Bel ağrısı yüzünden resmen yaşama isteğim bitti

mermaid2608

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
2.860
2.429
133
44
6,5 ay önce spinal sezeryan oldum. Her hangi bir problem olmadı. Çok çabuk toparladım. Ama sezeryandan 3 ay sonra belimde bir tutulma oldu. Daha önce de olmuştu. Hamilelikten önce. Ama genellikle 1 haftada geçiyordu. 3 aydır geçmiyor. Deli olacağım. Tutulma değil, sanki kuyruk sokumumun orada bir şey var. Baldırlarımın yarısına kadar iniyor. İki taraflı hem de. Özellikle sabahları yataktan kalkamıyorum. Yere birşey düşse alamıyorum. Hatta yürüyemiyorum bile. Gün içinde ne kadar çok hareket edersem geçiyor. Ertesi sabah tekrar. Çıldırmak üzereyim. Başına gelen, çözüm bulan var mı. En azından birisi şu kadar zamanda geçiyor desin

Doktora git bu ağrıyla yaşanmaz fizik tedavi falan verir benim akrabamında bacakları uyuşuyordu ağrıdan hem fizik tedavi hem ağrı kremi kullandı düzeldi birde doğru hareket çok önemli ağır kaldırmayın ani hareket etmeyin yanlış eğilmeyin

Kronik yorgunluk olabilir fitik olabilir bacaklara kadar vuruyorsa siyatik olabilir...Benim bel fitigim bebeklerim dogduktan sonra tekrardan nuksetti mesela.

Arkadaşım ağrıdan cildirmak uzeresin gelip burda mi derman ariyorsun. Gitsene doktora mr cektirsene de bilesin fitik midir nedir
Koca kari yontemleri mi soyleywcekler burdan ya da agri sebebini ışınlı gozlerle mi keşfedecekler
Burada hastane doluluk oranı yüzde 79 larda. Kendi doğum doktorumdan tutun da sekreterlere kadar herkes korona. Allah korusun çok acil bir şey olmadığı sürece nasıl gideyim. Gözgöre göre. Üstelik biliyorum ki pozitif vakalar aynı sırada bekliyor herhangi bir önlem olmadan

Burada hastane doluluk oranı yüzde 79 larda. Kendi doğum doktorumdan tutun da sekreterlere kadar herkes korona. Allah korusun çok acil bir şey olmadığı sürece nasıl gideyim. Gözgöre göre. Üstelik biliyorum ki pozitif vakalar aynı sırada bekliyor herhangi bir önlem olmadan
Kesinlikle ozele gitmeli ve mr cektirmelisiniz. Boyle olmaz. Bir mantgi yok evde delirirken beklemenin. Evet korona cok kotu ve tehlikeli ama onlem alip gidersin. Gitmek zorunda olanlar gidiyor. Bu korona belki 3 sene surcek 3 sene cejcek misin

Doktora git bu ağrıyla yaşanmaz fizik tedavi falan verir benim akrabamında bacakları uyuşuyordu ağrıdan hem fizik tedavi hem ağrı kremi kullandı düzeldi birde doğru hareket çok önemli ağır kaldırmayın ani hareket etmeyin yanlış eğilmeyin
Ağır kaldırmaktan mı oluyor diyorum. Neticede bebek 10 kilo. Beşikten indir kaldır, gün içinde kaç defa kaldırıyorum. Ayrıca gece hep beşiğe dönük uyuyorum.sırtımı dönünce duymayacağım gibi geliyor, 6,5 aydır aynı tarafa yatmaktan mı oluyor bilmiyorum.

Kesinlikle ozele gitmeli ve mr cektirmelisiniz. Boyle olmaz. Bir mantgi yok evde delirirken beklemenin. Evet korona cok kotu ve tehlikeli ama onlem alip gidersin. Gitmek zorunda olanlar gidiyor. Bu korona belki 3 sene surcek 3 sene cejcek misin
Devlet hastanesine hiç gitmedim zaten. Bahsettiğim özel hastane. Çok büyük bir il değil. İki tane birisi çok minik özel hastane var. Biri pandemi hastanesi oldu, diğeri de dediğim gibi korona pozitif dolayısıyla çoğu sağlık çalışanı izinli. Dişimi bile yaptıramadım. Randevu vermediler çok acil değil diye

İstanbuldaysanız ve eğer gidebilecek durumdaysanız Hasan Asmatülü’yü öneririm. 1 seansta motosiklet kazası kaynaklı boyun fıtığımı epey rahatlattı. Sonrasında pandemi nedeniyle devam edemedim ama eski ağrılarımdan eser kalmadı. Tabi önce MR ile fıtık vs. teşhisi konulmalı.

Sıcak, soğuk, korse, masaj bu tarz birşeyle yaaa hareketle yada yatak türüyle çözüm bulan olabilir mi? En azından belki spinal etkisidir de zamanla geçiyor der tecrübe sahipleri

İstanbuldaysanız ve eğer gidebilecek durumdaysanız Hasan Asmatülü’yü öneririm. 1 seansta motosiklet kazası kaynaklı boyun fıtığımı epey rahatlattı. Sonrasında pandemi nedeniyle devam edemedim ama eski ağrılarımdan eser kalmadı. Tabi önce MR ile fıtık vs. teşhisi konulmalı.
1200 km uzağım ne yazık ki

Devlet hastanesine hiç gitmedim zaten. Bahsettiğim özel hastane. Çok büyük bir il değil. İki tane birisi çok minik özel hastane var. Biri pandemi hastanesi oldu, diğeri de dediğim gibi korona pozitif dolayısıyla çoğu sağlık çalışanı izinli. Dişimi bile yaptıramadım. Randevu vermediler çok acil değil diye
Valla benimde suan belim cok agriyor bacagima kadar vuruyor. Hamileyim daha once cok yorulunca vuruyordu agri simdi kac gündür böyle mr falanda olmuyor suan bana. Insanin canini cok sıkan bir durum o sebeple söyledim.
O bu dencek durumda değil bnce agti kesici icersin anca yada kas gevsetci

Sıcak, soğuk, korse, masaj bu tarz birşeyle yaaa hareketle yada yatak türüyle çözüm bulan olabilir mi? En azından belki spinal etkisidir de zamanla geçiyor der tecrübe sahipleri
Spinal etkisi olsa spinalden sonra olurdu sende olan bir seymis zaten. Suresi uzamis belki fitikti ilerledi. Direkt spinal demek saçma olur onceden oldugundan

Spinal etkisi olsa spinalden sonra olurdu sende olan bir seymis zaten. Suresi uzamis belki fitikti ilerledi. Direkt spinal demek saçma olur onceden oldugundan
Önceden bazen çok ani hareket edince, kaslar ısınmadan eğilince kırk yılda bir içerinden birşey kırt diye ses yapardı, iki üç gün yamulurdum sıcak bantla geçerdi. Bu başka bir şey. Sanki spinalde ilaç belden bacaklara iniyor ya, ağrıda aynı yolu takip edip iniyor. Ama bakıyorum öğleden sonra hiçbir şey yok. O derece ki bir sürü iş yapıyorum, yürüyorum, geçmiş bitmiş. Sabah kalkıyorum tekrar aynı. Kaç gün hiçbir şey yapmadım. Bebeği bile kucağıma eşim verdi, yine aynı.

Spinal ile ilişkili olmayabilir. Bel fıtığında bahsettiklerinize benzer semptomlar görülür. Fizik tedavi bölümüne gidip muayene olmalısınız, gerekirse MR çektirmelisiniz. Doğru teşhis olmadan doğru tedavi olamaz. Buradan ne desek boş.

Çok geçmiş olsun 😔

Eskiden evi supurdugumde, biraz misafire tepsi ile hizmet ettiğimde belim tutuluyor adim atamaz hale geliyordum.yurutmediginden Wc ye filan emekleyerek gittigimi bilirim .iş tutunca böyle idi...

Bir dönem aerobik türü spora gittim. Bel ve dizimi koruyacak sekilde egzersizler yaptım.. Ayrıca dışarıda uzun uzun yürüyüşler yaptım..
Bana çok faydası oldu...vücuttaki kaslar geliştikçe bele inen yük azalıyor. Yıllar öncesine göre bel ağrılarım ve tutulma yok denecek kadar hafifledi.

Valla benimde suan belim cok agriyor bacagima kadar vuruyor. Hamileyim daha once cok yorulunca vuruyordu agri simdi kac gündür böyle mr falanda olmuyor suan bana. Insanin canini cok sıkan bir durum o sebeple söyledim.
O bu dencek durumda değil bnce agti kesici icersin anca yada kas gevsetci
İçtim, o da midemi ağrıtıyor ama yeter ki belim geçsin. Hatta barfikste kendimi yukarı çektim belki geçer diye, yok.

Eskiden evi supurdugumde, biraz misafire tepsi ile hizmet ettiğimde belim tutuluyor adim atamaz hale geliyordum. uzun yıllar böyle idi...

Bir dönem aerobik türü spora gittim. Bel ve dizimi koruyacak sekilde egzersizler yaptım.. Ayrıca dışarıda uzun uzun yürüyüşler yaptım..
Bana çok faydası oldu...vücuttaki kaslar geliştikçe bele inen yük azalıyor. Yıllar öncesine göre bel ağrılarım ve tutulma yok denecek kadar hafifledi.
Normalde zayıftım. Hamilelik kilolarım hala duruyor. Yürüyüş düzenli yapıyorym. Her gün en az 12-13 bin adım oluyor. Ama diyet yapmadığım için kilo veremiyorum. Acaba kilodan mı oluyor ki diyorum.

Ben bekarken böyleydim arada bir olurdu yataktan kalkamazdim hapsuramazdim arabaya bindigimde araba sarsildigi anda belim batardi omurilik zedelenmesi varmis doktorun verdiklerini kullandim gecti Allaha şükür 2 sene sezeryan oldum sorun yok mutlaka doktora gidin daha oncede varmis sezeryan ile alakali bir durum olmayabilir sadece dogumdan sonra tetikleyip artmis olabilir

Normalde zayıftım. Hamilelik kilolarım hala duruyor. Yürüyüş düzenli yapıyorym. Her gün en az 12-13 bin adım oluyor. Ama diyet yapmadığım için kilo veremiyorum. Acaba kilodan mı oluyor ki diyorum.
Elbette kilodan da.. Ben de bu şikayet icin doktora da gittim ve birkaç bölgede fitik var dedi... o dönem hiç de kilolu olmamama rağmen kilo vermelisin ve yuzmelisin demişti...

Back
X