Bel ağrısı

Berfinberfin24

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2017
251
36
98
Arkadaşlar merhaba. Bu ay hamile kalmak için deniyoruz da eşimle Benim ilişki sonrası belimde ağrı oluşuyor ağrı bacaklarima vuruyor. Adetime 11 gün var sizce sebebi nedir cevap vereceklere şimdiden teşekkür ederim

Valla benim hamilelikten 10 gun once baslamisti belirtiler. Bel agrisi bacak agrisi kasiklarda batma gibi gibi.. Allah gonlunuze gore versin 🙏

Benim adet 15 Ekim bitti. 21 Ekim pik gördüm 23 Ekim catlama oldu. Testi yapmayı bıraktım. Dun ve bugün kasiklarimda batma oluyor her iki taraftada hareket edince agri giriyor saniyelik geciyor. Tekrar mı yumurtluyorum acaba ?
Valla benim hamilelikten 10 gun once baslamisti belirtiler. Bel agrisi bacak agrisi kasiklarda batma gibi gibi.. Allah gonlunuze gore versin 🙏

Benim adet 15 Ekim bitti. 21 Ekim pik gördüm 23 Ekim catlama oldu. Testi yapmayı bıraktım. Dun ve bugün kasiklarimda batma oluyor her iki taraftada hareket edince agri giriyor saniyelik geciyor. Tekrar mı yumurtluyorum acaba ?
Yani hamilelik belirtileri yaniltabiliyor tabi ama kendinizi izleyin bu durum devam ederse farkli belirtilerde yaşarsaniz hamilelik olabilir yada dediginiz gbi tekrar yumurtluyorsunuzdur

Back
X