• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bel ağrısı yüzünden resmen yaşama isteğim bitti

Ben bekarken böyleydim arada bir olurdu yataktan kalkamazdim hapsuramazdim arabaya bindigimde araba sarsildigi anda belim batardi omurilik zedelenmesi varmis doktorun verdiklerini kullandim gecti Allaha şükür 2 sene sezeryan oldum sorun yok mutlaka doktora gidin daha oncede varmis sezeryan ile alakali bir durum olmayabilir sadece dogumdan sonra tetikleyip artmis olabilir
Omurilik zedelenmesi mi? Acaba? Bu iş beni doktora götürecek o zaman kesin

Elbette kilodan da.. Ben de bu şikayet icin doktora da gittim ve birkaç bölgede fitik var dedi... o dönem hiç de kilolu olmama rağmen kilo vermelisin ve yuzmelisin demişti...
Hamilelik öncesi diyet yapmıştım. Acaba kaslarım zayıfladı ki çok sağlıklı bir diyet değildi üzerine kilo alınca kaslar zorlanıyor mu acaba ya. Başkasından duyunca mantıklı geldi

Neden cekiyorsunuz ki zaten kendinize eziyet belki ilaclarla gevseyecek birseydir sizinkide
Sırf şu salgın yüzünden. Evde 75 "yaş üzeri anne babam var, 6,5 aylık bebek var. Allah korusun onlara taşırım diye gitmiyorum. Şu zamana kadar çok şükür kendimizi koruduk, vicdan azabı çekerim benim yüzümden birşey olursa

zamanla geciyor ama sizinki spinal agrisindan cok fitik agrisina benziyor

İstanbuldaysanız ve eğer gidebilecek durumdaysanız Hasan Asmatülü’yü öneririm. 1 seansta motosiklet kazası kaynaklı boyun fıtığımı epey rahatlattı. Sonrasında pandemi nedeniyle devam edemedim ama eski ağrılarımdan eser kalmadı. Tabi önce MR ile fıtık vs. teşhisi konulmalı.

o kadar doğru birini bulmuşsunuz ki :) ben de sizi tebrik ederim 😅 geçmiş olsun.

Ankilozan spondilit olabilir gibi geldi bana. Bir romatoloji uzmanına görünün dilerseniz. Geçmiş olsun

Back
X