Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm bende sukur bel agrısı olmadı ama cevremde yasayan cok arkadasm var bel agrısıyla yasamaya alısmalısnKimse yok mu kızlar ya
Benimde çok ağrıyor canım. Sağ tarafım hele kalçama falan vuruyor. Yavrularını Rabbim sana bağışlasın canim. Maşallah çok imrendim sana bende çok istemiştim senin gibi genç anne olmayı yinede gencimde olsun :) aynı yastayiz sen ikinciyi doğurdun ne güzel darısı başıma sağlıkla alırım kucağıma inşallahCANım korkma benim öyle çok belim ağrıyordu ki sırt üstü yatamıyordum. Bol bol dinlen. 20. Haftaya kadar çok ağrıdı sonra hafifledi
Çok zor canım ya ağrıdan yuruyemedim yatsam yatamiyorum kalksam kalkamıyorum değişik ağrıyor. Birde dün çok fena kramp girdi kasiklarima iki büklüm oldum yatiyodum aniden kalktım ondan mı oldu bilmemCanm bende sukur bel agrısı olmadı ama cevremde yasayan cok arkadasm var bel agrısıyla yasamaya alısmalısn
Amin CANım sağlıkla kucağına al inşl Şen'de :) Şen'de gençsin maşallah benim durumum biraz abartı. Eşime kalsa her sene bi tane olmak üzere 6 çocuk da benden paydosBenimde çok ağrıyor canım. Sağ tarafım hele kalçama falan vuruyor. Yavrularını Rabbim sana bağışlasın canim. Maşallah çok imrendim sana bende çok istemiştim senin gibi genç anne olmayı yinede gencimde olsun :) aynı yastayiz sen ikinciyi doğurdun ne güzel darısı başıma sağlıkla alırım kucağıma inşallah
Ins gecer canm.doktoruna ugradıgında yınede bır danıs ıstersen.Çok zor canım ya ağrıdan yuruyemedim yatsam yatamiyorum kalksam kalkamıyorum değişik ağrıyor. Birde dün çok fena kramp girdi kasiklarima iki büklüm oldum yatiyodum aniden kalktım ondan mı oldu bilmem
Slm canm senı bulmusken bısey sormak ıstıyorm senın ıkı mınnakın var tecrubelısındr ve dogumunu fılan hep takıp ettm rabbım kavusturdu darısı bıze olsn ıns.benm sol bacagım hafıf sıs va ayagımı bastıgım an ıkı uc damar kasıgıma kadar agrı yapıyo ve topallayarak yuruyorm neden sence.26.haftamdaymAmin CANım sağlıkla kucağına al inşl Şen'de :) Şen'de gençsin maşallah benim durumum biraz abartı. Eşime kalsa her sene bi tane olmak üzere 6 çocuk da benden paydos![]()
Ne güzel hemen hamile kalıyorsun maşallah. Bende iki sene bekledim bu kelebeğiAmin CANım sağlıkla kucağına al inşl Şen'de :) Şen'de gençsin maşallah benim durumum biraz abartı. Eşime kalsa her sene bi tane olmak üzere 6 çocuk da benden paydos![]()
Cuma günü gidecem canım soracam inşallahIns gecer canm.doktoruna ugradıgında yınede bır danıs ıstersen.
Şişlik ödem mi acaba? İç varisin olabilircanım onu bi Dr a sor. Gebelde varis ağrısı kaşığa vuruyor çünkü. Sende sağlıkla al kucağına inş yavrunu :))Slm canm senı bulmusken bısey sormak ıstıyorm senın ıkı mınnakın var tecrubelısındr ve dogumunu fılan hep takıp ettm rabbım kavusturdu darısı bıze olsn ıns.benm sol bacagım hafıf sıs va ayagımı bastıgım an ıkı uc damar kasıgıma kadar agrı yapıyo ve topallayarak yuruyorm neden sence.26.haftamdaym
CANım emin ol bebişlerib gelmek için beklediği bir gün var. Eşim hep evlenmeden önce de iki yaş olsun kızlarımın arasında derdi içine doğmuş gibi. rabbimde nasip etti. Beklemek zor ama yeterki sonu kavuşmak olsun :)Ne güzel hemen hamile kalıyorsun maşallah. Bende iki sene bekledim bu kelebeği
Ne güzel içine doğmuş kızlarının olacağı :) eşin kaç yaşında canım bide kaç yaşında evlendinCANım emin ol bebişlerib gelmek için beklediği bir gün var. Eşim hep evlenmeden önce de iki yaş olsun kızlarımın arasında derdi içine doğmuş gibi. rabbimde nasip etti. Beklemek zor ama yeterki sonu kavuşmak olsun :)
Agrıyla bırlıkte sıstı canm cuma gunu kadındoguma gıttm ıdrar tahlılı ıstedı bıraz enfeksıyon cıktı ondan olabılır dedı hap verdı gonderdı ama onla alakalı olacagını hıc sanmıyorm.bı de ortapedıye mı gıtsem kıŞişlik ödem mi acaba? İç varisin olabilircanım onu bi Dr a sor. Gebelde varis ağrısı kaşığa vuruyor çünkü. Sende sağlıkla al kucağına inş yavrunu :))
GEBEyken bende de enfeksiyon olmuştu ama hiç şişme ağrı olmadı . Belki bebek o tarafına çok baskı yapıyordurAgrıyla bırlıkte sıstı canm cuma gunu kadındoguma gıttm ıdrar tahlılı ıstedı bıraz enfeksıyon cıktı ondan olabılır dedı hap verdı gonderdı ama onla alakalı olacagını hıc sanmıyorm.bı de ortapedıye mı gıtsem kı
Bası sagda ayakları solda ve sol tarafım da sorun.bılmıyorm kı ondan mı ıns gecıcı bı durumdur cok zorlanıyorm namazımı dahı oturarak kılıyorm cunku bacagımı bukemıyormGEBEyken bende de enfeksiyon olmuştu ama hiç şişme ağrı olmadı . Belki bebek o tarafına çok baskı yapıyordur
CANım Allah kolaylık versin sen tedbirli davran çok yorulma. Bende ağrım çok olunca oturup kılıyordum mecbur .Bası sagda ayakları solda ve sol tarafım da sorun.bılmıyorm kı ondan mı ıns gecıcı bı durumdur cok zorlanıyorm namazımı dahı oturarak kılıyorm cunku bacagımı bukemıyorm
Amın canm sagolasnCANım Allah kolaylık versin sen tedbirli davran çok yorulma. Bende ağrım çok olunca oturup kılıyordum mecbur .