Bel Ağrısı...

Nursati

12 yıl bekledim seni
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
610
4
296
Ankara
Kızım 4 aylık oldu. Sezeryan ve genel anastezi ile doğum yaptım. Son 2 aydır sabahları aşırı bel ağrısı ile uyanıyorum. Bu sezeryanın etkisimi. Canım çok yanıyor. Bebeği kaldıramıyorum. Böyle birşey yaşayan oldumu? geçici bir durummu?

canım ben dr. değilim tabii ama belinin ağrısının bebeğini taşımaktan kaynaklı olduğunu düşünğyorum (kaç kilo bebeğin bilmiyorum ama) bende senin gibi doğum yaptıktan yaklaşık 2 ay sonra inanılmaz sırt ve bel ağrısı çekmeye başladım sağımdan soluma dönerken nefes alamıyordum o derece feciydi en sonunda dr. gittim ve dr. ağrımın bebeği taşımaktan kaynaklı olduğunu söyledi mümkün olduğu kadar kucağına almamaya çalış yada alırken sende otur biraz zor ama tek çaresi bu ne yazıkki birazdaha büyüdüğünde yani tek başına oturmaya başladığında birazdaha rahatlarsın bizler anne olarak sağlıklı olmalıyızki bebişlerimize güzel bakalım geçmiş olsun

Son düzenleme:
valla canim gecer diyorlar gecmiyor ayni dert bendede var ben normal dogum yaptim
kizim 9 aylik oldu sabahlari belimi kaldiramiyorum yataktan offf nolcak bilmiyorum
gecmis olsun

Back
X