BEL AGRISI YARDIM!!!

Tententen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2017
2.764
3.874
83
Merhaba kizlar 2bucuk aylik hamileyim ve sol belim agriyor. Oturamiyorum ve yatarken de sol aci veriyor. Resmen yuvarlanarak kalkiyorum. Ne yapmam gerek cozumu olan var mi? Yuruyuste masaj da etki etmiyo kemik agriyo. Ilacta vermedi doktor. Resmen oturmalarim ve kalkmalarim agir cekimde adeta. Hayatimi kisitliyo?? Benim gibi olanlar ne cozum buldu acaba yardimci olursaniz sevinirm

Bel mi kasık mı benim bazen sol bazen sağ kasıgım agriyor bu da normalmis sanırım rahim buyudukce agri oluyor. Ama kemik agrisini 2.5 aylikken duymadim bir sey demedi mi doktor ?

Doktora gitmeme 2 hafta var daha. Gidince sorcam artik. Kalcanin ust kismi sol taraf. Simitler oluyo ya o bolge. Yok boyle bi agri varya dehset bi aci gecmedi kac gundur ne yapcam bilmiyorm

Doktora gitmeme 2 hafta var daha. Gidince sorcam artik. Kalcanin ust kismi sol taraf. Simitler oluyo ya o bolge. Yok boyle bi agri varya dehset bi aci gecmedi kac gundur ne yapcam bilmiyorm

Ilginc ben ilk defa duydum belki de oluyordur hamilelikte vücutta bir cok değişim oluyor çünkü. Ben de de kasık ağrıları fena oluyor ben bazen dayanamayıp kas gevsetici iciyorum ama onaylamıyorlar. Cok dayanilmazsa bir doktira git bence muayeneyi bekleme. Bir saglik ocagi falan da olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…