giriyor yardımcı olun hamişmiyim acaba ellerimdede eateşler var

alahım banada nasip etsin kızlar benimde bugün adet günüm normalde adetime 3 4 gün kala hastalanırdım ama olmadım birde kasıklarımda grı var arada birde belime giriyor yardımcı olun hamişmiyim acaba ellerimdede eateşler var
canım inş.hamişsindir.benimde aynı belirtilerim vardı.el ve ayaklarımdan ateşler fışkırıyordu snki.kasık ve bel ağrısıda oluyo.hayırlısı olsun inş.

slm arkadaşlar bende hafif bel ağrısı karnımda şişkınlik kasıklarımda agrı halsizlik arada kulağımda çınlama arada üşüme sürekli uyuma hissi var adetime sanırsam 7 gün var daha adet düzensizliği çekiyordum geçen aylar acaba hamilemiyim kıslar herkes rüyasında beni hamile görmüş kimseye bişeyden bahsetmediğim halde yasakkelime inşallh hamileyimdir alllah hepimize hayırlı evlat nasip etsin en kısa zamandaa. :dance:

canım inşallah hamilesindir bende aynı durumdayım adetim 8 eylülde olması gerekiyo ama şu an bel ağrısı var bkalım bekleyelim görcz.

inşallh canım. kimisi akıntımda yoğunluk var dedğini okudum ama bende hiç yok aşırı yok bu dönemde normalde akıntım çoktur senin durumun nasıl

kızlar aşırı derecede bel ağrım var yumurtlama günümden bugüne kadar hiç geçmedi kasık ağrımda var ama o biraz daha az adetime 6 gün kaldı demin sağlık ocağına gittim ama sabah kan alıyolarmış burda kanda veremedim sizce hamile olabilirmiyim bel ağrısı hamilelik belirtisimidir

kızlar yokmu hiç bel ağrısı olupta hamile olduğunu veye olmadığını öğrenen lütfen

kızlar yokmu hiç bel ağrısı olupta hamile olduğunu veye olmadığını öğrenen lütfen
canım bendede senin gibi topiği okumaya başladım. hatta bebek isteyenler topiğinide takip ediyorsun değil mi, bende merak ediyorum ama hiç bir fikirm yokk. İnşallah gebelik belirtisidir ve güzel haberlerini alırız:))

merhaba arkadaşlar ben doktor kontrolü altındayım ve adetım yarın olmam gerekıyor ama normalde adet olacagıma bır hafta kala agrılarım baslardı sımdı arada gelıyor bacaklarım cok agrıyor belım agrıyor tabı bılmıyorum bu ne belkı ıstedıgım ıcın psikolojık de olabılır . ben 2,5 yıllık evlıyım daha oncede bır gebelıgım oldu ama dustu bende prolaktın hormonu yuksektı ve yumurtlamam yavasmıs ılac kullandım adetımın 5 gununden ıtıbaren ama umuyorum bu ay gecerde hamıle olurum haer ay tahlıl vermekten bıktım :)

kızlar bana yardım edin lütfen;
ben ovülasyon için reglinin 8. gününden ihtibaren hep test yaptım ama hep negatif çıktı. Ama ben yinede aldırmadan gün aşırı ilişkiye girmeye devam ettim. bugün ise belim çok ağrıyor ve akıntım var. hamileysem daha 1 haftalık hamileyim sizce böyle bir şey varmıdır? şimdiden teşşekkürler

meraba arkadaşlar ben 2 haftadır bel ve kasık agrısı çekiyorum adetime 5 gün var şüphelerim vardı bugün test yaptım ikinci çizgi hafif silik çıktı acaba hamile miyim acele yardımmm :18:

Back
X