- 9 Ekim 2017
- 251
- 36
- 98
- Konu Sahibi Berfinberfin24
-
Teşekkür ederimDaha narin davranın.
Belki hamilesinizdirArkadaşlar merhaba. Bu ay hamile kalmak için deniyoruz da eşimle Benim ilişki sonrası belimde ağrı oluşuyor ağrı bacaklarima vuruyor. Adetime 11 gün var sizce sebebi nedir cevap vereceklere şimdiden teşekkür ederim
Su an adetime 11 gün var en son 10 Ekim'de adet oldumBelki hamilesinizdir
Belki hamilesinizdir
Hamilelikten degil canım 11 gun varsa yumurtlaman zaten yeni bitmiştir yada yumurtlama oluyodur o yüzden agri olabilir havalardan olabilir ama Hamilelikte değilBelki hamilesinizdir
Su an adetime 11 gün var en son 10 Ekim'de adet oldum
Ağrı bacaklarımada vuruyor dinlenince geçiyorHamilelikten degil canım 11 gun varsa yumurtlaman zaten yeni bitmiştir yada yumurtlama oluyodur o yüzden agri olabilir havalardan olabilir ama Hamilelikte değil
Havalardandir hamile bile olmuş olsan belirtiler için coook erken rabbim gönlümüze göre versinAğrı bacaklarımada vuruyor dinlenince geçiyor
İnşallah hamileliktir teşekkür ederimHavalardandir hamile bile olmuş olsan belirtiler için coook erken rabbim gönlümüze göre versin
Valla benim hamilelikten 10 gun once baslamisti belirtiler. Bel agrisi bacak agrisi kasiklarda batma gibi gibi.. Allah gonlunuze gore versin
Yani hamilelik belirtileri yaniltabiliyor tabi ama kendinizi izleyin bu durum devam ederse farkli belirtilerde yaşarsaniz hamilelik olabilir yada dediginiz gbi tekrar yumurtluyorsunuzdurBenim adet 15 Ekim bitti. 21 Ekim pik gördüm 23 Ekim catlama oldu. Testi yapmayı bıraktım. Dun ve bugün kasiklarimda batma oluyor her iki taraftada hareket edince agri giriyor saniyelik geciyor. Tekrar mı yumurtluyorum acaba ?
Amin tesekkurlerValla benim hamilelikten 10 gun once baslamisti belirtiler. Bel agrisi bacak agrisi kasiklarda batma gibi gibi.. Allah gonlunuze gore versin
Âdet tarihiniz ne zamanBenim adet 15 Ekim bitti. 21 Ekim pik gördüm 23 Ekim catlama oldu. Testi yapmayı bıraktım. Dun ve bugün kasiklarimda batma oluyor her iki taraftada hareket edince agri giriyor saniyelik geciyor. Tekrar mı yumurtluyorum acaba ?
10 KasımÂdet tarihiniz ne zaman
Benimde 8 Kasım10 Kasım
Bekleyecegiz o zamanBenimde 8 Kasım
Evet inşallah olumlu sonuç olurBekleyecegiz o zaman
UmarımEvet inşallah olumlu sonuç olur
Güzel haberinizi bekliyorumUmarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?